Baudet: “de glijdende schaal richting slavernij..” Het doel van de Corona check-app, aldus Baudet. – YouTube

Ook nu klinken er de waarschuwende stemmen tegen de komende slavernij. Hier is bijvoorbeeld Thierry Baudet, fractievoorzitter van Forum voor Democratie (FvD). Samen met leden zoals Wybren van Haga, Gideon van Meijeren, etc. waarschuwt Baudet al enige tijd voor een slavernijsysteem wat nu geleidelijk aan voor onze ogen wordt uitgerold. Een van de tekenen aan de wand is de corona check-app die op 27 juni j.l. werd geactiveerd. 

Het RTL Nieuws over Minder Vlees, Minder Vliegen & een Eigen CO2-Budget. 

Voordat we onze aandacht aan twee politica die hun reactie op wat Baudet allemaal over die aanstaande slavernij te zeggen hebben zullen geven, gaan we eerst naar het RTL Nieuws. Dat kwam op 23 juni j.l. met het volgende bericht waarvan we er een deel van geven: 

“Stel, elke Nederlander krijgt een eigen CO2_budget. Voor reizen, vlees eten en energie geldt een maximum aam CO-2uitstoot. Wie eroverheen gaat, moet bijbetalen. Maar wie duurzaam leeft, kan juist geld ‘verdienen.’ Veel Nederlanders zien het onder voorwaarden wel zitten, maar hoe zou dat in zijn werk gaan? 

Even geen hamburger, maar een pastaatje. En niet vliegen naar Barcelona, maar met de trein. Dat is het idee achter een persoonlijk CO2-budget. Door te werken met een eigen CO2-potje word je bewuster van je eigen voetafdruk en gestimuleerd groener te gaan leven, zo is de gedachte. 

Bovendien is er een financiële prikkel: wie ‘te veel’ uitstoot moet bijbetalen en CO2-budget bijkopen. Wie enorm duurzaam door het leven gaat, kan juist CO2-rechten verkopen.”

En een eind verderop: 

“Onderzoeksbureau TNO heeft het idee voor zo’n persoonlijk CO2-budget voorgelegd aan een representatieve groep Nederlanders. En wat blijkt? Due zien het vaak niet zitten. Slechts 36 procent ziet wel wat in een CO2-budget.”

Maar: 

“Als grote bedrijven meer moeten gaan betalen voor hun uitstoot verandert dat beeld ineens. Dan ziet 67 procent het wel zitten. Ook moet er rekening worden gehouden met het inkomen van huishoudens. 

Draagvlak is er dus, onder voorwaarden, wel. Maar hoeveel zou je dan nog kunnen uitstoten? TNO heeft elk huishouden in 2030 5,5 ton CO2-uitstoot te besteden; aan vliegen, autorijden, energie en vlees eten. Dat getal is gebaseerd op het Klimaatakkoord en de verwachte CO2-uitstoot per huishouden in 2030, die lager ligt dan nu.”* Bron: rtlnieuws.nl/economie/life/artikel/5237985/co2-budget-duurzaam-vliegen-vlees-emissiehandelssysteem-tno (*) vetdruk toegevoegd) 

Zag een groot aantal Nederlanders dit budgetsysteem eerder nog niet zo zitten, als ook grote bedrijven nu mee gaan betalen voor hun aandeel bij de uitstoot, is er nu dus een meerderheid die dit wel een goed systeem vinden. En het getal van 5’5 ton aan uitstoot is gebaseerd op het Klimaatakkoord, waarvan we nu zien dat er een verband tussen die klimaatonderhandelingen die er zowel in het verleden als recent gehouden zijn en de huidige coronapandemie is. En beide fenomenen (zowel de klimaat-hoax als de corona-hoax) zijn ertoe bestemd, er een globale slavernij mee te introduceren! Dat zien we er in het artikel van RTL Nieuws natuurlijk niet terug, waar alleen de positieve kanten van de maatregelen tegen de CO2-uitstoot worden belicht. 

Reacties van de Ministers Westerveld (GroenLinks) & Nilüfer Gündogan (Volt).

