Caroline vraagt van Dissel: als de kennis er niet is waar hebben we dan een RIVM voor? – YouTube

Het virus komt niet uit China en als het hier komt, is er geen kans op besmetting. Hier blijkt dus al uit dat er met dit virus vanaf het begin eigenlijk toch niet zoveel aan de hand was! Waarna men er zich bij het RIVM echter als een blad aan een boom rechtsomkeert maakte: later zou het wel degelijk uit China gekomen zijn en was het wel zéér besmettelijk! Met de steun van haar betrouwbare bondgenoot, de media, begon men er toen aan een furieuze propagandacampagne waarmee het virus uitvergroot werd tot een dodelijk en alles en iedereen verslindend virus. 

Eerst: Mondkapjes Werken Niet. Mondkapjes Vervolgens Wél Effectief.

Net zoals het dit later ook met de mondkapjes het geval zou zijn: hadden die aanvankelijk totaal geen nut tegen het virus, ook toen draaide men er 180 graden bij om en waren die inneens wél effectief. Wat we ons hierbij af zouden moeten vragen, is van wie men er bij het RIVM er de hete adem in de nek bij gevoeld zou kunnen hebben dat men er plotseling zo snel van mening over veranderd was! 

Parallellen met de Klimaatopwarming (“Global Warming”). 

Hier zien we er trouwens ook parallellen met de klimaatopwarming (“Global Warming”) mee; volgens Al Gore (de “daddy” van de Klimatologie en bekend van zijn documentaire “Een Ongemakkelijke Waarheid”), zou de ijskap er op de Zuidpool in 2013 vanwege de global warming nagenoeg verdwenen zijn. Maar ook nu nog lopen er de ijsbeertjes er nu niet langer alleen met hun vertrouwde witte vacht, maar daar bovenop ook nog een met een dikke bontjas van C&A rond! Ook is er de populatie onder deze witte Poolbewoners er intussen aanzienlijk toegenomen. (Ja, wat die bontjas van C&A aangaat, het is niet verkeerd om er ook wat humor bij te gebruiken!) 

Over de Klimaatmodellen & de Coronamodellen. 

En net zoals dit later het geval zou zijn met de gemanipuleerde coronamodellen van dhr. van Dissel, werd er al eerder ook met die gemanipuleerde klimaatmodellen er flink op de emoties van de mensen mee gewerkt; ongeacht of die modellen nu juist waren of niet, net zoals dit later met het coronavirus zou gebeuren, werd ons ook al eerder de klimaatverandering als een rampzalige catastrofe mee voor ogen geschilderd. 

Maar.. We Zijn Er Nog Allemaal…

Maar we zijn er nog allemaal. Ondanks de huiveringwekkende onheilsberichten over de massale overstromingen die er vanwege een hypothetische stijging van de zeespiegel in onder meer Amerika plaats zouden gaan vinden, zijn er de verschillende steden (in tegenstelling met het nu lang geleden verdronken land van Saeftinge) daar ook vandaag nog steeds niet onder de zeespiegel verzonken. Ook het coronavirus (inmiddels van een allesverslindend virus -met alle varianten van dien – gereduceerd tot niet meer dan een stevige wintergriep) heeft achteraf niet die miljoenen en nog eens miljoenen dodelijke slachtoffers geëist. En het gras (waarvan men zegt dat er dit bij de buren groener zou zijn dan dat bij ons) is er overal echter nog even groen! 

“Quod Gratis Asseritur, Gratis Negatur.” 

Wat nu de kennis over virussen bij het RIVM waarvan Caroline van der Plas van zei dat er dit bij het instituut ontbrak, beweert dhr. van Dissel dat die er wél zou zijn; in plaats van ook met bewijzen te komen, begint Van Dissel over onder meer “…een eigen zelfstandige modulleringsgroep die uitkomsten heeft…” Echte bewijzen dat men er kennis over virussen etc. bij het RIVM zou hebben, worden door dhr. van Dissel dus niet gegeven. Hier kan een gepast Latijns spreekwoord op worden toegepast: 

“Quod Gratis Asseritur, Gratis Negatur.” 

Wat deze betekenis heeft: 

“Wat zonder bewijs kan worden beweerd, kan zonder bewijs worden afgewezen.” 

Tenzij zowel dhr. van Dissel als het RIVM alsnog met bewijzen over hun vermeende kennis over virussen, infectieziekten, etc. over de brug zullen komen natuurlijk. Te vrezen valt echter dat het er toch ook weer niet zo snel van zou kunnen komen…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star