Yuval Noah Harari: Genetische Bewerking. Harari, Klaus Schwab & het WEF als de “Nieuwe Goden.” Massale Terugkeer naar de God van de Bijbel Noodzakelijk.

Hier volgt iets uit de documentaire “Cry Freedom” van David Sorensen van “Stop World Control”:

“Afgezien van het implanteren van allerlei technologische apparaten en computerchips in ons lichaam, hebben we het over de genetische bewerking van de mensheid, wat betekent dat het ons in de kern zal veranderen. We worden GMO: genetisch gemodificeerde organismen. Hier is wat Klaus Schwab erover te zeggen heeft: 

“Het voordeel van deze Vierde Industriële Revolutie is dat het niet verandert wat je doet; het verandert, als je genetische bewerking slechts als voorbeeld neemt, jou. Jij bent het die verandert, en natuurlijk heeft het een grote impact op je identiteit.”

De interviewer die Schwab interviewt, zegt hier dan het volgende op:

“En van een bepaald soort van mogelijkheden waar je voorzichtig mee moet zijn, weet je, als je met dat soort van genetische bewerking begint, zijn mensen bang dat je dat verandert wat het betekent om mens te zijn.” 

De Israëlische Historicus Yuval Noha Harari over Genetische Bewerking. 

Een van de fervente voorstanders van genetische bewerking is de Israëlische geleerde Yuval Noah Harari. Net zoals veel andere prominenten is ook Harari lid van het World Economic Forum. (WEF) https://www.weforum.org/people/yuval-noah-harari Hier is wat hij over genetische bewering te zeggen heeft:

“In de komende decennia, wanneer A.I aan de afsluiting begint, zal ons dit goddelijke vermogens geven om er het leven opnieuw te ontwerpen en zelfs om volledig nieuwe levensvormen te creëren. We staan op het punt een nieuw tijdperk van organisch leven gevormd door intelligent ontwerp binnen te gaan; ons intelligente ontwerp.” 

En Hararai in zijn eigen woorden tijdens een interview:

“We zijn bezig met het verkrijgen van goddelijke vermogens om ons in goden te veranderen. En ik bedoel dit in de meest letterlijke zin mogelijk (het is geen metafoor). God is de Schepper. Zijn belangrijkste kracht is om te creëren. Hij creëert dieren en planten en mensen overeenkomstig Zijn wensen. Nu krijgen we deze kracht om net als God leven te creëren. En we gaan in zekere zin zelfs verder dan de Bijbelse God; want zelfs als je de Bijbel gelooft, is het enige dat God weet te scheppen, organische wezens zijn. Al deze bomen, giraffen en mensen zijn gewoon biologisch. Maar nu proberen we anorganische wezens te creëren, anorganische levensvormen; cyborgs, kunstmatige intelligentie, enzovoort. Als we zullen slagen (en er is een zeer goede kans dat we dit zullen doen), dan zullen we de God van de Bijbel heel snel voorbij zijn.

 De mensheid splitst zich op in biologische kosten omdat de inkooptechniek ons voor het eerst in de geschiedenis de mogelijkheid geeft om economische ongelijkheid om te zetten in biologische ongelijkheid. Dus dan splitst de mensheid zich op in echte verschillende soorten of verschillende biologische kosten.

Een van de dingen die je nu in de wereld ziet gebeuren, is dat je de elites ziet;; ze wijken af van de mensheid als geheel. En al voorbij de horizon of aan de horizon is de mogelijkheid van een echte splitsing: de toekomst van de elite en de toekomst van homo sapiens die anders zal zijn omdat de elite in een andere soort zal worden getransformeerd.” Bron: stopworldcontrol.com/cry-freedom/

Yuval Noah Harari: Klausch Schwab, de Leden van het WEF en Hijzelf als “God Boven de Bijbelse God.”

Wat we hier nu zien, is dat Harari nogal minachtend over de God van de Bijbel spreekt; God wist slechts organische levens te creëren, maar Harari, Klaus en de leden van het WEF doen dit veel beter: het creëren van anorganische levens zoals onder meer cyborgs. Verder zegt hij dat er een enorm verschil tussen de verheven elites en de gewone mensheid is, daar de eersten afwijken “van de mensheid als geheel.” En dit “omdat de elite” (in tegenstelling met de mensheid die hij “homo sapiens” noemt) “in een andere soort zal worden getransformeerd.”

Aleksandr Solzjenitsyn: De Mensen Hadden  God Vergeten. 

De bekende Aleksandr Solzjenitsyn (die ook wel “het geweten van de 20e eeuw” werd genoemd), zei ooit eens dat de reden dat de Russische Revolutie en de daaropvolgende bloedige heerschappij van het Communisme plaats hadden kunnen vinden omdat de mensen God vergeten waren. We leven nu in een tijd die in enkele opzichte te vergelijken is met die in het Rusland van vóór de Russiche Revolutie en de bloedige communistische regimes die er op volgden. En daar waar God wordt vergeten, verdwijnt Hij uit het zicht. Zo ontstaat er dan ook een leeg vacuüm. En als dit nu maar lang genoeg duurt, zal dit vacuüm eens worden worden opgevuld. En wel door “goden” waarvan Harari zegt dat die de God van de Bijbel snel voorbij zullen zijn, de elite. 

Op Weg Naar Een Communistische Wereldorde. 

Nu is het al een tijd bekend dat Schwab en het WEF een communistische wereldorde voor ons op het oog hebben. En degenen die als “goden” over deze wereldorde zullen heersen, zijn zoals gezegd Klaus Schwab en zijn WEF. Waarbij wij, het gewone volk, de inferieure organische levensvormen zullen zijn.

Nazi-Communisme. 

Jaren geleden (en hierbij waren Klaus Schwab en het WEF nog niet als zodanig in beeld), zei Texe Marrs (de gewezen president van de christelijke organisatie van “Power of Prophecy”), dat de Illuminati een wereldorde onder wat hij destijds noemde, het “Nazi-Communisme” op het oog hadden: de illuminati-elite als de nieuwe Nazi’s en voor ons het Communisme (met alle vreselijke gevolgen van dien). Dit nu lijkt zijn beslag te vinden.

Overal Onrust & Spanningen. 

Hoewel het in het verleden hier en daar altijd wel onrustig is geweest, zijn de onrust en de spanningen nog nooit zo voelbaar geweest als nu het geval is; talloze mensen weten nu waar Klaus Schwab en het WEF nu op uit zijn. Het gevolg: veel aandacht hiervoor bij de alternatieve media én de vele demonstraties die we tot nu toe gezien hebben. En het is natuurlijk zeer goed dat hier aandacht aan besteed en dat er tegen die NWO wordt gedemonstreerd. Maar het meest belangrijke zou eigenlijk moeten zijn dat er een massale terugkeer naar God en de Bijbel plaats zou vinden. Want ondanks de “We gaan dit winnen”- retoriek vanuit de alternatieve media en het grote publiek, zal het anders moeilijk worden om van de nieuwe goden af te komen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star