Laten we met het bovenstaande in gedachten nu gaan naar de reacties van de ministers Westerveld (GroenLinks) en Nilüfer Gündogan (Volt). Op wat Baudet te zeggen heeft, zegt Westerveld het volgende: 

“Ja, voorzitter, ik hoef hier geen reactie op, maar ik wil alleen maar even aanmerken dat ik de vergelijking met, hè, tussen coronamaatregelen en tot slaaf gemaakte mensen en wat hier verder wordt gezegd, dat ik die niet door de beugel vindt kunnen; volgens mij moeten we hier ergens een grens trekken; ik hoef hier verder geen reactie op, ik wouw dit alleen even hier melden.”

Waarna Gündogan aan de beurt is: 

“Dank u wel, voorzitter; ik vindt het onwijs kostelijk, de bijdrage van de heer Baudet, want meneer Baudet maakt zich hier nog eeuwig, tot in de eeuwigheid, gewoon beláchelijk; want ik heb nog nooit zoveel onwaarheden achter elkaar gehoord; u moet vooral doorgaan meneer Baudet, alle complimenten, want u zet uzelf hier compleet buiten de linie om überhaupt nog een zinnig gesprek mee te voeren, dat is alles; u hoeft hier ook niet op te reageren, maar gaat u vooral voort met uw schertsvertoning.” 

Enkele Woorden uit de Korte Speech van Thierry Baudet. 

Dit zijn nu de “intelligente” reacties van de dames Westerveld en Gündogan. Alles wat die hier deden, was Baudet belachelijk maken en bespotten. En dat beide leeghoofden en domkoppen (want dat zijn het, en zij zijn er beslist niet de enigen!) geen reactie van Baudet op hun lege en ijdele woorden behoeven, valt ook wel te verklaren: zij zouden dan gedwongen zijn, er inhoudelijk op in te gaan van wat hij te zeggen heeft; en daar passen die beide misfits voor! Dan hier enkele woorden van Baudet van zijn korte speech: 

“En dit is allemaal nog maar het begin; de volgende stappen laten zich raden: straks, in het najaar, als de volgende golf of de nieuwe variant zich aandient, kan de app controleren of we ons dan wel aan de geldende lockdown gaan houden, of we de dan geldende avondklok niet schenden, en of we de nieuwe vaccin-update wel nemen; ja, of we niet stiekem omgaan met de “nieuwe melaatsen”, de ongevaccineerden, de mensen die nog geloven in vrijheid.”

Waarmee hij duidelijk aangaf dat we zeer zeker nog niet van die krankzinnige maatregelen af zijn. Iets wat wij ook al veel eerder elders duidelijk hadden gemaakt; die maatregelen zouden verder versoepeld kunnen worden en zelfs voor korte tijd worden opgeheven (zoals dit nu het geval lijkt te zijn), we zullen er echter nooit helemaal van afkomen. 

Spreuken 22:3. 

Nochtans zijn er in weerwil van wat Thierry Baudet en anderen die het gevaar van de komende slavernij der volken duidelijk zien, mensen, die goedgelovig, “eenvoudig van hart” zijn en alles wat de overheid over corona en daarmee gerelateerde zaken te zeggen heeft, voor zoete koek aannemen. Alrede goed gemanipuleerd en gehersenspoeld zijnde door een compliante en slaafse politiek en media, beschouwen zij Baudet, Wybra van Haga, Gideon van Meiijeren, etc. slechts als “complotgekkies” “viruswappies.” Terwijl het juist deze laatsten zijn, die een waarschuwend geluid laten horen tegen de aanstaande slavernij! In verband hiermee nog iets uit de Bijbel: 

“De schrandere ziet het onheil en bergt zich, maar de onverstandigen gaan hun gang en moeten boeten.” (Spreuken 22:3, NBG-vertaling) 

Ofwel: de “schranderen” onder ons waarschuwen voor het komende gevaar, maar de “onverstandigen” (de goedgelovigen onder ons die in de meerderheid lijken te zijn), schenken hier geen aandacht aan, gaan onverstoord hun gang, en zullen hier dan uiteindelijk ook de prijs voor moeten betalen. Het betreurenswaardige hierbij is natuurlijk wel dat de “schranderen” hierbij als “de goeden” samen met “de kwaden” onder te lijden zullen hebben! 

Ton Nuiten – Zondag 4 Juli 2021. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star