Unvaccinated Pilots Required For DAVOS ELITES – YouTube

“WEF-Deelnemers Huren Niet-Gevaccineerde Piloten in om Ze Naar Davos te Vliegen: “Veiligheid van Onze Leden Is Prioriteit Nummer Één.”

Woensdag 18 januari 2023. Door Ethan Huff.

Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weergeven.

(Natural News). We hebben vernomen dat Klaus Schwab, hoofd van het World Economic Forum (WEF) het piloten die tegen covid zijn gevaccineerd, verboden heeft om globalistische aanwezigen van en naar Davos, Zwitserland, voor de jaarlijkse bijeenkomst van de groep te laten vliegen.

Vanwege de veiligheidsrisico’s die met het besturen van een vliegtuig gepaard gaan terwijl” (de piloot) “volledige gevaccineerd is, heeft Schwab besloten dat alle kostbare vracht – dat wil zeggen, zijn mede-globalisten – alleen mag worden gevlogen door niet-gevaccineerde piloten. (Gerelateerd: sommige volledig-gevaccineerde piloten hebben een hartstilstand gekregen).

De afgelopen week verscheen piloot Alan Dana op “Maria Zeee Uncensored” om te onthullen dat Davos-elites hun interesse blijven uiten in het inhuren van niet-gevaccineerde piloten omdat ze veilig, zonder te crashen, aan willen komen.

“Hij krijgt nu telefoontjes van rijke zakenlieden en bedrijven om hun leidinggevenden op zakenvliegtuigen met niet-gevaccineerde bemanning rond te vliegen”, verklaarde Dana tijdens de aflevering, verwijzend naar Josh Yoder, hoofd van US Freedom Flyers, een anti-vaccinatiemandaat-groep – je kunt de clip bekijken op Newspunch.

Terwijl Jij Commercieel Met Een Waarschijnlijk Gevaccineerde Piloot en Bemanning Moet Vliegen, Jaagt De “Elite” In Volledig Niet-Gevaccineerde Vliegtuigen rond.

Ook Infowars meldt dat de rijke elite alleen niet-gevaccineerde piloten en cockpitbemanningen voor hun privé-uitstapjes eist, niet alleen van en naar Davos, maar ook elders.

“Ze krijgen de luxe om te kunnen kiezen, want er is nog steeds een groot aantal bemanningsleden in de Verenigde Staten beschikbaar die omdat de bedrijven waar ze voor werken dit niet verplicht hebben, niet zijn gevaccineerd”, zegt Dana, een voormalige Jet-Star-piloot.

“Deze rijke zakenlieden hebben op hun zakenreizen een niet-gevaccineerde bemanning nodig. Passagiers van een luchtvaartmaatschappij die een ticket gekocht hebben, hebben die luxe niet.”

Jet-Star is trouwens een luchtvaartmaatschappij gevestigd in Singapore, een land dat enkele van ’s werelds strengste en meest onderdrukkende Covid-vaccin-mandaten opgelegd heeft.

Vanwege het groeiende aantal gebeurtenissen van “plotselinge sterfgevallen” die, ook onder piloten, plaatsvinden, probeert de wereldelite om voor zichzelf om aan al hun wensen tegemoet te komen, de resterende puur-bloed te verwerven.

Als de zogenaamde “vaccins” echt zo veilig zijn als diezelfde globalisten ons de afgelopen twee jaar verteld hebben, waarom willen ze dan geen volledig gevaccineerde piloten en cockpitbemanningen in hun privéjets? Wat weten ze dat ze ons weigeren te vertellen?

“Deze verrader zou alleen gevaccineerde piloten willen als alles wat hij over de prikken zei, echt waar was”, schreef een commentator over Schwab.

“En toch blijven wij het volk, als de machteloze, niets-doende “fauteuil-patriotten” die we blijkbaar zijn, achterover leunen”, reageerde een ander over deze travestie.

“Bedenk eens wat een betere plek de wereld zou zijn als we gewoon van deze kakkerlakken van het WEF af waren”, zei een ander over een oplossing voor het globalistische probleem.

“Deze bekentenis bewijst zonder enige twijfel dat deze massamoordende fascisten weten dat de prik gevaarlijk is”, schreef een ander.

Als Schwab en zijn mede-globalisten van het WEF alleen niet-gevaccineerde piloten en cockpitpersoneel eisen, suggereerde iemand anders, dan moeten ze zelf niet gevaccineerd zijn, toch?

“Ze wisten het allemaal en geen van hen heeft de dodelijke shot genomen”, zei een ander die hetzelfde punt benadrukte.

“Een niet-gevaccineerde piloot zou in principe toch niet iemand naar Davos vliegen?”, sprak een andere persoon over de kwestie.

“Tegenwoordig doen mensen alles voor de juiste prijs”, antwoordde een ander over hoe mensen gemakkelijk gekocht kunnen worden door mensen met de middelen om tegen hun eigen principes in te handelen – vooral in moeilijke tijden zoals deze, die dankzij de voortdurende globalistische inmenging in de economieën en wereldaangelegenheden, met de dag moeilijker worden.

Het is één set voor de globalisten en een andere voor de rest van ons. Ga naar Globalism news om op de hoogte van het laatste nieuws te blijven.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer: 

newspunch.com

naturalnews.com

infowars.com


De bron van dit artikel: naturalnews.com/2023-01-18-wef-hires-unvaccinated-pilots-davos-safety-priority.html


En Ja Hoor: Ook Dit Is Weer “Nep-Nieuws”: Want Ook Hier Zijn De Liegende “Fact-Checkers” Er Weer Eens Talrijk Bij Aanwezig.

