“Zij Waren Blank en Zij Waren Slaven”: Hoe de Geschiedenis van de Slavernij Werd Verdraaid & Op Weg Naar de Joods-Talmudische Wereldheerschappij.

Enige tijd geleden, hebben we aandacht geschonken aan de slavenhandel; we hebben laten zien dat hoewel ook niet-Joodse slavenhandelaren en slavenhouders zich bezig hielden met de koop en verkoop van zwarte slaven, de Joden er echter een monopolie op hadden. Het was pas later dat we er achter kwamen, dat er niet slechts zwarte slaven verhandeld en gekocht werden. Sterker nog: de meerderheid aan slaven waren blanken! En het was Groot-Brittanje (het land waar de zon nooit onderging) wat zich hier schuldig aan had gemaakt! Tot aan de dag van vandaag worden we er van tijd tot tijd aan herinnerd, wat de “blanke man” de “zwarte slaaf” in het verleden heeft aangedaan. Tot op heden hebben we echter nog nooit gehoord wat de “blanke man” door de Britse elite werd aangedaan in het verleden. Het begon ermee nadat James II in 1625 een proclamatie uitgaf waarmee 30.000 Ierse politieke gevangenen als slaven naar West-Indië verscheept werden, waar zij aan Britse kolonisten werden verkocht. Van 1641 tot 1652 werden er meer dan 500.000 Ierse slaven (door de vreselijke omstandigheden waarin zij als slaven waren komen te verkeren), door de Engelsen om het leven gebracht. Was de Ierse bevolking aanvankelijk nog samengesteld uit 1.500.000, tien jaren later was die dankzij het Britse slavenbeleid gereduceerd tot niet meer dan 600.000 man. In de jaren ’50 van de 16e eeuw, werden meer dan 100.000 Ierse kinderen tussen de leeftijd van 10 tot veertien jaar, van hun ouders weggerukt en als slaaf verkocht aan West-Indië, Virginia en New England. In 1656 gaf Oliver Cromwell opdracht tot de deportatie van 2000 Ierse kinderen naar Jamaica, om daar te worden verkocht aan Engelse kolonisten.

 

Goedkope Blanke Arbeid. 

 

Ook zwarte mensen werden vehandeld als slaven. Het grote verschil tussen de zwarte en blanke mensen was, dat er voor een Afrikaanse slaaf veer meer geld werd neergeteld dan voor een blanke slaaf; werd voor de eerste een bedrag van 50 Sterling gevraagd, voor de laatste (de Ierse slaaf), werd een bedrag van niet meer dan 5 Sterling geëist! Hieruit blijkt wel duidelijk dat aan het leven van een blanke slaaf niet de minste waarde werd toegekend; hij/zij wás daar eenvoudig naartoe gedeporteerd om mishandeld te worden als zijn/haar meester vond dat het (slaven)werk wat zij voor hun “effendi’s” moesten doen, niet geheel naar zijn zin was. En zij zouden gedurende hun hele leven niet meer als een gemakkelijk te vervangen slaaf blijven totdat zij na een leven van vernederingen, martelingen onder de meest vreselijke omstandigheden kwamen te overlijden! De Ieren werden trouwens ook zwaarder en wreder mishandeld dan de Afrikanen; zij werden gedwongen zich letterlijk dood te zwoegen, werden vaak gegeseld, kregen een brandmerk aangebracht. Het meest trieste hiervan is dat dit nooit werd bestraft! Kortom: hoewel ook de Afrikaan te lijden had onder de omstandigheden waarin hij terechtgekomen was, was het voornamelijk de blanke, Ierse slaaf die er het zwaarste en het meeste te lijden had onder de wrede en medogenloze mishandeling van de Britse kolonisten! Hadden de Afrikanen nog enige waarde, de Ieren werden door de Britse elite slechts beschouwd als goedkope blanke arbeid, eigenlijk niet meer dan wegwerpartikelen die zonder meer weggeworpen konden worden. Het grote verschil werd ook duidelijk daar Afrikaanse slaven in het algemeen beter werden behandeld dat de Ieren in het koloniale Amerika; was de dood van een Ierse slaaf een financiële strop, die viel echter in het niets bij de dood van een Afrikaan wat als een veel grotere financiële terugslag werd beschouwd. Hier is natuurlijk geen enkel verschil met de visies die wijlen Ovadia Yosef, opperrabbijn in Israël en stichter van de Shas-partij; die leerde dat de niet-Joden uitsluiten waren geschapen om als “pakezels” de Joden te dienen, erop nahield! En och, mocht er een “pakezel” komen te overlijden, dan neem je toch gewoon een andere?

 

Op Weg naar een Joods-Talmudische Wereldorde. 

 

Onze analyses wijzen uit dat de hele mensheid geleidelijk aan in de richting van een Joods-Talmudische Wereldorde gaat. Iemand die hiervan al vele jaren eerder overtuigd was, was niemand minder dan de Talmudische Jood, Baruch Levy; in een brief aan Karl Marx (Mordechai) de Russisch-Joodse grondlegger van het Marxisme, schreef Levy het volgende:

“The governments of the peoples included in this world republic, with the aid of the victorious proletariat, all will fall without difficulty into Jewish hands. Private property will then be strangled by the Jewish directors, who will administer the state patrimony everywhere. Thus the promise of the Talmud will be fulfilled, that is, the promise that the Jews at the arrival of the Messiah, will possess the key to the wealth of all the peoples of the earth.” 

