(1) Thierry Baudet: “Dit kabinet maakt de bevolking kapot, het is allemaal in lijn met de Great reset” – YouTube

De politieke partij Forum voor Democratie (FvD) is – letterlijk – de enige partij die werkelijk om de Nederlandse bevolking geeft. Hier is de fractievoorzitter ervan aan het woord:

“Als je een grote beschaving te gronde wil richten, dan zou je ’n lijstje kunnen opstellen van dingen die je dan moet doen. Massale immigratie bijvoorbeeld, onteigening van de boeren zodat de voedselvoorziening in gevaar komt, energieprijzen onbetaalbaar maken, geschiedenis herschrijven, door homopropaganda en emancipatie/feminisme, abortuspropaganda, gezinnen stukmaken, familiestructuren stukmaken….”

De ChristenUnie & Homopropaganda. 

Wat Baudet nu over die “homopropaganda” zegt, wordt zelfs door de ChristenUnie (CU) in zekere mate vermeden om dit kritisch te sprake te brengen! En let wel: zowel Baudet en de rest van de leden van FvD zijn zelf (in tegenstelling met de leden van de CH) geen Christenen! Toch zijn het Baudet en FvD de enigen die werkelijk het belang van het Nederlandse volk op het oog hebben!

“…Gereutel van Sukkels Zoals Jullie…”

Tijdens zijn betoog wordt Baudet geïnterrumpeerd door het Tweede Kamerlid Steven van Weyenberg (D66);hij vindt wat Baudet over de “homopropaganda” te zeggen heeft “verwerpelijk.” En: “Dhr Baudet zei dat hij hard werkte; ik heb ‘m het hele debat niet gehoord!” Reactie Baudet:

“Nee, maar al dat gereutel van sukkels zoals jullie, dat gaat ook helemaal niks veranderen aan de teloorgang van onze beschaving….” 

En gelijk heeft hij; als je tijdens verschillende debatten hoort wat leden van andere partijen op betogen zoals die van Baudet te zeggen hebben, val je zowat van verbazing achterover van de dommigheid van die (Kamer)lui! Het is dan ook om die reden dat FvD bij verschillende debatten tussen Kamerleden niet aanwezig is. Daar worden ze bij gelegenheden als ze er wel zijn, door verschillende leden van de TK op aangekeken en bekritiseerd.

Hugo de Jonge, Forum Voor Democratie & Gert-Jan Segers. 

Dan gaan we naar een bericht van de actualiteitenzender “Hart van Nederland” van 6 januari 2022. Er is een video te zien waar Hugo de Jonge (nu voormalig gezondheidsminister) geïnterviewd werd in verband met bedreigingen van politici en het incident met de “man met de fakkel” bij het huis van Sigrid Kaag, over de “tribunalen”, etc. De interviewer:

“Gert-Jan Segers, die verwees vanochtend naar Forum voor Democratie, die zei, “Ja, als er partijen in het parlement zijn die zeggen dat mensen voor het tribunaal moeten komen, dan kan dit het gevolg zijn.” Hoe reageert u daarop?” (De Jonge): “Nou ja, woorden doen ertoe (woorden doen ertoe); te spreken over tribunalen, te spreken over politici die achter de tralies zouden moeten, überhaupt de hele manier, eh, Forum voor Democratie z’n woorden kiest, eh, ja, dat is niet zonder gevaar. Er zijn mensen die denken, ja, eh, die voelen zich daar toe gelegitimeerd om over te gaan tot gedrag in de richting van politici wat ver, ver, ver over de grens is.” Bron: hartvannederland.nl/nieuws/politiek/de-jonge-bedreigingen-forum-voor-democratie

