Joodse Columnist Joel Stein in 2008: Joden Beheersen Hollywood & de Film- en TV-Industrie. Frontnieuws in 2022: Chatbot Blenderbot Facebook Beweert: Joden die de Economie in de VS Runnen “Niet Onaannemelijk.”

Op 19 december 2008 (weer een hele tijd geleden dus) zei de Joodse columnist Joel Stein van de Los Angeles Times (latimes) al het volgende:

“In mijn leven ben ik nog nooit overstuur geweest door een peiling. Slechts 22% van de Amerikanen gelooft nu dat “de film- en televisie-industrie zo goed als door Joden wordt bestuurd; een daling van 50% in 1964. De Anti-Defamation League, die vorige maand de resultaten van de peilingen bekend maakte, ziet in deze cijfers een overwinning tegen stererotypering. Eigenlijk laat dit gewoon zien hoe dom Amerika geworden is. Joden leiden Hollywood volledig.” Bron: https://www.latimes.com/archives/la-xpm-2008–dec-19-oe-stein-19-story.html (nadruk toegevoegd)

De Antisemitische Chatbot van Facebook: Blenderbot. 

Het zal wel duidelijk zijn dat wanneer deze woorden uit de mond van een niet-Jood gekomen zouden zijn, dit als “antisemitisme” zou worden beschouwd. En de peilingen die er in de VS in die tijd betreffende het geloof dat Joden er de macht over de film- en tv-industrie door de ADL zijn geraadpleegd, dit geloof onder de Amerikanen flink afgenomen zou zijn, zorgde voor een diepe zucht van verlichting bij deze Joodse organisatie: Gelukkig, zo erg is het niet meer! Joel Stein echter, bracht hier met zijn stelling dat Joden Hollywood beheersten, hier wat meer beroering mee teweeg. Nu, vele jaren later, in 2022, blijven we wat de vooruitgang van de techniek betreft, ons verbazen: tegenwoordig heeft de nieuwe eigenaar van Facebook, Meta, ook een nieuwe chatbot, Blenderbot genaamd. Nu schijnt er bij de ontwikkeling van die bot ergens wat misgegaan te zijn; Blenderbot heeft zich na Mark Zuckerberg eerst “creepy en manipulatief” te hebben genoemd, namelijk schuldig gemaakt aan een antisemitische uitspraak: 

“Facebook-eigenaar Meta’s nieuwe kunstmatige intelligentie chatbot Blenderbot heeft zich misschien niet zo ontwikkeld als het bedrijf voor ogen had. De chatbot begon onder andere haar CEO Mark Zuckerberg te belasteren en beweerde dat het niet onaannemelijk is dat de Joden “de economie runnen” in de VS, schrijft de Jerusalem Post.” Met dank aan Frontnieuws. bron: frontnieuws.com/hij-is-creepy-en-manipulatief-facebooks-nieuwe-chatbot-beweert-ook-dat-de-economie-in-de-vs-runnen/ (nadruk toegevoegd)

Wel, dan kunnen we met alle rust vaststellen dat die Blenderbot toch maar een “antisemitische chatbot” is, nietwaar? (En…we hebben er erg om moeten lachen….)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star