David Beasley over de Aanstaande Hongersnoden. Voorbereidende Maatregelen & “De Barmhartigheid der Goddelozen is Wreed.”

Herinnert u zich nog wat we hier op 13 mei 2020 (tijdens het hoogtepunt van de wereldwijde lockdown) schreven? We hadden het toen over David Beasley (hoofd van de VN-Voedselautoriteit) en in verband met die lockdown had die er destijds het een en ander over te zeggen. Beasley had het toen over een dreigende hongersnood in de Westerse geïndustrialiseerde landen. We schreven er onder meer het volgende over: 

“David Beasley had het wat die hongersnood betreft, over die landen waar zich nu een conflict afspeelt inclusief de arme landen in Azië en Afrika. Maar ook hier in het nu nog welvarende Westen zou iets dergelijks kunnen gebeuren als al die maatregelen betreffende vele lockdowns en massale bedrijfssluitingen ook na enige tijd niet zullen worden opgeheven. Dit zal dan eerst leiden tot massale werkloosheid (en reeds nu hebben al veel mensen hun baan verloren), gevolgd door armoede en als resultaat daar weer van een hongersnood. Zie voor dit en meer: https://tinthor.org/2020/05/13/david-beasley-hongersnood-van-bijbelse-proporties-dr-lawrence-dr-richard-day-lezing-van-20-maart-1969-over-de-toekomstige-nieuwe-orde-der-barbaren-voorzegging-van-het-i/

Vervolgens schreven we: 

“Zover is het toen gelukkig niet gekomen. Vanaf mei 2020 werden de maatregelen weer wat versoepeld en in juni weer wat verder afgeschaald.” Bron: https://tinthor.org/2022/06/18/wat-deed-de-koning-bij-de-bilderbergconferentie-gideon-van-meijeren-eist-opheldering-youtube/


“VN-Voedselchef Waarschuwt Voor “Chaos”, “Hel”, “Verwoesting” door HONGERSNOOD… Verwacht Prijscontroles, Rantsoenering en Criminalisering van Preppers… VERBERG UW VOEDSEL”

Aldus luidt de titel van het artikel waar Frontnieuw op 28 september 2022 mee kwam. Frontnieuws schreef over onder meer “voedselschaarste, inflatie, energiecrisis, escalerende oorlog, vaccinsterfgevallen en meer.” Dit zijn zaken die al veel eerder door Mike Adams (Natural News), Infowars en andere indy media” waren voorspeld. Over David Beasley schreef Frontnieuws in dit verband het volgende: 

“De V.N. voedselchef waarschuwde donderdag dat de wereld te maken heeft met een “perfect storm bovenop een perfect storm”… “Het wordt overal ter wereld een chaos”, zei uitvoerend directeur David Beasley van het Wereldvoedselprogramma in een interview met Associated Press. 

Als we deze mensen niet bereiken krijg je hongersnood, honger, destabilisatie van landen zoals we die in 2007-2008 en 2011 niet hebben gezien, en krijg je massamigratie.”

“Als we dit niet snel aanpakken – en dan bedoel ik niet volgend jaar, maar dit jaar – heb je in 2023 een probleem met de beschikbaarheid van voedsel”, zei hij. “En dat wordt een hel.” 

Wat directeur David Beasley van het VN-voedselprogramma natuurlijk niet beseft is dat het de regeringen van de wereld zijn die dit hongersnoodprobleem hebben gecreëerd, en dat meer geld in de handen van de Verenigde Naties dit niet gaat oplossen. De VN is een kwaadaardig, mensonvriendelijk globalistisch machtskartel dat eigenlijk deel uitmaakt van het probleem. Als u de mensen van de wereld wilt voeden, moet u de regeringen uit de weg ruimen en de vrije markt de problemen met de voedseldistributie en -productie laten oplossen.” Met dank aan Frontnieuws. Bron: frontnieuws.com/vn-voedselchef-waarschuwt-voor-chaos-hel-verwoesting-door-hongersnood-verwacht-prijscontroles-rantsoenering-en-criminalisering-van-preppers-verberg-uw-voedsel/ (nadruk toegevoegd) 

Het hele (lange) artikel van Frontnieuws is uiteraard zeer interessant om te lezen. En lees er dan nog het andere artikel van Frontnieuws bij “Als ze ons niet kunnen doodvriezen, zullen ze ons uithongeren”, dan kunnen we zien hoe erg en alarmerend de hele situatie wel niet is! frontnieuws.com/als-ze-ons-niet-kunnen-doodvriezen-zullen-ze-ons-uithongeren/ 

Nietsontziende Schurken. 

Hadden we aanvankelijk nog de gedachte dat Sigrid Kaag en andere Nederlandse politici mogelijkerwijze niet zouden weten waar ze met al die maatregelen, etc. mee bezig waren, nu moeten we echter vaststellen dat ze hier zeker van op de hoogte zijn. Dit zijn mensen die, of ze vandaag nog één of talloze mensen naar de andere wereld zouden kunnen helpen, hier geen nacht minder om zullen slapen. Want nu weten wij dat ze weten waar ze al die tijd mee bezig zijn geweest en hier nu nóg mee bezig zijn; en… ze gaan er gewoon koelbloedig en ongeïnteresseerd mee door. Om die reden kunnen ze dan ook niet anders dan nietsontziende schurken worden genoemd! En we weten het: dit zijn zeer beladen termen. Maar dit is dan ook niet licht gezegd. 

Voorbereidende Maatregelen. 

Voor zichzelf zullen ze waarschijnlijk al mogelijke voorbereidingen hebben getroffen waardoor zij (wanneer wij dankzij hen eenmaal goed in de ellende zullen zitten), hiervoor gespaard zullen blijven. Terwijl er nu al gezinnen in Nederland zijn die in angstige afwachting van een enorm hoge energierekening bijvoorbeeld de verwarming tijdens de recente vriesdagen maar uitgelaten hebben, zal dit onze politici beslist helemaal niet deren; ze zitten er – letterlijk – “warmpjes bij” en het energieverbruik zal er bij hen zeker niet minder om worden! En tijdens de debatten in de Tweede Kamer staan ze met een uitgestreken gezicht te verkondigen, hoe ook zij het zo erg voor al die gezinnen vinden. Maar zoals de Bijbel het al zegt: 

“De rechtvaardige weet wat toekomt aan zijn vee, maar de bramhartigheid der goddelozen is wreed.” (Spreuken 12:10 – NBG-vertaling 51)  

En zo is dat: onze politici (de “goeden” onder hen uitgezonderd) zijn eigenlijk wrede goddelozen. En mochten er ook nu nog mensen zijn (wat zeer te betwijfelen is trouwens!) die nog menen dat het later allemaal wel weer goed zal komen, tot hen zouden we willen zeggen: “Denk nog maar eens heel goed na!” Het zal er in ieder geval beslist niet beter op worden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star