Ja ja, “Woorden doen ertoe.” Maar van hem (en van de interviewer) geen woord over de vele leugens die De Jonge en voornamelijk Mark Rutte die er nu al verkondigd zijn. Maar: Geen woord over de grote hoeveelheid aan ellende die Rutte, De Jonge (en andere Kamerleden) dankzij die knellende en onderdrukkende coronamatregelen over de Nederlandse bevolking hebben uitgestort; het is juist om die reden dat dáár de bedreigingen van sommigen uit het volk toe te schrijven zijn! De Jonge draait de hele zaak hierbij echter om door de schuld voor die bedreigingen (samen met Segers) louter bij FvD te leggen.  Daarna kregen we de Russisch-Oekraïense oorlog waarbij de Oekraïense (Joodse) oorlogshitser Volodymyr Zelensky de gelegenheid kreeg een slaafse en compliante Tweede Kamer toe te spreken. En de hele Kamer vond zijn speech fantastisch! Het gaat er hier niet om of Putin dan wel Zelensky voor die oorlog verantwoordelijk is, maar dat het niet “onze oorlog” is. Rutte vond echter van wel. Vervolgens kwam er de migratie van Oekraïense vluchtelingen van Oekraïne naar hier op gang en kregen we ook de “spijtgezinnen.” Gezinnen die er op advies van de gemeenten vluchtelingen opgenomen hadden; die Oekraïners spreken onze taal niet (of zeer gebrekkig) en de cultuurverschillen zijn te groot. Dat hadden die gezinnen niet verwacht; ze konden de zaak niet naar behoren behandelen en kregen naderhand dus “spijt.” Asielzoekerscentra in het land zijn nu overvol waardoor vluchtelingen nu buiten moeten slapen in tenten En nu zitten we met een (niet-bestaand) “stikstofprobleem” opgescheept; en we hebben ze gezien, de massale boerenprotesten in ons land die wat later door andere landen overgenomen werden. Thierry Baudet heeft gelijk: door de onteigening van de boeren kan inderdaad de voedselvoorziening in gevaar worden gebracht! Dan hebben we nog onze “stikstofminister” Christinne van der Wal die wat de stikstof zelf betreft, van Kant noch van (der Wal weet. En (nu voormalig landbouwminister) Carola Schouten (CU) die tijdens haar termijn al goed bezig was onze boeren van hun erf te verjagen Dit (en meer) door een leugenachtig kabinet en hersenloze garnalen van politici aan ons gepresenteerd!

“Farizeeër!”

Nu zijn er op het twitteraccount van dhr. Segers  veel verschillende reacties van andere twitteraars te lezen. Hoewel er sommige van bemoedigend voor Segers zijn, zijn er ook beledigende tweets waarin de term “Farizeeër” niet zelden afwezig is. En hoezeer het ons ook spijt: we kunnen hen geen ongelijk geven! Dat is trouwens ook niet vreemd: Seger en de CU zijn getrouwe vrienden van Israël wat de Palestijnen er al voor meer dan zeventig jaar onderdrukt; ze hadden ook ingestemd met de uitsluiting van degenen die zich niet hadden laten vaccineren. En het bleef er bij Segers verder rustig, totdat…Baudet die bekende vergelijking tussen de niet-gevaccineerden en de uitsluiting van Joden hier tijden WW II in de tijd van vóór de “holocaust” maakte. Het was toen dat Segers plotseling zijn grote mond opendeed: zo een vergelijking was volkomen ongepast! Dat degenen die niet gevaccineerd waren van verschillende gelegenheden buitengesloten dreigden te worden, interesseerde hem kennelijk niets!

De “Grote Opruiming.” 

Nu hadden we er al op 13 juli jl. aandacht aan besteed: de “Grote Opruiming. tinthor.org/2022//07/13/zou-er-een-warming-up-onder-de-volken-an-de-gang-kunnen-zijn/ We hadden er toen al een vermoeden van dat dit wel eens tot een “Grote Opruiming” onder de politici zou kunnen leiden. Dit vermoeden werd versterkt vanwegen het interview met meester Frank Visser (de “Rijdende Rechter) wat wat later verscheen. tinthor.org/2022/08/04/meester-frank-visser-nederlanders-zien-dat-de-overheid-aan-alle-kanten-faalt-youtube/ Nu is het te hopen dat het niet zover zal komen. Maar mocht het zover komen, dan zijn ze in ieder geval gewaarschuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star