Robert F. Kennedy Jr. on Dr. Fauci, CDC & Big Pharma Collusion w/ Dr. Kelly Victory – Ask Dr. Drew – YouTube

“Robert F. Kennedy Jr. – een gerenommeerd milieu-advocaat en controversieel icoon van de anti-vaccinatiebeweging – sluit zich aan bij Ask Dr. Drew LIVE Met Dr. Kelly Victory  om de beschuldigingen van RFK van collusie tussen Dr. Anthony Fauci, de CDC, big tech, en big pharma, van zijn aankomende documentaire “The Real Anthony Fauci.” 

“The Real Antony Fauci” zal gratis beschikbaar zijn op TheRealAnthonyFauciMovie.com op 18-10-22. 

De film is gebaseerd op de bestseller, het boek “The Real Antony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health”, van Robert F. Kennedy, Jr. Volg Kennedy op twitter.com/RobertKennedyJr 

Robert F. Kennedy, Jr. is oprichter, voorzitter en juridisch hoofdadviseur van Children’s Health Defence. Hoij is de oprichter van Waterkeeper Alliance – ’s werelds grootste belangenberhartigingsgroep voor schoon water – en was lange tijd voorzitter en advocaat. Kennedy’s reputatie als resoluut verdediger van het milieu en de gezondheid van kinderen komt voort uit een reeks van honderden succesvolle juridische procedures. Onlangs ontving Kennedy erkenning voor zijn rol in het procesteam in de historische overwinningen tegen Monsanto in 2018 en tegen DuPont in 2019 in de besmettingszaak waarmee de film “Dark Waters” (2019) werd geïnspireerd. 

Een van de door Kennedy gepubliceerde boeken is de New York Times-bestseller “Crimes Against Nature” (2005) Zijn boek “The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health” (2021) verkocht meer dan 1 miljoen exemplaren en stond 17 weken op de bestsellerlijst van de New York Times. 

Kennedy is afgestudeerd aan de Harvard Universiteit. Hij studeerde aan de London Economics en behaalde zijn diploma Rechten aan de University of Virgina Law School. Na zijn afstuderen ging hij naar de Peace University School of Law, waar hij een master in Milieurecht behaaldeVan 1986 tot 2018 was hij verbonden aan de faculteit Pace of Law School, en was medeoprichter van en hield toezicht op Pace’s Environmental Litigation Clinic.” Bron: drdrew.com/2022/robert-kennedy-jr-alleges-dr-fauci-cdc-big-pharma-collusion-with-dr-kelly-victory-ask-dr-drew/ 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star