Eindelijk gelukt! Raket is onderweg naar de maan – YouTube

Planeet-onderzoeker Daphne Stam weet het goed te verwoorden in deze uitzending van het Jeugdjournaal van de NOS. Zoals onder meer het volgende: 

“Er zijn ook allerlei stoffen op de maan aanwezig; een voorbeeld is de helium (dat is ’n soort gas) en met dat gas kun je energie maken.” 

“Op de maan kun je dus ’n heleboel dingen uittesten voordat je mensen nar Mars stuurt; bijvoorbeeld, hoe kun je nou het beste wonen, hoe kun je zuurstof maken, hoe kun je water maken.”

Weinig Zwaartekracht op de Maan. 

De maan is zoals het hier wordt uitgelegd, een tussenstation om er later vanaf die planeet naar Mars te kunnen gaan. Na dat wat Daphne Stam heeft gezegd, vertelt de commentator het volgende: 

“Uiteindelijk willen ze van de maan een tussenstation maken. Op de maan is weinig zwaartekracht; vanuit daar is het makkelijker om een raket naar Mars te lanceren.”

(Daphne Stam): 

“Dan heb je minder brandstof nodig als je vanaf de maan vertrekt en als je zo’n ontzettend verre reis naar Mars moet maken, dan kun je ook meer meenemen omdat je minder brandstof hoeft mee te nemen.” 

Pat Shannan. 

Op de maan zou er dus weinig zwaartekracht aanwezig zijn. Dit brengt osn echter tot het volgende: de Amerikaanse auteur Pat Shannan heeft hier ook iets over te zeggen en dan gaat het onder meer over de sprongen die de astronauten van de Apollo 11 (1969) maakten: 

“In alle video’s en stilstaande beelden die gepubliceerd zijn van de astronauten die op het oppervlak van de maan zingen en dansen en er gewoon voor de lol dartelen, laat er niemand zien dat er iemand hoger dan een voet in de lucht springt, ongeveer de hoogte die op aarde zou zijn verwacht, met een rugzak van 60 pond op de rug. 

Echter, aangezien de zwaartekracht van de maan slechts een-zesde is dan die van de aarde (iets wat we op de lagere school geleerd hebben) betekent de gewichtloosheid op de maan dat de gewone moeiteloze huppels en sprongen van de astronauten op film vanaf het aardoppervlak zien, hem tot anderhalve meter in de lucht moeten hebben gebracht – een echte “gigantische sprong voor de mensheid”- met kangaroe-sprongen die op aarde menselijkerwijze onmogelijk zouden geweest! Ze deden het niet omdat ze het niet konden. Ze waren niet op de maan.” Bron: Pat Shannan in zijn boek “Everything They Told Me Was a Lie. Volume One” (American Free Press) 2010, bladzijden 87-88 (nadruk toegevoegd). 

En dit is logisch natuurlijk omdat de zwaartekracht hier op aarde vele malen sterker is dan die op de maan! Daarnaast heeft Shannan er veel meer over te zeggen. Zoals over: 

James van Allen & de Stralingsgordels van Van Allen. 

De Amerikaanse geleerde James van Allen (die professor aan de University of Iowa was), ontdekte tijdens onderzoek in 1958 dat er zich rondom de aarde stralingsgordels bevonden. Pat Shannan vertelt wat het onderzoek door Van Allen had aangetoond: 

“Her vroegere onderzoek van Van Allen, meer dat tien jaar voordat de Apollo 11 gelanceerd werd, toonde onder andere aan: 

 “De stralingsgordels zijn vooral van belang vanwege de schadelijke effecten van straling met hoogenergetische deeltjes voor mens en elektronica.

• Die degraderen met name satellietcomponenten, halfgeleider- en optische apparaten. 

• Die veroorzaken achtergrondruis in detectoren. 

• Die veroorzaken fouten in digitale schakelingen. 

• Die veroorzaken elektrostatische opladingen in isolatoren. 

