Filmpje: hier de 3 ergste leugens van stikstofminister Van der Wal

Bron: Filmpje: hier de 3 ergste leugens van stikstofminister Van der Wal

 

Hier is de link naar de site “9 For News.” En de titel van het artikel wat er te lezen is, geeft het al aan: minister van der Wal heeft driemaal gelogen. Maar hiervan afgezien, ze is zeer zeker niet de enige die flink heeft staan te liegen!


Leugens Domineren de Politiek Al Langer Dan Vandaag.

Al in 1984 (jaren geleden dus), vertelde iemand ons dat er nergens zoveel gelogen werd als in de politiek. Dit had te maken met het CDA over een of ander akkefietje waarvan we de details inmiddels vergeten zijn. Dus toen al bleek het met de politiek niet goed te zitten. 

Vlak Na & Tijdens de Corona-Uitbraak: Onophoudelijke Leugens. 

Het zou pas vlak na en tijdens de corona-uitbraak zijn dat we – voor degenen die nu al wakker zijn althans – in de gaten kregen dat er in de politiek niet zomaar “nergens zoveel gelogen” maar dat er onophoudelijk, non-stop, zonder enige interruptie, gelogen werd! Welke partijleden van de coalitie je ook maar opnoemt (Rutte, De Jonge, Kuipers, Segers, Schouten, Kaag, Van der Wal, etc.), voor hen is liegen intussen net zo gewoon geworden als ademhalen. 

“Een Dag Niet Gelachen Is een Dag Niet Geleefd.” 

Het gevleugelde spreekwoord “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” is intussen welbekend. Zou het dan misschien ook kunnen zijn dat al die politici nu al zover heen zijn dat als ze één dag niet gelogen hadden, ze ook vergeten hadden adem te halen? En dit is ook een domme vraag! Want dat is natuurlijk helemaal niet zo. Het feit echter dat ze er ook nu nog zijn – en dus ook nog ademhalen – duidt echter aan dat er sindsdien – letterlijk – geen dag voorbij is gegaan waarop ze eens één keer niet gelogen hebben! 

 Aleksandr Solzjenitsyn over de Sovjet_Regering: “En Ze Blijven Maar Liegen.”

Zoals bekend was Aleksandr Solzjenitsyn de man die “Het geweten van de Twintigste Eeuw” genoemd werd tijdens zijn leven. Ook hij was aanvankelijk een fervent voorstander van het Sovjet-regime in Rusland. Nadat Solzjenitsyn kritiek op Stalin had geuit, zou hij zijn mening over de Sovjet-autoriteiten herzien; hij kreeg er elf jaar strafkamp voor opgelegd. Over zijn ervaringen daar heeft Solzjenitsyn later een lijvig boekwerk gepubliceerd: “De Goelag Archipel (proeve van een artistieke studie” (De Boekerij Baarn) 1974. Hier is een van de citaten van wat Solzjenitsyn over de Sovjet-regering onder Josef Stalin te zeggen had: 

“Zij weten dat ze liegen. Wij weten dat ze liegen. Wij weten dat zij weten dat ze liegen. En zij weten dat wij weten dat ze liegen. Toch blijven ze liegen!”

Interne Bezettingsmacht.

En nergens is dit meer van toepassing op “onze” overheid vandaag de dag. Een overheid die sinds de (eigenlijk niet-bestaande”) “coronacrisis” begon, zich door middel van leugens en bedrog geleidelijk aan steeds meer in een interne bezettingsmacht getransformeerd heeft…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star