In deze video maakt Eric Dubay duidelijk dat het ons bekende ISS Space Station niet minder dan een hoax is. De titel: “NASA ISS HOAX! INTERNATIONAL SPACE STATION DOES NOT EXIST!” Dit is echter niet alles; want daar is ook nog:

Justin Roberts.

Kort geleden had er een vergadering plaats van de Brevard County Commission te Cape Canaveral in Florida. Spreker en activist Justin Roberts die er aanwezig was, had de commissie enkele prangende vragen gesteld; zo vroeg hij de commissie dat als er echt astronauten op dat ISS Space Station zouden zitten, waarom er dan beelden van in scene gezet zijn. NASA, zo maakte Roberts verder duidelijk, maakt om er de mensen mee te misleiden, hier gebruik van misleidende methoden. Vervolgens deed hij een oproep aan de commissie, hier een onderzoek naar in te stellen. Bron: https://www.ninefornews.nl/als-er-astronauten-aan-boord-van-het-iss-zitten-waarom-worden-de-beelden-dan-in-scene-gezet/ De bovenstaande video waarin het ISS als een hoax ontmaskerd werd, is weer uit 2017; wat Justin Roberts er voor die commissie over die in scene gezette beelden vertelde, is hier weer een bevestiging van. 

Over Stenen Die Geen Stenen Waren.

Dan hebben we nog iets over de maanstenen die de drie astronauten van de Apollo 11, Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins van hun bezoek aan de maan naar de aarde meegenomen hadden:

“Er zijn vele mensen die nog altijd niet op de hoogte zijn van het volgende (en zij die dit nog meegemaakt hebben, zullen dit misschien weer lang zijn vergeten). Begin oktober 1969 waren de astronauten van Apollo 11 even op bezoek in Nederland. De drie ruimtereizigers, Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins, hadden bij deze gelegenheid enkele souvenirs van de maan meegenomen waar zij in juli van dat jaar waren geweest. Dit waren échte en originele maanstenen en die schonken zij aan toenmalig premier Willem Drees. Het zal duidelijk zijn dat dit een heel bijzondere gebeurtenis was; Drees was nu in het bezit van iets wat destijds niemand in Nederland had: stenen van een verre wereld waar buiten de astronauten nog nooit iemand eerder een voet aan land had gezet. Ook werden er aan bewindslieden in andere landen dergelijke dergelijke stenen geschonken. En dit alles met de vriendelijke groeten van NASA. De ontvangers van deze unieke gaven zullen ongetwijfeld trots zijn geweest! 

En alles ging ook goed, totdat….het Nederlandse nationale dagblad De Telegraaf op 29 augustus 2009 wist te melden dat het met die maanstenen niet goed zat; bij nader onderzoek bleek dat deze “kostbaarheden” eigenlijk vanaf het begin niets anders waren geweest dan versteend hout!” Bron: https://tnuiten.com/2016/04/30/de-draaiende-bolvormige-aarde-die-er-waarschijnlijk-nooit-was-de-opmars-van-de-copernicaanse-heliocentristen-vs-de-tegenbeweging-van-de-flat earthers/ (nadruk toegevoegd)

Waarmee we aan willen geven dat als het met dat ISS Space Station niet goed zit, dit ook het geval met de maanlanding van de Apollo 11 is. Zie ook https://tinthor.org/2022/12/15/eindelijk-gelukt-raket-is-onderweg-naar-de-maan-youtube/ Dan is er nog deze excellente documentaire: https://www.aulis.com/moon_pt1.htm En deze laatste zou eigenlijk de doorslag moeten geven… Kennelijk zijn er nooit mensen op de maan geweest…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star