Het Kabinet: Alles Moet Kapot. Al Gore En Zijn Documentaire “Een Ongemakkelijke Waarheid” Uit De Jaren Negentig (Die Een “Gemakkelijke Leugen” Bleek Te Zijn). Klimaatminister Rob Jetten Zit Er Warmpjes Bij & Deel Van Het Volk Staat In De Kou.

Net zoals een koning in het bekende sprookje een wens deed, waarbij hij wenste dat alles wat hij aan zou raken in goud zou veranderen, zo gaat alles wat Rutte en dit kabinet aanraken – letterlijk de vernieling in. Ongeacht of het nu om die corona- of de stikstofhoax gaat: alles moet kapot! 

Zo ook met die klimaathoax. Die documentaire “Ongemakkelijke Waarheid” van Al Gore uit de jaren negentig, bleek achteraf een Gemakkelijke Leugen te zijn. Toch zijn de daaropvolgende vele onderdrukkende klimaatmaatregelen (die later net zoals elders ter wereld ook hier  genomen zijn) juist op dat bedrieglijke fundament gefundeerd. 

Wat een van de gevolgen ervan voor Nederland betreft, klimaatminister Rob Jetten zit er letterlijk – warmpjes bij, terwijl hij en het kabinet een deel van de Nederlandse bevolking wat nu de energierekening nu niet meer kan betalen – eveneens letterlijk – in de kou hebben laten staan. Voor dat deel van het volk is de “green deal”, de Groene Lijdensweg, dan ook al begonnen. Met dank aan Rutte en het kabinet! Zie in dit verband https://www.ninefornews.nl/men-kan-niet-eens-de-thermostaat-in-de-werkkamer-van-jetten-lager-zetten-maar-die-van-de-aarde-wel/ Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star