Het Sinistere Plan Van Het World Economic Forum (WEF) & WEF-Lid Christina Lagarde: Het Elimineren Van De Ouderen Door Middel Van Euthanasie & Enkele Herinneringen van Dr. Lawrence Dunegan Met Betrekking Tot Euthanasie.

Over het World Economic Forum (WEF) en zijn directeur Klaus Schwab is nu al veel gezegd in woord (video’s bijvoorbeeld) en geschrift (artikelen). En dat ze niet niet bepaalde het beste met ons voorhebben, is nu ook al enige tijd duidelijk geworden. Na alle ellende die ze al (met de gedienstige medewerking van de WHO en andere globalistische organisaties) over de volken der wereld hebben  gebracht, komen ze met iets nieuws: Nadat ouderen een “goed leven” hebben geleid en nu niet langer productief meer zijn, zullen die moeten verdwijnen. En men heeft er al een middel voor gevonden om die ouderen naar de “andere wereld” te helpen:

“Op het toppunt van hypocrisie van ‘voor de kinderen’ klaagt het World Economic Forum nu over overbevolking en/of suggereert dat ouderen euthanasie ‘voor de kinderen’ zouden moeten overwegen. Er is een video op Twitter vol geriaters die zeggen dat ze nadat ze hadden uitgelegd dat er te veel mensen op de planeet zijn, een goed leven hebben gehad. De video suggereert dat oudere mensen die niet productief meer zijn, voor euthanasie moeten kiezen. Ik ben er zeker van dat kinderen over de hele wereld dankbaar zijn dat hun grootouders zullen worden voorgesteld, zichzelf voor hun voordeel uit te schakelen. En hoewel het vervat is in het verhaal ‘voor de kinderen’, is de waarheid van deze zaak veel sinisterder. Christina Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds zei: Oude mensen leven te lang en dit is een risico voor de wereldgemeenschap. Wat Christina in feite zegt, is dat je tenzij je je hele leven een productief lid van de samenleving bent, je het niet verdient om te leven.” Bron: trendingpolitics.com/wef-now-sugggest-seniors-off-themselves-for-the-children-dodii/ (nadruk toegevoegd).

Zoals bekend is ook Christina Lagarde lid van het WEF: weforum.org/agenda/authors/christinelagarde

Euthanasie van de Ouderen: al Jaren Van Tevoren Gepland. 

Dan gaan we hiermee naar een van de herinneringen van Dr. Lawrence Dunegan die vele jaren geleden tijdens een besloten bijeenkomst op de nu lang vervlogen dag, 20 maart 1969 de speech van Dr. Richard Day aanwezig was. Dr. Day had het destijds ook over euthanasie. Hier volgt wat Dr. Dunegan zich ervan wist te herinneren:

“Iedereen heeft het recht om maar zo lang te leven. de ouderen zijn niet meer van nut. Ze zullen een last worden. Je moet klaar zijn de dood te accepteren. Er zou en leeftijdsgrens voor arbitrage kunnen woren voorgesteld. Je hebt tenslotte maar zoveel recht op steakdiners en eetgenot. En als je er genoeg van hebt en niet langer productief bent, werkt en bijdraagt, zou je klaar moeten zijn om een stap opzij te zetten voor de volgende generatie.” Bron: “The New Order of BARBARIANS: The new world system” (bladzijde 24 (nadruk toegevoegd).

“Door de Toegang Tot Betaalbare Medische Zorg Te Beperken Wordt het Elimineren van Ouderen Gemakkelijker.”

Met de bovenstaande zin vervolgde Dr. Dunagan met deze woorden:

“Een groot onderwerp wat uitgebreid werd uitgewerkt, was dat de kosten voor medische zorg zwaar op zouden lopen. Medische zorg zou zeer met iemands werk verbonden zijn, maar zou ook zeer hoge kosten met zich meebrengen zodat het voor mensen na een bepaalde tijd eenvoudigweg niet meer beschikbaar zou zijn. En tenzij ze een opmerkelijk rijk ondersteunend gezin hadden, zouden ze het gwoon zonder medische zorg moeten stellen. En het idee wat dat als iedereen zou zeggen: “Het is genoeg! Wat een last is het voor de jongeren om te proberen de oude mensen te onderhouden”, dan zouden de jongeren bereid moeten zijn, mama en papa op voorwaarde dat dit humaan en met waardigheid zou gebeuren, op weg te helpen.” Waar Dunegan er nog aan toevoegde dat vader en moeder de “doodspil” zouden nemen. (bladzijde 25-26 (nadruk toegevoegd)

Planning voor de Contole over de Medische Geneeskunde.

