Bijwerkingen Coronavaccin? Nederland Betaalt (Misschien Wel of Niet) Mee. Het Coronavaccin: “Voorlopig Goedgekeurd & Nog In de Testfase.” Het Babylon van de Eindtijd: Big Pharma.

Recent kwam het Algemeen Dagblad met het volgende:

“Bijwerkingen over vijf jaar bij coronavaccin? Dan betaalt Nederland mee aan schadeclaims. 

Als een coronavaccin in de toekomst onverwachte bijwerkingen veroorzaakt, zal de Nederlandse overheid financieel bijspringen bij eventuele schadeclaims. Dat blijkt uit afspraken die zijn gemaakt tussen lidstaten van de Europese Unie en farmaceuten.” Bron: twitter.com/DC30871833/status/15683739759556193280 Met als bijschrift: “Hoezo pas na vijf jaar?” 

Geen Bewijs Verband Tussen Coronavaccin & Bijwerkingen.

Uit deze tweet blijkt dat het mogelijk is dat als iemand zich nu zou laten vaccineren, eventuele bijwerkingen zich pas na vijf jaar bij hem/haar zouden kunnen openbaren! En zou er dan ook werkelijk uitbetaald kunnen worden? Want dan is echter ook nog de mogelijkheid aanwezig dat ze dan met die inmiddels bekende (en vrome) dooddoener zouden kunnen komen:

“Het kan niet bewezen worden dat er een verband tussen het coronavaccin en de bijwerkingen kan worden gelegd.” 

En dit omdat het dan al vijf jaar geleden is dat je die prik hebt gehad. Hoe langer de tijdspanne, hoe minder (of geen) bewijs! Wel, daar sta je dan: nog even ver van huis…

Het Coronavaccin: “Voorlopig Goedgekeurd” & “Nog in de Testfase.” 

Dit bracht een andere twitteraar de volgende tweet te plaatsen:

Goedkeuring”

“Het vaccin is wel “voorlopig goedgekeurd” door de officiële instanties in Europa. In dit geval is dat geen garantie dat het vaccin veilig is. Dat komt omdat er een versnelde procedure van goedkeuring is gebruikt. Bij een normale goedkeuring wordt de veiligheid en werkzaamheid voor de registratie zeer grondig onderzocht en dat kost tijd. Bij de huidige versnelde procedure echter is er minder tijd vooraf geweest en wordt er extra goed gelet op het effect en de bijwerkingen nadat grote groepen mensen gevaccineerd zijn. Het gaat bij dit vaccin dan ook om een voorlopige goedkeuring. 

Het vaccin is op dit moment nog in de test fase. Als u het vaccin neemt, bent u onderdeel van de testfase die tot december 2023 duurt. 

In het “assessment” rapport van de EMA staat het volgende: “Met het oog op de verklaarde noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationale zorg en om een vroege levering te garanderen, is dit geneesmiddel onderworpen aan een in de tijd beperkte vrijstelling waardoor kan worden vertrouwd op batchcontroletests die zijn uitgevoerd op de…” (waarna het bericht afgebroken wordt).

Mensen als Proefkonijnen. 

In dit geval kan het alleen maar worden gezegd dat degenen die zich laten vaccineren, hierbij niet meer dan proefkonijnen zijn. En zij die dit al hebben laten doen, zijn dan ook als zodanig behandeld. Uit dit alles kan alleen maar worden geconcludeerd dat het hier om een moorddadig experiment gaat.

Frontnieuws over 80 Procent van Aanbidders & Vereerders van de “Heilige Prik.” 

Een van de alternatieve sites die met intelligente en nauwkeurige berichtgeving over corona, het coronavaccin en alles wat ermee gerelateerd is, komt, is Frontnieuws. Op 5 september jl. kwam die met een bericht over 80 procent van de Nederlandse bevolking die volkomen gehersenspoeld waren door de mainstream media. Om die reden is er een soort van “vaccinale cultus” ontstaan, samengesteld als vereerders en aanbidders van het coronavaccin. Want:

