Thierry Baudet, die gelooft in ‘kwaadaardige reptielen’, waarschijnlijk geschorst door Tweede Kamer – YouTube

Thierry Baudet (FVD) wordt verweten dat hij gelooft dat er een wereldwijde samenzwering door “kwaadaardige reptielen” zou zijn; en….hij zegt het ook nog: 

“Ik geloof dat we geregeerd worden door een wereldwijde samenzwering van kwaadaardige reptielen. Ja, het is raar dat ik altijd de enige ben die deze dingen zegt.” 

David Icke. 

Wat hier nu precies mee wordt bedoeld, is eigenlijk een theorie die afkomstig is van David Icke. Hij zelf gelooft dat bijvoorbeeld leden van de Britse monarchie eigenlijk een soort van reptiliaanse wezens zijn, die er op de een of andere manier in geslaagd zouden zijn, zich in mensen te transformeren. En het panel boven in de video gelooft nu dat ook Baudet deze visie aan zou hangen. Verder hadden zowel Gert-Jan Segers (CU) en Jan Paternotte (D66) in ieder hun tweet duidelijk gemaakt, hier verbaasd over te zijn.

De Betekenis van “Reptiel”: de Reactie van Gideon van Meijeren. 

Maar is dit nu wel zo? Nadat Gideon van Meijeren door politiek verslaggever van Hart van Nederland Merel Ek, hier een vraag over werd gesteld, was de reactie van Van Meijeren als volgt: 

“Als u het woordenboek erop naslaat, de dikke van Dale, dan ziet u dat “reptiel” zowel een letterlijke als figuurlijke betekenis heeft, en in figuurlijke betekenis is het ’n “verachtelijk wezen” een “naarling” en in die betekenis had ik geen beter woord kunnen verzinnen.” 

En dit zei Van Meijeren en dit zal – uiteraard – ook het standpunt van Baudet zijn! 

De Kartelliaanse Partijen & de Mainstream Media: Overal “Verachtelijke Wezens” & “Naarlingen.” 

En als we nu niet alleen naar die kartelliaanse partijen (waaronder de CU en D66) maar bovendien ook nog eens naar die slome sulletjes en domme doedeltjes behorende tot de mainstream media en Justitie in die video kijken, worden we inderdaad geregeerd/bestuurd (en ook nog eens gamanipuleerd) door verachtelijke wezens en naarlingen. Dat ze zelf zulke “reptielen” zijn, hebben ze alleen nog niet door. En dat het hier om een “wereldwijde samenzwering” gaat, behoeft geen betoog; want ook in het buitenland (Frankrijk, Duitsland, Engeland, etc.) zitten er dezelfde verachtelijke wezens en naarlingen op hoge posten binnen zowel de politiek als de media. Zeggen we het zo goed? Ja hè…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star