Opnieuw noodkreet vanuit de zorg: “Blijf thuis, hier in het ziekenhuis zie je waarom” – YouTube

Bijschrift: 

“Het zorgpersoneel worstelt en wankelt door de nog altijd toenemende druk door het stijgende aantal covid-patiënten. In het Alkmaarse Noordwest Ziekenhuis merken ze dat dagelijks, en zien ook nog geen einde aan de crisis. Daar bovenop komt ook nog eens dat het aantal ‘gewone’ patiënten eveneens hoog is. Een dubbele druk dus, die volgens artsen en de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord alleen kan afnemen als iedereen zich aan de coronaregels houdt. 

“Je merkt dat het ze over de schoenen aan het lopen is.” Emile Roemer, voorzitter van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord, was vrijdag op werkbezoek in het Alkmaarse ziekenhuis. “Om me te laten bijpraten over hoe het gaat en om de mensen die hier werken een hart onder de riem te steken, want de grens is echt wel bereikt merk ik.” 

“Hij was echt onder de indruk van wat zich hier afspeelt”, zegt internist-infectioloog Willemijn Kortmann tegen mediapartner NH-Nieuws. Zij leidde Roemer rond over de verschillende afdelingen. De arts merkt dat zij en haar collega’s het steeds zwaarder hebben om zorg te verlenen. “Het is echt heel erg druk. Ik weet niet goed hoe ik het anders kan uitleggen. Het zit ons tot hier”, zegt ze terwijl ze haar hand boven haar hoofd houdt. 

“Die eerste golf was een hele snelle piek en ook een heel snel dal. Iedereen hier ging op adrealine, maar toen was het op een gegeven moment ook weer rustiger. Nu is het al maanden zo. Op een gegeven moment houdt het dan wel een beetje op.” Kortmann maakt zich grote zorgen over hoe lang ze de drukte kunnen volhouden. “Ik en velen met mij zijn echt opgelucht met de strikte maatregelen, de lockdown, en we hopen ook dat mensen zich er aan gaan houden, want anders gaat het niet meer.” 

Roemer deelt de noodkreet vanuit de zorg. “Het speelt overal in de regio, van de huisartsenposten tot aan de ziekenhuizen en verpleeghuizen. Van Alkmaar tot Den Helder en alles er tussen in.” De Veiligheidsregio NHN kijkt waar het de zorg kan ontlasten en steunen. “We hebben daarom weer om hulp gevraagd bij Defensie.” Die deelden ook tijdens de eerste golf medisch personeel met de ziekenhuizen. “De aanvraag ligt er en ze zijn er naar aan het kijken. We zijn natuurlijk niet de enige regio die daar aanklopt.” 

“De mensen die ik hier op de afdelingen gesproken heb zeggen ook: “Ik hoop dat de mensen begrijpen waarom die coronamaatregelen zo hard nodig zijn.” Blijf thuis. Ga elkaar niet opzoeken, ga de grenzen niet opzoeken. Want als je hier een dag hebt rondgelopen, dan weet je meteen waarom dat is.”


Video Met Lege Ziekenhuizen Verwijderd. 

Ook wij hebben via de video een kijkje kunnen nemen in dit betreffende ziekenhuis. Van het bijschrift bij de bovenstaande video is duidelijk te bespeuren dat de angst en vrees er – letterlijk – vanaf straalt. En dit was vanaf het begin natuurlijk ook de bedoeling om er de bevolking mee onder de knie te krijgen! Opmerkelijk is ook dat we er in de ons getoonde gangen van het ziekenhuis geen bedden met coronapatiënten hebben zien rijden. Iets wat we echter wel zouden kunnen verwachten tijdens die hevige “coronacrisis.” We zien er ook geen medische teams haastig heen en weer rennen. Omdat het er nu zogenaamd “rustig” zou zijn? Of…zou het kunnen dat er misschien weinig of helemaal niets aan de hand zou zijn geweest? 

Want nu waren er al eerder mensen die tijdens de hoogste piek van de crisis een kijkje in verschillende ziekenhuizen hadden genomen. Zowel in het buitenland als hier. En ja: die hadden er echter een heel ander verhaal over te vertellen. Hier hebben we in onze laatste post over verteld; de bijbehorende video echter, werd later door YouTube voor het gemak maar verwijderd. https://tinthor.org/2022/11/03/proof-empty-hospitals-during-covid-19-corona-virus-pandemic-youtube/

Die video hadden we nu al weer lange tijd geleden opgeslagen. Een groot deel van wat er op die video werd gezegd, hebben we echter (letterlijk) geciteerd. Zo is er ondanks dat die video verwijderd was, toch een groot deel van wat er allemaal gezegd werd, achtergebleven. Hoe het dan destijds in dat Alkmaarse ziekenhuis aan toe zou zijn gegaan? Na het lezen va de tekst bij onze laatste post zal het waarschijnlijk wel duidelijk zijn. 

De Coronamaatregelen: een Zwaar & Drukkend Juk Op de Nek van de Bevolking. 

Dit was in 2020. Nu leven we in november 2022. Nu weten we dankzij de alternatieve media dat het virus achteraf niets voorstelde en dat die coronaregels eigenlijk niets meer dan een zwaar en drukkend juk op de nek ven de bevolking was. We weten nu inmiddels ook de grote schade die ermee onder de bevolking aan gericht was. Ook hebben we gezien hoe politici, medische instellingen (het OMT) en de media hard, wreed en gevoelloos gereageerd hadden op degenen die een andere visie op corona en die coronamaatregelen hadden. Dat waren “wappies”, complotdenkers” “corona-ontkenners” (en wat dies meer zij) Maar veel mensen weten het nu:: vanaf het begin werden we door de overheid, medische instituten (RIVM) en de MSM massaal voorgelogen. Dat dit eens zijn weerslag zou kunnen hebben, daar zullen de misdadigers die het volk intussen zoveel leed aangedaan hebben, niet over hebben nagedacht. Want (en we zullen het hier weer eens herhalen): 

“Wij Zullen Ze Niet Vergeven – Ze Gaan Er Allemaal Aan.” 

 Bron: frontnieuws.com/wij-zullen-ze-niet-vergeven-ze-gaan-er-allemaal-aan/ 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star