Rutte geeft groot interview en roept op tot verbroedering – YouTube

Premier Mark Rutte deed in het Algemeen Dagblad (AD) zeer recent een oproep tot verbroedering onder de Nederlandse bevolking. Maar, wat men er bij WNL nalaten erbij te vermelden, is dat dit “korte lontje” wat vele Nederlanders zouden hebben, allereerst door hemzelf aangestoken werd door er hier die “tweedeling” tussen degenen die gevaccineerd waren en hen die dit niet zijn, te creëren. 

Ga maar eens naar Twitter en lees er de vele reacties van degenen die zich hadden laten vaccineren over de niet-gevaccineerden maar eens; in navolging van Rutte lieten ook degenen die gevaccineerd zijn, merken dat het de niet-gevaccineerden zouden zijn die verantwoordelijk zijn voor “toegenomen besmettingen.” En dit “met dank aan de viruswappies.” 

Nederland geen “Gaaf” en “Lief Land” Meer.

En ja, Nederland is ook nu nog altijd Nederland. Maar een “gaaf” en “lief land” is het al enige tijd niet meer. Wat onder meer op te maken valt uit degenen die, gemanipuleerd dat die door dhr. Rutte en een gedienstige media (waaronder WNL) zijn, zelfs op de fiets met een mondkapje op rijden of rondlopen; waarbij er bij sommigen ook nu nog de angst bij uit de ogen straalt. Zoals bekend, is de kans op besmetting met het virus in de buitenlucht echter te verwaarlozen tot bijna nihil. 

Coronapas Nu “In de Gereedschapskist”; na de Verkiezingen Weer Uit de Gereedschapskist? 

En nu, met de gemeenteraadsverkiezingen op komst, is de coronapas eigenlijk niet afgeschaft, maar “in de gereedschapskist gedaan.” Laten we hierbij bijvoorbeeld en tang in gedachten houden die stuk en dus niet meer te repareren is; die doe je dan weg. Een tang die nog te gebruiken is, doe je niet weg, maar doe je later voor verder gebruik weer in die kist. Wat dus zeggen wil dat, mochten Rutte, het kabinet en de media er de noodzaak van mochten zien de bevolking met een eventuele volgende “variant” van angst mee onder de tafel te krijgen, die symbolische “tang” in de vorm van die coronapas na de verkiezingen weer uit de kist zou kunnen worden gehaald. 

Korter Lontje Bij Rutte Ontstoken door Gideon van Meijeren (FVD)? 

“Hij zegt trouwens wel dat die zelf ook een korter lontje heeft, dat het allemaal erg lang geduurd heeft, dat die zin heeft in sportevenementen en festivals in de zomer…” 

Zou het echter niet zo zijn dat dit kortere lontje bij dhr. Rutte ontstoken zou kunnen zijn door Gideon van Meijeren tijdens zijn kritische vragen over de vele leugens die onze “coronapremier” tot dan toe al verkondigd had? 

Queenry Rajkowski: “…We Kunnen Weer een Beetje Dansen…”

Queenry Rajkowski (Tweede Kamerlid VVD): “Nou, heel eerlijk; ik denk dat sinds een paar dagen gaan de, zijn de maatregelen, worden dus steeds minder als het om corona gaat; we mogen meer mensen thuis, we kunnen weer een beetje dansen”, etc. 

Waarschijnlijk zal er dan pas goed worden gedanst als (mocht dit ooit eens ook komen staan te gebeuren), dhr. Rutte, de VVD en de rest van het kabinet eens van het toneel verdwenen en achter slot en grendel  zullen zijn gezet. En de dans die dan zal worden gedanst, zal toch zeker geen “Dansen met Jansen” zijn…

En Over Hen die Nooit Meer Zullen Kunnen Dansen. 

Degenen die echter nooit meer zullen kunnen dansen, zijn natuurlijk veel van onze ouderen die er in verpleeghuizen tijdens de eerste totale lockdown op hun kamers in alle eenzaamheid een langzame kwellende dood zijn gestorven en zij, die er in wanhoop maar een eind aan hun leven hadden gemaakt. Dit vanwege het creëren van een uitzichtloze situatie door Rutte, het kabinet en de media (waaronder ook WNL) waarbij (aanvankelijk althans) geen uitweg uit de “coronacrisis” werd geboden. 

Hoe dit alles nu verder zou gaan, zal de tijd (symbolisch vaak afgebeeld als een oude man met een lange baard en met een zandloper in zijn hand, “Vadertje Chronos” genaamd), ons wel leren…

Volkomen Uitgerust, Uitgeslapen, Lachend & Ontspannen. Toch Er Die Nacht Niet Van Hebben Kunnen Slapen.

Tijdens een van die persconferenties waarbij er over de nog besmettelijkere omicron-variant werd gesproken, deelde dhr. Rutte er tijdens de vragen vanuit de media die daar ook verzameld waren, volkomen uitgerust, uitgeslapen, lachend en ontspannen mee dat hij er vanwege die variant die nacht niet van had kunnen slapen. Tja, hoever heeft die het ermee kunnen krijgen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star