THE ILLUMINATI And The OWL. #ILLUMINATI – YouTube

“Bohemian Grove: Duister Genootschap Elite.”

“Elk jaar komt de wereldelite een paar weken geheim bijeen in de bossen van Monte Rio in het noorden van Californië. Op het zwaarbewaakte terrein – de Bohemian Grove – wisselen steenrijke zakenlieden, hooggeplaatste politici, presidenten, wetenschappers, acteurs, mediamagnaten en andere machtige mannen van gedachten in een ontspannen setting. Tijdens deze geheime bijeenkomsten worden duistere rituelen uitgevoerd. ‘Onschuldig vermaak’, zegt de één. ‘Hier bepaalt een geheim genootschap al decennialang de wereldheerschappij”, beweren anderen.”

“Er is nog steeds niet zoveel bekend over de Bohemian Grove, al bracht een undercoverreportage van journalist Alex Jones één en ander aan het licht. Op 15 juli infiltreerde hij met cameraman Mike Hanson in het kamp, dat resulteerde in de eerste, unieke videobeelden van de beruchte plek. Het vormde de basis van zijn later verschenen documentaire ‘Dark Secrets: Inside Bohemian Grove’, te bekijken op YouTube. Een zegsman van de Bohemian Grove erkende later tegenover de Washington Post dat de beelden authentiek zijn, maar dat er verder niet te veel achter gezocht moet worden. “De mensen die hier samenkomen delen een passie voor het buitenleven, muziek en theater.” Ja, maar is dat alles?” Hier de bron van dit en de rest van het verhaal: heyusa.com/nl/bohemian-grove/


“Het Crematie-Van-Zorg-Ritueel: Verbranden Van Beeltenissen of Moord Op Mensenoffers?”

R. Kurz. 

“Inleiding”

“Deze sessie onderzoekt moord op mensenoffers in sektes met extreem misbruik waarvan de onthulling vaak leidt tot een verkeerde diagnose van ‘schizofrenie.’  

Doelstellingen

Het doel van de paper is om bewustwording te creëren en professionele ontwikkelingshulpbronnen de weg te wijzen met betrekking tot extreem misbruik van ‘Death Cults’ die grotendeels straffeloos over de hele wereld opereren. 

Doelstellingen

Casestudymateriaal en bewijsmateriaal zullen worden gebruikt om criminele praktijken ende impact op overlevenden te illustreren. 

Methode

Verslagen van extreem misbruik en ritueel geweld werden in de context van een evaluatie-interventie voor overlevenden van volwassenen geïdentificeerd.

Resultaten

Er zijn aanhangers van overlevenden van misbruik die getuige waren van extreem misbruik en ritueel geweld en de onthullingen ervan geloven, en aanhangers van ‘False Memory’ die ritueel misbruik als ‘ongegronde paniek” beschouwen. Overlevenden geven huiveringwekkende verslagen van rituele moorden in Scott (2001), Becker, Karriker, Overkamp en Rutz (2008) en Epstein, Schwartz (2011). In de nasleep van onderzoeken naar misbruik door instellingen en het ‘ongelooflijke’ kindermisbruik, gepleegd door beroemdheden als Jimmy Saville en Ian Watkins, ontstaat er een ‘nieuwe realiteit’ waarin kindermishandeling alomtegenwoordig is en geen grenzen kent. Verslagen van uitgebreide rituelen met ‘nep’-mensenoffers op het zeer geheimzinnige jaarlijkse ‘Bohemian Grove’-zomerfestival wijzen op een alomtegenwoordige interesse in het occulte in de high society.

Conclusie

Professionals in de geestelijke gezondheidszorg hebben een ‘zorgplicht’ tegenover hun gebruikers. Tenzij er duidelijk en onweerlegbaar tegenbewijs beschikbaar is, is het ongepast om te beweren dat onthullingen van extreem misbruik en/of rituelen van mensenoffers ‘waanbeelden’ zijn en indicatief voor schizofrenie.” Bron: sciencedirect.com/science/article/abs/pii/s0924933816021532 (nadruk toegevoegd)


“Door hun kinderen leiden de Rothschilds nu de mensheid in haar opstand tegen God. Ik herinner me bijvoobeeld een reeks occulte bijeenkomsten waar groepen zoals de False Memory Syndrome Foundation werden opgericht om de ontmaskering van RSA door de Heer over RSA te dwarsbomen. Als ik CNN kijk, schrik ik ervan om nu zoveel bekende gezichten op het wereldpodium in de politiek te zien, allemaal om de nieuwe wereldorde in te voeren. De meesten zijn zelf RSA/DID en Rothschilds van geboorte. Zoals de honderdduizenden andere biologische kinderen van deze occulte familie. Ook ik had een plaats en functie binnen deze clan en haar pogingen om de wereld te beheersen” Van een voortvluchtige, geïnterviewd door deze auteur).   Bron: Fritz Springmeier in zijn boek “Bloodlines of the Illuminati” (Ambassador House) derde editie, 2002, bladzijde 306

“Het onderwerp satanisch ritueel misbruik wordt behandeld op conferenties die worden gesponsord door tal van psychiatrische en psygologische organisaties, waaronder de International Society for the Study of Multiple Personality and Dissociation, de National Coalition Against Sexual Assault, de National Conference on the Sexual Victimization of Children, de U. C. Berkeley Rape Prevention Education Program, en verschillende regionale groepen in de Verenigde Staten die MPD bestuderen en behandelen. 

In 1989 werden belangrijke papers en workshops over satanisch ritueel misbruik op conferenties in Californië, Colorado, Georgia, Illinois, North Carolina en Ohio gepresenteerd. Ritueel misbruik kan dan al dan niet een satanische ondertoon hebben. Veel van de beschuldigingen van ritueel misbruik die de afgelopen tien jaar naar boven zijn gekomen, impliceren echter specifiek loyaliteit aan of aanbidding van Satan als basis voor het volbrengen of rechtvaardiging van de uitgevoerde  ceremoniële activiteiten.

 Hoewel de prevalentie van satanisch ritueel misbruik onbekend is, is er melding gemaakt van de betrokkenheid ervan in verschillende sociale contexten en diverse geloofssystemen. Zeer geheimzinnige en rigide gestructueerde sektes, evenals groepen die kinderdagverblijven uitbuiten, zijn erbij betrokken; groepen vermomd als traditionele religieuze structuren, families (waaronder betrokkenheid van meerdere generaties), kleine zelfbenoemde groepen adolescenten, kinderpornografie en drugsbendes, en individuen die onafhankelijk of binnen losjes verbonden groepen optreden.” Bron: empty-memories.nl/dis_90/vanbenschoten_sra.pdf (pagina 1 nadruk toegevoegd)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star