“Video Niet Beschikbaar” Maar Op YouTube Zelf Nog Wel Te Zien: Documentaire Over De Wrede Aard Van Monsanto (“Monsatan”). Overwinningszege Caroline Van Der Plas & de BBB. Van Der Plas & BBB: Front, Dekmantel Voor Monsanto.

Wéér maar eens: “Video niet beschikbaar. Deze video is niet beschikbaar.” Laten we ons maar niet mis- en afleiden door deze vermelding: op YouTube zelf is de documentaire over Monsanto nog altijd te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=9_Cltx7SlyQ (“Monsanto Documentary MONSATAN”) Deze video dateert weer van 8 januari 2016. De korte beschrijving luidt: 

“The Greatest Documentary On The Most Evil Company In The World, Monsanto Aka Monsatan!

This Documentary Was Created To Simply Educate The Clueless Public Of The Deception That The Media Fronts For Monsanto.” 

In deze video wordt de satanische aard van Monsanto (vandaar de bijnaam “Monsatan“) uit de doeken gedaan; de pesticiden die deze firma gebruikt, waardoor mensen zeer zwaar ziek worden is hier slechts één voorbeeld van. Enkele citaten aan het begin van de video: 

“Food and Water Watch has reported that the now widespread use of pesticides, herbicides, and genetically engineered seeds, many of them created by Monsanto, has resulted in herbicide-resistant “superweeds” and the application of more and more chemicals to fight them.”

(Food and Water Watch heeft gemeld dat het nu wijdverbreide gebruik van pesticiden, herbiciden en genetisch germanipuleerde “superonkruiden”, waarvan er vele door Monsanto zijn gemaakt, geleid heeft tot herbicide-resistente “superonkruiden” en de toepassing van steeds meer chemicaliën om ze te bestrijden) 

“The World Health Organization declared that “glyphosate,” the main ingredient of Monsanto’s herbicide, was “probably carcinogenic” or cancer-causing, Monsanto and its scientists flatly deny.” 

(De Wereldgezondheidsorganisatie verklaarde dat “glyfosaat”, het hoofdbestandsdeel van de onkruidverdelger van Monsanto, “waarschijnlijk kanker veroorzaakte” of kankerverwekkend was. Monsanto en zijn wetenschappers ontkennen dit botweg) 

De Provinciale Statenverkiezingen Van 15 Maart 2023: De Fenomenale Verkiezingszegen Van de BoerBurgerBeweging (BBB).

En we weten het nu: tijdens de Provinciale Statenverkiezingen van nog maar vijf dagen geleden, had de coalitie (VVD, CDA, D66 en CU) hierbij een dreun gekregen. De enige politieke partij die hier echter een fenomale verkiezingszege bij behaalde, was de BoerBurgerBeweging (BBB) onder leiding van Caroline “Lientje” van der Plas. Gejuich, ook bij de boeren zelf. Nu zouden de plannen van de coalitie om de boeren van hun erf te jagen en te onteigenen, met nu een zwaargewichtige “boereneend in de politieke bijt” wat moeilijker uit te voeren zijn! 

Caroline van der Plas & De BBB: Een Front Voor Monsanto.

Tot op heden lijkt men met de grandioze verkiezingsoverwinning van Van der Plas en de BBB in een soort van overwinningsroes te verkeren: Van der Plas en haar BBB zullen er tijdens de komende debatten over het “stikstofprobleem” hier wel als flinke dwarsliggers tegen het kabinet op gaan treden. Wat nu echter duidelijk is geworden, is dat zowel Van der Plas als haar BBB niets anders dan een front, eren dekmantel voor Monsanto zijn! Hiermee verwijzen we naar https://www.ninefornews.nl/karel-van-wolferen-nederland-heeft-voor-monsanto-gestemd/ Robin de Boer legt dan het deen en ander uit. Bekijk er ook de clip met Karel van Wolferen, wat die er over te zeggen heeft. En bekijk de video op YouTube eens goed (voordat die dan nog niet mocht zijn verwijderd door YouTube!), en vraag je je nog eens af of die huidige vreugde rondom de monsteroverwinning door Van der Plas en de BBB wel terecht zou zijn…. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star