En dit komt dat wat Dr. Dunegan er zich van herinnerde overeen met wat Christina Lagarde en het WEF nu voorgesteld hebben! Het volgende wat Dunegan zich van de speech van Dr. Day wist te herinneren, had te maken met de planning voor de controle over de medische geneeskunde: 

“Het volgende onderwerp was geneeskunde. Er zouden ingrijpende veranderingen in de praktijk van de geneeskunde plaatsvinden. Over het algemeen zou de geneeskunde veel strenger worden gecontroleerd. De opmerking werd gemaakt:”Het Congres zal niet meegaan met de nationale ziektekostenverzekering.” “Dat” zei hij (in 1969), “is nu overduidelijk. Maar het is niet nodig. We hebben andere manieren om de medische zorg te beheersen.” Die zouden geleiderlijker aan tot stand komen, maar alle zorgverlening zou onder strikte controle komen.

Medische zorg zou nauw met werk verbonden zijn. U zou als u niet werkt of niet kunt werken, geen toegang tot medische zorg hebben. De dagen dat ziekenhuizen gratis zorg verstrekten, zouden geleidelijk afnemen tot waar het vrijwel niet meer zou bestaan. De kosten zouden omhoog gaan zodat mensen het zich niet zouden kunnen veroorloven om het zonder verzekerd te zijn te doen.

(Gevolg van de te Hoge Medische Kosten: Overgeleverd in de Macht van de Zorgverzekeraar.). 

De hierboven staande titel hebben we er zelf geschreven; want wat Dunegan vervolgens vertelde was dat de mensen vanwege de te hoge medische kosten aan de macht van de zorgverzekeraar zouden worden overgeleverd:

Mensen betalen en jij betaalt ervoor; je hebt er recht op. Pas later begon ik te beseffen in hoeverre je er niet voor zou betalen. Uw medische zorg zou door anderen worden betaald. En daarom zou je, op je knieën, dankbaar accepteren wat je als een voorrecht aangeboden werd. Uw rol als verantwoordelijke voor uw eigen zorg zou afnemen. Even terzijde, dit was niet iets dat in die tijd werd ontwikkeld. Ik begreep het destijds niet als een terzijde, van de manier waarop dit werkt. Iedereen zou afhankelijk van verzekeringen worden gemaakt. En heb je geen verzekering dan betaal je direct. De kosten van uw zorg zullen enorm zijn. De zorgverzekeraar vergoedt uw zorg, maar betaalt niet hetzelfde bedrag. De verzekeringsmaatschappij betaalt echter uw zorg, maar niet hetzelfde bedrag. Als u bijvoorbeeld $600 voor het gebruik van een operatiekamer in rekening wordt gebracht, betaalt de verzekeringsmaatschappij van uw kant geen $6oo. Ze betalen dan $300 of $400. En dat verschil in factuering heeft het gewenste effect: het stelt de verzekeringsmaatschappij in staat voor datgene te betalen, waar u nooit voor zou kunnen betalen. Ze krijgen er een korting voor die voor jou niet beschikbaar is. Als u uw rekening ziet, bent u dankbaar dat de verzekeringsmaatschappij dat kon doen. En op deze manier bent u afhankelijk en vrijwel verplicht verzekerd. De hele facturering is frauduleus.” (bladzijden 26-27 (nadruk toegevoegd)

Zo zien we dat wat er vele jaren geleden tijdens de speech van Dr Day besproken werd, nu zijn beslag vindt. In dit geval is het het elimineren van de ouderen die een “last” voor de samenleving zouden zijn door middel van euthanasie… 

Veel  meer gegevens plus een video van 4:12:47 met onder meer de opnamen van Dr. Dunegan zijn te vinden op: stopdebankiers.com/voor-agenda-21-30-richard-day-en-the-new-order-of-barbarians/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star