Plannen van Gezondheidsminister Ernst Kuipers om na het Coronavirus Nu ook het Apenpokkenvirus op de Lijst van “A-Ziekten” te Krijgen. Teken de Petitie Hier Tegen.

Zoals bekend was het kabinet er in het verleden in geslaagd het coronavirus als “A-ziekte” op de lijst van voor de volksgezondheid gevaarlijke en onmiddellijk dreigende ziekten te krijgen. Het is onder meer om die reden dat de coronamaatregelen (mondkapjesplicht, de afstandsregel, etc.) konden worden gehandhaafd. Het virus wat ons destijds als een groot gevaar voor de Nederlandse volksgezondheid voorgehouden was, bleek in de praktijk toch niet zo dodelijk te zijn. Geleidelijk aan werden die maatregelen afgebouwd en lijken die nu geheel te zijn verdwenen. Wat pas later duidelijk zou worden, is dat het eerder die maatregelen (dan het C-virus of wat dan ook anders) waren, waarmee intussen zoveel schade en ravage onder de Nederlandse bevolking was aangericht. Nu zullen er velen van mening zijn dat die maatregelen misschien nu verleden tijd zullen zijn.

Plannen Om Ook het Apenpokkenvirus als “A-Ziekte” op de Lijst van Gevaarlijke Ziekten te Krijgen. 

Wat nu het “apenpokkenvirus” aangaat, wil gezondheidsminister Ernst Kuipers echter, dat ook dit virus de status van “A-ziekte” zal krijgen. Het gevolg daarvan is, mocht hij erin slagen dit te doen, dat de “gereedschapskist” weer zal worden geopend om er die maatregelen weer mee in te kunnen voeren. Met in dit geval ook weer een mogelijke lockdown, avondklok, verplichte isolatie, een “blijf binnen-beleid”. Gevolg daar weer van: meer vrijheidsbeperking, verdere schade aan de Nederlandse economie én aan ons aller welzijn! Om nu te voorkomen dat dhr. Kuipers zijn zin zal krijgen, is hier een petitie voor gestart. We zouden nu graag zien dat die ook hier ondertekend zal worden.

Wel Volgelingen Maar Weinig Of Geen Likes & Geen Enkele Reactie! 

Nu is het zo dat we hier al verschillende mensen hebben die ons volgen. En daar zijn we zeer blij mee! Echter, tot nu toe is er nog niemand die hier een reactie heeft achtergelaten; het enige wat we hier hebben, is een kleine handvol aan reacties (waarvan enkele tegenreacties van ons) die hier geplaatst zijn. De enige die hier regelmatig een like plaatst, is onze getrouwe homeopathische arts “tornado1961” uit België. Maar hebben we hier dan ook verder niets te zeggen? En zo niet (zoals al blijkt), waarom volgen ze ons dan? Dit schrijven we er maar even bij omdat ook niet duidelijk is of ze ook de petitie tegen de plannen van dhr. Kuipers zouden willen ondertekenen.

Niet Tekenen Is Ook een Keuze. 

Maar ook door de petitie niet te ondertekenen, maken we zo een keuze; een keuze voor de (mogelijke) herinvoering van de maatregelen, waarmee zoals al aangegeven, er onze vrijheid nog meer mee beperkt zal worden. En het gaat hier natuurlijk om hen die Nederlander zijn; op hen die van buitenlandse oorsprong zijn, is dit natuurlijk niet van toepassing.  Onderteken zelf daarom alstublieft ook de petitie. Zie dit nu niet als een “chantagemiddel” (of iets dergelijks). Door hier de juiste keuze te maken, zullen we misschien nog in staat zijn het tij te keren zodat de snode plannen van Kuipers geen doorgang zullen kunnen vinden! Hier is de link: citizengo.org/nl/ot/208833-stop-nieuwe-lockdowns-vanwege-apenpokken En… deelt u deze petitie na getekend te hebben, dan ook met veel anderen op sociale media zoals Facebook, Twitter, etc.. Opdat we er zo een meerderheid van mensen mee zullen krijgen die zich tegen de plannen van Kuipers uit zullen spreken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star