• Het is ook een bedreiging voor de astronauten. 

Dit is het gesynthetiseerde resultaat van langdurig wetenschappelijk onderzoek door professor James van Allen van de Universiteit van Iowa. Toen Van Allen (1914-2006) een paar jaar geleden echter een controversiële televisiepresentatie zag waarin de waarachtigheid van de maanlancering in twijfel getrokken werd, noemde hij niet minder dan zijn eigen werl als “onzin.”: 

“De recente Fox TV-show die ik zag, is een ingenieuze en vermakelijke verzameling onzin. De bewering dat blootstelling aan straling tijdens de Apollo-missies voor de astronauten fataal zou zijn geweest, is slechts één voorbeeld van dergelijke onzin.” 

Shannan vervolgt dan met de woorden: 

“Waarom zou Van Allen dit doen? Ik heb moeite met zijn latere, vernederende mening over zichzelf, omdat dit zo typerend is voor wat er gebeurt in dit Orwelliaanse tijdperk waarin we leven. Met het vermogen om uit het niets geld te creëren hebben regeringen een enorme macht achter de schermen. Op de hoogte van de doodsbedreigingen en andere machtstappen van de CIA die er op de moord van Kennedy, het OKC-onderzoek, TWA-Vlucht 800, Waco, Ruby Ridge en de inside job van 9-11 om er maar enkele te noemen, vind ik dat er geen verbeeldingskracht bij nodig is dat “ze” toen hun hoax in gevaar was, de afgelopen jaren bij Van Allen langs kwamen. 

We zullen in de volgende hoofdstukken ook zien hoe gemakkelijk huurmoordenaars gekocht kunnen worden om er met de onwillige spelers aan de andere kant van het hek mee af te handelen. Wetende wat we nu weten en wat we hierboven als Van Allen’s levenslange aanspraak op roem die in de winden is verspreid zien, kunnen we gemakkelijk vermoeden dat hij bezoek kreeg van de jongens met de donkere brillen en bruine trenchcoats die hem vertelden hoe ze wisten hoe laat zijn kleinkindere uit de schoolbus zouden stappen en hoe gemakkelijk ze ontvoerd konden worden en dan voor altijd “verdwenen” zouden zijn.” (bladzijden 92-93 (nadruk toegevoegd) 

Kortom: Dr. James van Allen besloot openlijk zijn geweldige reputatie die hij had aan grabbel te gooien door de resultaten van zijn eigen onderzoek naar de noodlottige gevolgen van die stralingsgordels voor de astronauten te ontkennen, omdat hijzelf “van hogeraf” met de dood bedreigd zou kunnen zijn en/of dat zijn kleinkinderen iets zou worden aangedaan: ontvoering en vervolgens voor altijd verdwenen. Er zal immers niemand bij zijn gezonde verstand zijn die, wanneer hij al een goede reputatie heeft en geliefd is bij velen, schijnbaar zonder enige reden zijn roem en eer voor de hele wereld te grabbel gooit…

“De aanvankelijke commotie van een waarheid is recht evenredig met hoe diep de leugen werd geloofd. Het was niet de wereld die rond was die mensen opwond, maar het feit dat de wereld niet plat was. Wanneer een goed verpakt web van leugens gedurende generaties geleidelijk aan de massa is verkocht, zal de waarheid volkomen belachelijk lijken en de spreker ervan een razende gek.” (De filosoof Dresden James als geciteerd door Shannan in zijn boek op bladzijde 80)

Ofwel: Als de massa na jarenlang en gedurende generaties met een “goed verpakt web van leugens” geïndoctrineerd is en er komt dan iemand die vertelt dat het eigenlijk heel ánders in elkaar zit, dan zal de spreker ervan door die geïndoctrineerde massa worden beschouwd als “een razende gek.” Te vrezen is dan ook dat hieronder ook zowel de geïndoctrineerde kinderen als de jongeren vallen voor wie de bovenstaande video in de eerste plaats bedoeld is…

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star