De Amerikaanse Anti-Defamation League (ADL) & Leon Musk: ADL Bevreesd Voor de Vrijheid van Meningsuiting op Twitter. Kayne West & zijn “Antisemitische Tweet” van Johannes 19:19. ADL Dreigt Musk met Financiële Chantagepraktijken. Speelt Elon Musk een 4-Dimensionaal Schaakspel met de ADL?

En het is weer eens zover. De Anti-Defamation League (ADL) heeft zich weer laten horen. En nee, het gaat hier niet over de Britse auteur David Icke waarvan het kleine broertje van de ADL, het CIDI, niet wilde dat die op 6 november naar Amsterdam zou komen. Intussen was het CIDI (met de slaafse steun van zowel het kabinet en de MSM) erin geslaagd hem de toegang tot Nederland te ontzeggen. Waar het dan wat de ADL betreft dan wél over gaat? Het gaat hier onder meer over een tweet van Kayne West die door de ADL als een Bijbelse “Antisemitische samenzweringstheorie” beschouwd wordt.

Leon Musk Koopt Twitter Op: Massaontslagen: Voormalige Censureerders Nu Zelf Gecensureerd. 

En dit in verband met het volgende: Het is Leon Musk die recent het sociale medium Twitter overgekocht had. Die heeft er intussen nogal wat medewerkers ontslagen en de straat opgestuurd. Daaronder zouden er naar verluidt bij zijn die er tijdens hun werkzaamheden bij dit digitale bedrijf nogal goed in het censureren van “ongewenste tweets” waren geweest. Kortom: de nu voormalige censureerders werden op deze manier door Musk nu zelf gecensureerd! En het is dit wat de ADL nogal wat zorgen baarde; hier het artikel: 

“ASL beveelt adverteerders te schorsen op Twitter, noemt de Bijbel een “Antisemitische samenzweringstheorie.” 

“De ADL eist dat Musk het christendom en het conservatisme op Twitter censureert.”

De extreemlinkse Anti-Defamation League heeft adverteerders bevolen om “de Twitter-uitgaven te pauzeren” nadat ze de gebruikers van het platform en de nieuwe eigenaar Elon Musk hadden beschuldigd van “antisemitisme” en “haat” te midden van een golf van vrijheid van meningsuiting. Onder de ‘haat’-tweets die door de ADL worden geciteerd, is een bijbelvers dat op Twitter is gepost door Ye, voorheen bekend als Kayne West. 

Na een week heen en weer tussen Elon Musk en de ADL over de vrijheid van meningsuiting op het Twitter-platform, heeft de extreemlinkse pressiegroep die steeds wordt gezien als een Joodse supremacistische organisatie, een lange tweet-thread geschreven waarin adverteerders worden opgeroepen om het platform te dumpen. 

Het toestaan van vrije meningsuiting, zo beweerde de ADL in de thread, is niet alleen 'giftig', maar onderdeel van een 'haat voor winst'-regeling.

"Vandaag sluiten we ons aan bij tientallen andere groepen om adverteerders te vragen Twitter-uitgaven te onderbreken omdat we ons grote zorgen maken over antisemitisme en haat op het platform', luidt de eerste Tweet van de ADL, geschreven op vrijdag 4 november.

Pontius Pilatus: Wat Ik Geschreven Heb, Heb Ik Geschreven.” 

De “antisemitische Tweet”  die Kayne West nu op Twitter had geplaatst, was een Bijbelvers uit het Evangelie Naar Johannes (en we zullen er hier de Herziene Statenvertaling voor gebruiken): 

“En Pilatus schreef ook een opschrift en zette dat op het kruis; en er was geschreven: JESUS DE NAZARENER, DE KONING VAN DE JODEN.” 

En het was onder meer deze Tweet die er bij de ADL flink in het verkeerde keelgat geschoten was! Wat de Joodse mensen van de ADL hiermee eigenlijk mee te verstaan gaven, was dat Jezus juist niet hun “Koning” was. En dit zien we als we ook de verzen de erop volgen bij citeren, weer terug bij de oude “Overpriesters van de Joden”: 

“Dit opschrift dan lazen velen van de Joden, want de plaats waar Jezus gekruisigd werd, was dicht bij de stad; en het was geschreven in het Hebreeuws, in het Grieks en in het Latijn. De overpriesters van de Joden zeiden tegen Pilatus: Schrijf niet: De Koning van de Joden, maar dat Hij gezegd heeft:  Ik ben de Koning van de Joden. Pilatus antwoordde: Wat ik geschreven heb, heb ik geschreven.” (verzen 20-22) 

Zou Pilatus aan hun wensen hebben voldaan, dan hadden die overpriesters er misschien weinig moeite me hebben gehad: “Ja, Jezus zei dit van Zichzelf; en wat dan nog?” Maar nu de Romeinse gouverneur de woorden “JEZUS DE NAZARENER, DE KONING VAN DE JODEN” boven het kruis had laten plaatsen, was dit een grote belediging voor die leidende priesterkaste. En net zoals dit een diepe belediging was voor die oude overpriesters, zo is dit nu ook zeer beledigend voor de Joodse ADL.


Wat verder het artikel betreft, in haar thread beklaagde de ADL zich erover dat Musk over was gegaan tot “massaontslagen.” En: 

“Als straf roept de ADL de sponsors van Twitter op om alle banden met hem te laten vallen, waarbij ze effectief financiële chantage gebruiken om er hun anti-vrije meningsuiting-agenda mee af te dwingen. De oproep van de ADL aan sponsors om Twitter te laten vallen, ondanks dat Elon Musk schijnbaar met hun wil instemt, heeft geleid tot grote online speculaties dat de nieuwe eigenaar van het platform een 4-demensionaal schaakspel met de linkse pressiegroep speelt. 

Als ze de sponsors opdracht geven om Twitter te laten vallen, zo luidt de internettheorie, kan Musk dan een nieuwe weg inslaan en zijn handen wassen van de ADL en zijn zakelijke voetsoldaten van de anti-speech.

De situatie bij Twitter ontwikkelt zich snel. Blijf bij National File voor updates.” Bron: nationalfile.com/adl-orders-advertisers-to-bail-on-twitter-calls-the-bible-an-antisemitic-conspiracy-theory/ (Nadruk toegevoegd) 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star