Seattle “3-11”: de Herziening van “Willi”; Benjamin Netanyahu, (Voormalig) President Barack Obama, de Iraanse Atoombom & deRotskoepel van Omar Ibn Al-Chattab: Mogelijk een Kleinschalige “9/11” in de Toekomst?

Uiteindelijk komt hij er ook mee: de herziening van de mogelijkheid dat er op 3 november 2019 de door “Willi” zo gevreesde ramp in Seattle plaats zou vinden. Die (en dit zal nu uiteraard iederéén duidelijk zijn), heeft achteraf gelukkig, niet plaatsgehad. In zijn herziening ervan legt “Willi” uit, waarom hij meende dat Seattle getroffen zou worden door en catastrofe. Eén van de redenen dat hij zijn mening hierover herzien heeft, is dat de vele aanwijzigingen die op een mogelijke ramp wezen, nooit gecensureerd zijn geweest;dit is namelijk ook niet het geval geweest met de vele aanwijzigingen betreffende “9/11” (denk bijvoorbeeld maar aan bepaalde afleveringen van “The Simpsons” waarin ver voor die datum aanwijzigingen werden gegeven, bijvoorbeeld in de vorm van de Twin Towers en het getal “9/11” er vlak boven); mochten bepaalde elementen achter de schermen dan toch al iets dergelijks van plan zijn geweest, dan zouden die als een van de eerste dingen die zij dan zouden hebben gedaan, al die aanwijzigingen naar “3-11” hebben gecensureerd zodat wij hier geen lucht van zouden hebben gekregen. Daar die dit echter niet hebben gedaan, was al een (zeer kleine) aanwijzing dát er niets op “3-11” zou gebeuren. Maar wat al het andere rondom “3-11” betreft, wees er op dat Seattle wél ten prooi zou vallen op die datum. Hier is de Duitstalige video va de herziening van “Willi” te zien: youtube.com/watch?v=Alsc8PoAOyQ En hier is de Engelse vertaling van het artikel van hem te lezen: kochen-mit-willi.de/seattle-english/

Toch een Mogelijke Tweede “9/11” in de Toekomst?

Ondanks dat er niets van een aanslag of een ramp in Seattle plaatsgevonden heeft, zijn we toch van mening dat er ergens op korte dan wel lange termijn in de toekomst, wél eens een catastrofe van dien aard plaats zou kunnen gaan vinden. Nu is het, mócht dit al het geval kunnen zijn, gewoon ondoenlijk hier over het internet naar eventuele aanwijzigingen naar een dergelijk gebeuren te zoeken. Dan doen we dan ook niet. Maar dát dit het geval zou kunnen zijn, is af te leiden van het feit dat de Verenigde Staten er al een lange geschiedenis van vele “false flag-attacks” achter zich hebben! En een ramp van dergelijke omvang hoeft zich in verband hiermee dan niet per sé in Seattle voor te doen; dit zou evengoed in een andere willekeurige stad in Amerika kunnen gebeuren.

De Pressie van Benjamin Netanyahu op (Voormalig) President Barack Obama Betreffende Iran & een Mogelijke False Flag-Attack op de Rotskoepel van Omar. 

Maar, zo zouden we ons af kunnen vragen, zou er dan iets van een catastrofe ergens in  het Midden-Oosten plaats kunnen vinden? En hier komen we dan bij Amerika en haar “beste bondgenoot” in het Midden-Oosten, Israël. Het zal voor eenieder die bekend is met de kuiperijen van Israël, dat het in het verleden meer dan eens heeft getracht, Amerika in een mogelijk conflict betrokken te krijgen aan de kant van deze kleine natie in het Midden-Oosten. Dit werd vooral duidelijk tijdens het presidentschap van Barack Obama. Die liet destijds soms doorschemeren hierbij onder grote druk te staan van Benjamin Netanyahu, de huidige premier van Israël. En die verkondigt al vanaf 1993 dat Iran (wat door hem als een grote dreiging voor Israël wordt beschouwd), nog maar een paar maanden verwijderd zou zijn van het vervaardigen van een atoombom. En om die reden had Netanyahu meer dan eens flinke druk op Obama uitgeoefend dat die het Amerikaanse leger tegen Iran in zou zetten ten gunste van Israël. Maar de nu gewezen Amerikaanse president liet van tijd tot tijd ook blijken, hier niet van gediend te zijn. Hoewel Obama regelmatig zijn steun aan Israël had uitgesproken, waren hij en Netanyahu ook weer niet altijd de beste vrienden van elkaar. En tot nu toe is een Amerikaans-Iraans conflict dan ook (gelukkig!) uitgebleven. Israël echter, wil haar eigen handen om een conflict met Iran te beginnen niet vuil maken, dus is het voor haar beter dat het Amerikaanse leger dit in de vorm van haar “proxy-army” dit eens zal gaan doen. Maar zoals we bij Obama hebben gezien, die had hier weinig zin in om het leger voor dit doel in te zetten. Toch zou Israël Iran graag van het wereldtoneel verwijderd willen zien. Om in verband hiermee toch haar zin door te kunnen drijven, is het niet denkbeeldig dat er nu al enige tijd de zionistische overheersers in zowel de Verenigde Staten als in Israël achter de schermen bezig zouden kunnen zijn met de voorbereidingen van een false flag-attack op, laten we zeggen, de Rotskoepel van Omar, eens gesticht door Omar ibn Al-Chattab, de schoonvader van de profeet, Mohammed in 600 AD. Dit zou dan een kleine vorm van een “9/11” kunnen zijn, maar die, mócht die ooit eens plaatsvinden, genoeg zou zijn om de hele islamitische gemeenschap tegen Iran te doen keren; die aanslag die in werkelijkheid door elementen binnen de Mossad uitgedokterd en uitgevoerd zou zijn, zou dan namelijk toegeschreven kunnen worden aan Hezbollah, een goede bondgenoot van Iran en waarvan wordt gezegd dat die militair gesteund en bevoorraad wordt door Iran. Natuurlijk hoeft dit weer ook niet zo te zijn. Maar met de voorbereidingen van de Derde Tempel op de plaats waar in  het verre verleden ooit eens de tempel van Salomo had gestaan en waar de Rotskoepel nu al sinds lange tijd staat, is dit ook weer niet uit te sluiten! En zou dit het geval zijn, dan zal Donald Trump (of een andere president in de toekomst ná hem), waarschijnlijk meer dan gewillig zijn, het Amerikaanse leger als het huurlingenleger van Israël, tegen Iran in te zetten; het heeft zoals we nu wel weten, al eens eerder met een van de tegenstanders van Israël afgerekend, namelijk Irak. Om te verhullen dat het Amerikaanse leger hierbij optrad in dienst van Israël, werden er de verzinsels van de “massavernietigingswapens” van Saddam Hussein en het narrige verhaal van Iraakse soldaten die tijdens de bezetting van Koeweit de baby’s in ziekenhuizen uit de couveuses zouden hebben gehaald om die op de grond te laten sterven, bij gehaald. Maar of een false flag-attack nu plaats zou kunnen vinden in het Midden-Oosten of elders ter wereld, feit blijft dat Amerika er zoals gezegd, al een lange geschiedenis van false flag-ttacks achter zich heeft. Intussen wachten we af.

 

Ton Nuiten – Vrijdag 15 November 2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star