David Icke; hier is de speech die ‘verboden’ werd!

Zoals bekend mocht David Icke niet spreken tijdens de vredesdemonstratie van afgelopen zondag te Amsterdam. Dankzij het harde werk van Irma Schiffers echter, is die hier alsnog te beluisteren.

Irma Schiffers schrijft... (Dutch/English)

engelse vlag

Not wanting truthZoals iedereen inmiddels weet -dankzij de enorme promotie-campagne van de mainstream media, waarvoor dank- zou David Icke vandaag, zondag 6 november 2022, spreken in Amsterdam. Maar vanwege zijn ban om 26 landen in te kunnen reizen, waaronder Nederland, is die hele manifestatie afgeblazen. Maar David Icke hield zijn speech alsnog vanaf het strand op zijn eiland in het Verenigd Koninkrijk.

Hans Rietveld die evenementen organiseert en zo ook die van David Icke in de RAI, werd afgelopen woensdag door Jaymie Icke (zijn jongste zoon) benaderd om de volgende lezing van David te organiseren in Amsterdam op vrijdagavond 28 april 2023. Dat zal waarschijnlijk, gezien de omstandigheden van dit moment, niet door kunnen gaan.  Hans stuurde mij zojuist deze speech die voorzien is van Nederlandse ondertiteling, dus deze wil ik graag met iedereen delen voor wie wil luisteren en kijken en in staat wil worden gesteld om zelf een oordeel te…

View original post 37 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star