The Goyim made sausages, and bologna out of us! – YouTube

Deze holocaustoverlevende weet het goed te verwoorden: tijdens haar getuigenis horen we weer de verhalen over zeep, vervaardigd uit menselijk Joods lichaamsvet, de lampenkappen van menselijk huid van omgekomen Joden. Dingen die echter al lang zijn weerlegd. Luister eens naar een deel van haar (verwarde) getuigenis: 

“Naar een paar weken nemen ze je mee naar de douches, ze geven je een klein stuk zeep als je binnenkomt, en je gaat naar de douches; op het einde, in het plafond, weet je, er waren, weet je, soms kwam er water door, soms was het gas.” (…) Dus gingen we hierin, wetende, want soms konden we sterven, soms kwamen we levend terug.” 

En (zoals de titel van de video al luidt): “De Heidenen maakten worstjes en bologna van ons!”


Een Joodse Filmproducent & de Holocaust.

Dan gaan we hier vandaan naar de Joodse filmproducent David Fisher. Ook hij schijnt zo zijn vragen over de holocaust te hebben: 

“De nieuwste documentaire van filmmaker David Fisher, het controversiële “The Round Number”, onderzoekt hoe de tol werd bepaald en waarom velen deze niet in twijfel willen trekken.”

“Een nieuwe documentaire van de Israëlische filmmaker David Fisher veroorzaakt controverse vanwege zijn pogingen om te bevestigen of er zes miljoen Joden zijn vermoord tijdens de Holocaust.

De film getiteld, “The Round Number”, speelde vorig jaar op het Jerusalem Film Festival en werd zondagavond uitgezonden op het HOT8-kanaalin Israël. De film gaat over het ronde aantal van zes miljoen dat tijdens de Holocaust is vermoord, hoe het tot stand is gekomen en waarom het zo onaantastbaar is geworden, hoewel het geen exact cijfer is. 

“The Round Number” onderzoekt waarom en hoe het getal van zes miljoen in de canon is geschreven, en wat de betekenis ervan ons kan leren over de Holocaust”, aldus een beschrijving van de film die door het distributiebedrijf wordt gedeeld. 

Fisher spreekt met een breed scala aan historici en andere personen in de film, in een poging de vraag te beantwoorden. 

“Niemand die verantwoordelijk is of geen zichzelf respecterende historicus zal je vertellen dat zes miljoen [Joden] zijn vermoord in de Holocaust”, vertelt Hanna Yablonka, een professor in Holocauststudies aan de Ben-Gurion University, aan Fisher in de film.” Bron: timesofisrael.com/a-new-israeli-film-tackles-the-taboo-did-six-million-jews-die-in-the-holocaust/ (nadruk toegevoegd) 

Nu wordt hier de holocaust ook weer niet direct mee ontkend. Maar dat er serieuze vragen over zijn, is inmiddels wél duidelijk. Maar samen met het zeer verwarrende getuigenis van de Joodse dame in kwestie, zullen de twijfels over het waarheidsgehalte rond deze “genocide” waarschijnlijk ook binnen de gevestigde orde toenemen. En let wel: deze Joodse dame was niet de enige die met een nogal verwarrend getuigenis over wat ook nu nog steeds de enige en unieke genocide genoemd wordt, voor de dag kwam! 

Talloze Alternatieve Holocaustvideo’s Verwijderd. 

Voor lange tijd hadden ze er online op YouTube gestaan, de talloze alternatieve holocaustvideo’s. En die zijn later allemaal een voor een verwijderd; de enige video’s die er nu te zien zijn, zijn die, waarin het officiële verslag van de holocaust gegeven wordt. Om nu verdere “antisemitisch incidenten” te voorkomen, zou het dan ook eens goed zijn door toe te staan, de holocaust eens aan een kritisch onderzoek te onderwerpen

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star