Deze brief werd later op 1 juni 1928 gepubliceerd in het blad, La Revue de Paris. Het eerste continent waar deze belofte vervuld werd, was Rusland; na de machtsgreep door de Joodse Bolsjewisten, vestigden Vladimir Lenin en zijn Joodse regime de Rode Heerschappij die voor circa zeventig donkere jaren zou duren. In 1928, het jaar waarin de brief van Levy aan Marx in het genoemde blad verscheen, waren de Bolsjewisten in Rusland er al 10 á elf jaar aan de macht. In die tijd vonden er door Joodse Bolsjewistische leiders gecreërde revoluties plaats in Duitsland, Spanje en andere landen. Dit met het doel, het Bolsjewisme ook in die landen te vestigen. Het leek er destijds dus op dat de “profetie” van Baruch Levy uiteindelijk in vervulling zou gaan. Ongeveer zeventig jaren later echter, stortte het Communistische stelsel in Rusland en haar satellietstaten ineen; na de val van de Berlijnse Muur begon het Communisme aan macht in te boeten en is tegenwoordig niet meer dan een van de politieke partijen in Rusland. Maar op 14 mei 1948, werd Israël als staat uitgeroepen. Officieel heet het dat nu de Joden een eigen staat hebben, het daar dan ook bij blijft: slechts een staat voor de Joden; het beruchte Oded Yinon-plan, maakt echter duidelijk dat Israël uit is op de totale hegemonie in het Midden-Oosten. http://www.globalresearch.ca/greater-israel-the-zionist-plan-for-the-middle-east/5324815 En dit zal verder worden uitgewerkt met plannen voor een totale Joods-Talmudische heerschappij over de hele wereld! In verschillende boeken die nu over het Communisme in Rusland zijn gepubliceerd (De Goelag Archipel van wijlen Aleksandr Solzjenitsyn (De Boekerij BV Baarn 1974, Ned. editie, Zwartboek van het communisme. Misdaden, terreur, onderdrukking (van de auteurs, Stéphane Courtois, Nicolas Werth, Jean-Louis Panné, Andrzej Paczkowski, Karel Bartosek en Jean-louis Margolin (Uitgeverij De Arbeiderspers 1997), Jewish-Run Concentration Camps in the Soviet Union (The truth at last, 1999, 2e editie), lezen we wat de Joodse Bolsjewisten er in Rusland aan wreedheden en moordpartijen hadden aangericht. Nadat de Joods-Talmudische Wereldorde voor iedereen zichtbaar zal zijn geworden, zal datgene wat zich destijd voor vele jaren in Sovjet-Rusland afgespeeld had, werkelijkheid worden voor de gehele wereld! Dan zal de hele mesnheid zichten onder de ijzeren hiel van het Joodse Bolsjewisme o.l.v. de Joodse “Messias”, een wereldleider die het Joodse volk dan inmiddels naar de wereldheerschappij zal hebben gevoerd! (En deze “Messsias” is níet Jezus Christus!) Pas dán zal de belofte in de Talmud (een Talmudisch-Joodse wereldheerschappij worden vervuld (merk op dat Levy hier níet sprak over het Oude Testament, het eerste deel van de Bijbel!)

 

Zwarte Slavenhandel in Tweede Fase. 

 

Wat ook nog grotendeels onbekend is bij velen, is het feit dat de verhandeling van zwarte mensen door de Britse elite eigenlijk een tweede fase was; dat wil zeggen dat nadat begonnen was met de verhandeling en verkoop van Afrikanen als slaven, die eigenlijk in een slavensysteem terechtkwamen wat al aanwezig was: de blanke slavenhandel door de Britten! Met andere woorden: de blanke slavernij ging ver aan de zwarte slavernij vooraf! 

 

Zwarten Knechtten en Verkochtten Zwarten. 

 

Een ander feit waarvan velen niet op de hoogte zijn, is dit: zwarte slavenhandelaars verhandelden zwarte slaven! Het zijn deze ware, historische feiten die ons nooit zijn geleerd tijdens de geschiedenislessen op scholen. Voor deze en meer ware feiten kan men terecht bij de volgende bronnen: https://unifiedserenity.worpress.com/2013/07/15/white-slave-outnumbered-black-slaves-bet-you-didnt-know-that-did-you/ http://www.biblehomechurch.org/popcast/4316.mp3 en http://www.ninefornews.nl/meer-blanke-dan-zwarte-slaven-hoe-de-geschiedenis-van-de-slavernij-verdraaid/ Ja, They were white and they ware slaves (Zij waren blank en zij waren slaven)…

 

Ton Nuiten – Zondag 23 Oktober 2016.

 

 

 

2 replies to ““Zij Waren Blank en Zij Waren Slaven”: Hoe de Geschiedenis van de Slavernij Werd Verdraaid & Op Weg Naar de Joods-Talmudische Wereldheerschappij.

  1. Heel, heel duidelijk! Waarom wordt dit nog langer de vergetelheid in gedrukt?
    Er is nooit slechts alleen zwarte slavernij geweest maar een gevolg van de slavernij ervoor, met slaven uit het westen!
    Daar over hoor, zie en praat geen enkele bruine mens, egoïstisch ten top!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star