En het kon dan ook gewoon niet uitblijven: ook in verband met dit bovenstaande artikel hebben er zich de nu welbekende liegende fact-checkers bij aangemeld; die wisten ook nu weer te melden dat als zou het ook hier weer om nepnieuws gaan. Zoals onder meer:

“The WEF hasn’t required unvaccinated pilots for Davos delegates.” https://fullfact.org/online/wef-not-demanding-unvaccinated-pilots/ En hoe weten ze dat de claim van het WEF dat die geen niet-gevaccineerd vliegpersoneel geëist zou hebben niet waar zou zijn? Wel, ze waren wel zo wijs geweest om er ook de bron waarop ze zich gebaseerd hadden, maar even bij te zetten; en wel met deze woorden: “Our verdict: The WEF has confirmed that this is false.” 

Josh Yoder: hoofd van US Freedom Flyers Op Twitter Ontkent Dit Verhaal.

Toch zijn we er voor de helderheid maar even naar het artikel van fullfact.org gaan kijken. Daar wordt er onder meer in verkondigd dat Josh Yoder, het hoofd van US Freedom Flyers (die de bron van Alan Dane is), het hele bovenstaande verhaal ontkent; via een link worden we naar Twiter geleid. Daar, op Twitter deelde Yoder er het volgende over mee:

Clicbait-journalistiek is een plaag. Ik heb nooit gezegd dat ze op zoek waren naar ongevaccineerde piloten. Wat ik wel zei was dat rijke zakenlieden daarvoor contact met mij gezocht hebben. Ontvolg iedereen die deze rotzooi verspreidt.” Bron: twitter.com/JoshYoder/status/1614773682471051266

Dus: Schwab en de overige leden van het WEF zijn nooit op zoek naar ongevaccineerd piloten- en bemanningspersoneel geweest. In plaats daarvan waren het “rijke zakenlieden” die hier contact met Yoder voor hadden opgenomen. En wat zou Yoder er dan over gezegd kunnen hebben? Misschien dit: “Wel, die zijn er helemaal niet“? Einde oefening en game over! Een van de Twitteraars die hierop reageerden, is Sheumas McGonnegal; die twitterde het volgende: “Mijn chartermaatschappij heeft ook verzoeken specifiek voor ongevaccineerde piloten ontvangen.” 

Of dit laatste nu waar is of niet, we vinden het ergens wel een vreemde ontkenning van Yoder. Want wie waren dan die (anonieme) “rijke zakenlieden” dan wel? Het is dan ook niet verwonderlijk dat Twitteraar “Canadian Whatever” met deze vraag kwam: “…rijke zakenlieden hebben voor dat doel contact met mij opgenomen.” Okay…. Waren deze bedrijven onderdeel van het WEF/Davos?”

Met als tegenwerping van ene “Pickled”: “Nee, al deze elites bezitten hun eigen vliegtuigen.” En dan er ook nog een van “Lapeg”: “Iemand heeft dit gerucht over Davos begonnen met zijn interview/video van vorig jaar.” 

“Our Verdict.”

Met die twee laatste Tweets beginnen we ook niet veel, nietwaar? Wel, hier is dan “our verdict”: 

Aangezien we bijvoorbeeld al artikelen van (onder meer) de site “Stormfront” en Stichting Vaccinvrij hebben – en dit zijn er dan nog maar twee! – waar sterfgevallen door zeer waarschijnlijk het Covid-vaccin worden vermeld, is het niet anders dan logisch te veronderstellen, dat Schwab en de rest van de leden van het WEF wel gebruik gemaakt van ongevaccineerd vliegpersoneel moeten hebben om er zelf geen ellende aan te ondervinden. Hier zijn de eerste twee van Frontnieuws: https://www.frontnieuws.com/55-performers-die-eind-2022-tot-en-met-2023-instorten-of-sterven-op-het-podium-of-live-voor-de-camera/ En: https://www.frontnieuws.com/explosief-pandemie-van-de-gevaccineerden/

En deze is van stichtingvaccinvrij.nl/ziektes-vaccins/vaccins/covid-19-vaccin/ Daar is een interview met “Matt Le Tissier – Voormalig professioneel voetballer over topsporters die dood neervallen” te zien. En mocht de lezer er geïntereseerd in zijn, dan kan hij (of zij) er ook nog altijd zelf zijn/haar verdere onderzoek naar doen.

Josh Yoder: Geïntimideerd & Bedreigd?

De vraag is nu: waarom ontkende Josh Yoder nu ooit te hebben gezegd dat Schwab en de overige WEF-leden specifiek naar ongevaccineerd vliegpersoneel gevraagd zouden hebben? Wel, bewijzen hebben we hiervoor wel niet, maar het zal beslist niet de eerste maal zijn dat een “klokkenluider” (“whistleblower” in het Engels), na een schokkende onthulling over een bepaalde gebeurtenis te hebben verkondigd, die vervolgens geïntimideerd en bedreigd werd! Of dit ook het geval met Yoder zo zou kunnen zijn, weten we niet, maar het is zeer zeker ook weer niet onmogelijk. 

Ontkenning Josh Yoder Slaat Nergens Op. 

En wat zijn ontkenning van het gebeuren rond Schwab, het WEF en het ongevaccineerde vliegpersoneel betreft, die slaat eigenlijk nérgens op; wat voornamelijk na het lezen en bekijken van de artikelen/video op de aangegeven websites, frontnieuws en stichtingvaccinvrij.nl duidelijk zal worden….

Tenslotte zijn er ook nog andere “factcheckers” die elk weer hun eigen (sinistere) motieven hebben dit verhaal als een broodje aap-verhaal in de doofpot te stoppen; die hebben we echter niet onderzocht. Dit zou namelijk teveel tijd in beslag nemen; we hebben namelijk ook nog andere dingen te doen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star