Pastor Chuck Baldwin Pleads With Christians To Urge Senators To Stop The “Assault Weapons Ban” – YouTube

Dr. Chuck Baldwin waarschuwt de Amerikaanse Christenen voor het “verbod op aanvalswapens”, een wetsvoorstel dat als dit eenmaal door president Joe Biden ondertekend wordt, het einde zou kunnen betekenen van het recht van Amerikaanse burgers om wapen te bezitten en bij zich te dragen. 

1990: Voormalig Vice-President Joe Biden & de Gun-Free School Zones Act. 

Nu zijn er mensen die menen dat als er een inperking van dan wel een verbod op verschillende vuurwapens zal worden ingesteld, dit dan automatisch zou moeten leiden tot vermindering van die schietpartijen in Amerika. Dit is echter een onjuiste zienswijze. Want: 

“Over Biden hebben we er in februari 2020 het een en ander geschreven. Het was onder meer hij die er in het verleden pogingen ondernomen had om het voor elkaar te krijgen de Amerikaanse bevolking van hun vuurwapens te ontdoen; in 1990 bijvoorbeeld toen Biden voormalig vice-president was, met een wetsvoorstel kwam: de Gun Free School Zones Act. Door er bij scholen wapenvrije zones in te stellen, zou dan het aantal schietpartijen die er regelmatig plaatshadden, mee moeten verminderen; dat was officieel althans de bedoeling. De realiteit was echter dat die schietpartijen er juist door toegenomen waren: 

“Volgens het Crime Prevention Research Center zijn “gun-free zones” (gebieden waar vuurwapens verboden zijn) het doelwit geweest zijn van meer dan 98% van alle schietpratijen. Dit verbijsterende getal is de reden waarom er naar zulke gebieden vewezen wordt als “soft targets” omdat die onbeschermd en kwetsbaar zijn.” Bron: tinthor.org/2021/05/11/90224am-90520am-s-raw-video-by-michael-hazarkhani-sel-take-1-youtube/ (Onder “Joe Biden & de Gun Free Scholl Zones Act”). 

En bij het verder lezen, over de confisqatie van vuurwapens in de Amerikaanse staat Virginia in die tijd, zal ook duidelijk worden, wie dit alles hadden aangezwengeld…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star