Van Haga: Dit gaat nu écht veel te ver! – YouTube

Herinnert u zich dit nog? Lees maar mee:

“Volgens voorlopige schattingen zijn er deze winter ook vrij veel mensen overleden als gevolg van de griep; ruim achtduizend. Dat gaat dan overwegend om ouderen en anderen met een zwakke weerstand, die dan vaak overlijden door longontstekingen en andere complicaties die op de griep volgen. 

Maar er zijn deze winter ook gezonde volwassenen puur en alleen door de griep overleden. Zo is er het voorbeeld van een man van 28 jaar die enkel aan de influenza overleed. 

De spoedeisende hulpen en de intensive cares van ziekenhuizen raakten overbelast door de vele grieppatiënten. Terwijl er ook veel ziekmeldingen onder ziekenhuispersoneel waren. Een paar weken geleden moesten enkele ziekenhuizen in het Noorden geplande operaties uitstellen

Ambulances konden soms niet terecht in het dichtstbijzijnde ziekenhuis en moesten doorrijden naar een andere kliniek. De gezamenlijke ziekenhuizen en ambulancediensten stelden daarom een speciaal beddenmeldpunt in om continu bij te houden waar nog bedden vrij waren. 

“De griepepidemie heeft duidelijk gemaakt dat de spoedzorg voor ouderen kwetsbaar is”, zegt Astrid Koek van het Acute Zorg Netwerk Noord Nederland. “Niet alleen in het Noorden, het is een landelijk probleem.” Of er wel genoeg bedden zijn of dat het meer een kwestie van afstemming tussen de vele zorginstellingen is, dat moet nog blijken.” 

Geen Corona. 

Achtduizend mensen overleden in “deze winter.” Dat is me nogal wat; in “deze winter” alleen al maar liefst 8.000 mensen overleden aan corona! Dan moeten al die sterftecijfers wel zeer hoog zijn; geen wonder dat we nu van die lockdowns en strenge coronamaatregelen hebben! Maar wacht eens, we lezen er niets van corona, maar wel over de griep. Waar gaat het hier dan over? Hebben we misschien een fout gemaakt? Gaat het hier wel over “deze winter” van 2019-2020? Nog eens goed kijken. Nee, we hebben ons niet vergist. Waar het hier over gaat, is de zware en stevige griepepidemie van 2017-2018! Die was er toen al zestien weken aan de gang. En hier is de bron: dvanhn.nl/groningen/Is-de-griep-na-8.000 doden-eindelijk-op-zijn-retour-23075433.html

Zoals het Toen Was, Is het Ook Nu. 

En zoals het toen met die zware griepepidemie was, zo is het nu ook met corona: in beide gevallen ging en gaat het hier slechts om een stevige griep. Hierbij moet ook worden vermeld dat het nogal merkwaardig is dat de huidige griepepidemie in tegenstelling met die van 2017-2018 nu al ruim een jaar ononderbroken aan de gang is. Met als bijkomende “bonus” die “Britse mutant”, Afrikaanse variant” en “Braziliaanse variant.” En ook die krankzinnige lockdowns en coronamaatregelen hadden we er toen niet. Er waren toen ook geen massademonstraties en vreedzame demonstranten werden er nog niet door de gemilitariseerde politie in elkaar geknuppeld. Maar in het huidige corona-tijdperk  gebeurde dit allemaal wel. Vraag je jezelf dan nog maar eens af of er niet meer aan de hand zou kunnen zijn met de huidige griepepidemie die men met de “kroon” Corona heeft gekroond; degenen die nu ook nog altijd in het officiële verhaal van zowel de overheid als de mainstream media geloven, namelijk dat we met corona nog altijd met een “killer-virus” te maken zouden hebben en dat al die maatregelen gerechtvaardigd zouden zijn, moeten wel stekeblind voor de realiteit zijn!

Ton Nuiten – Donderdag 25 Maart 2021.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star