“Deze 80% aanbidt de prik, ze is de nieuwe redder, als je slecht praat over de heilige prik of niet gevaccineerd bent, dan ben je het mikpunt van laster en afkeer. De meesten van hen hebben 3 of 4 prikken, en ze zijn zieker dan ooit – mijn collega’s zijn voortdurend met ziekteverlof voor verschillende kwalen, velen hebben covid twee keer gehad of sommigen hebben het zelfs drie keer gehad, maar ze bedanken nog elke dag voor de “veilige en effectieve” prik, grappig dat.” Met dank aan frontnieuws. Bron: https://www.frontnieuws.com/reacties-uit-de-hele-wereld-80-aanbidt-de-prik-ze-is-de-nieuwe-redder-als-je-slecht-praat-over-de-heilige-prik-of-niet-gevaccineerd-bent-dan-ben-je-het-mikpunt-van-laster-en-afkeer/ (nadruk toegevoegd)

Dit is wel iets om stomverbaasd over te staan. Hoe kan het zijn dat de meerderheid van de bevolking hier nog steeds in meegaat met wat de mainstream media over het coronavaccin te zeggen heeft. En dit daar ze nota bene zelf al enkele malen ziek zijn geweest ná de vaccinatie(s)! Wat een dom en stupide volk is dit toch! En nu zijn ze zodanig tegen degenen die niet gevaccineerd zijn (of iets anders over het vaccin zeggen dan positief is) opgezet, dat die – zo schijnt het – het bloed van hun “tegenpartijders” wel kunnen drinken!

“Dom en Dwaas.” 

We zouden al deze gehersenspoelde Nederlanders kunnen vergelijken met afgodendienaars. Die waren er in de dagen van de profeet Jeremia ook. Het enige verschil is dat het oude volk Israël (want daar gaat het in het Oude Testament ook om) de oude afgoden van de heidense volken vereerden. Hier gaat het echter om “moderne” afgodendienaars die (in dit geval) het door hen heiligverklaarde coronavaccin vereren en aanbidden.

Farmacie is “Pharmakeia.” 

Zijn het nu slechts de mainstream media door wie het merendeel van de bevolking zo gehypnotiseerd is dat ze die vaccins genomen hebben? Of is er misschien nog een macht achter de MSM (en de politiek)? Die macht is namelijk te vinden in de Bijbel, waar het dan over “de kooplieden van Babylon” gaat; die zullen heersen in een tijdperk waarin een systeem dat bekend staat als Babylon. Hier hebben we er het volgende over gevonden:

“Maar er is nóg iets bijzonders. Van Babylons kooplieden die worden omschreven als “de grootsten van de aarde”wordt één kenmerk uitgelicht. Het geeft ook de reden aan waarom de kooplieden “de grootsten van de aarde”waren. “…want in uw farmacie raakten al de natiën verdwaald.” Nee, deze weergave treft u niet in de gangbare vertalingen. Dat klopt. Daar lezen we gewoonlijk het woord ‘toverij.’ Maar ‘toverij’ is slechts een afgeleide betekenis van het oorspronkelijke Griekse woord PHARMAKEIA. Daarin herkennen we onmiddelijk ons woord ‘farmacie.’ De ‘Studiebijbel’ omschrijft dit Griekse woord als volgt: 

Het zelfstandig naamwoord (vrl.) pharmakeia – ook wel pharmakia gespeld – betekent (1) ‘(het gebruiken van) geneesmiddelen of tovermiddelen’, (2) ‘vergiftiging’ en (3) ‘toverij, magie.. 

De vertalers hadden in Openbaring 18:23 het woord gewoon onvertaald kunnen laten. Met hooguit een aanpassing aan onze uitspraak en spelling. Want is het juist niet de letterlijke weergave die de profetische spijker op zijn kop slaat? “De grootsten van de aarde” zijn de kooplieden van de farmacie. Met recht Big Pharma! Steeds meer zien we hier de contouren hiervan zichtbaar worden. Er is geen industrie waarin zoveel geld omgaat als in de farmacie. Met ziekte als verdienmodel beheerst men de wereld.” Bron: goedbericht.nl/de-macht-en-dwaling-van-big-pharma/ (nadruk toegevoegd)

En het is nu deze macht die naast zowat de hele wereld, ook de globale massamedia in zijn macht heeft. En inderdaad: voornamelijk met de coronacrisis zijn de contouren zijn de contouren (van “het beest”)  inmiddels meer dan goed zichtbaar geworden. En met zijn toverijen heeft het inmiddels zowat alle natiën en volken betoverd, verbijsterd en met blindheid geslagen. Lees als bewijs hiervan het artikel op frontnieuws nog maar eens door….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star