Hugo de Jonge juridisch de maat genomen door Gideon van Meijeren. Wijziging wet publieke gezondheid – YouTube

Gideon van Meijeren heeft het hier zeer goed uitgelegd. Tijdens zijn goed gedetailleerde speech waren de grote partijen hierbij afwezig; alleen vertegenwoordigers van de PVV Agema Bergkamp, CDA Hugo de Jonge, BBB Caroline van der Plas en de voorzitter zelf waren hierbij aanwezig.

“Ich Habe Es Nicht Gewusst.” 

Nu hadden we hierbij geen commentaar aan toe willen voegen; wat Van Meijeren hier allemaal zegt, maakt al duidelijk dat alles wat ons over de coronapandemie complete onzin is. Het gaat hier over de Machtigingswet. Maar het gaat hier ook over iets van wat we er in deze video niet terug zien, maar wat in een andere videoclip (eigenlijk een vervolg op deze video hier) ter sprake komt. Gideon van Meijeren zegt hier onder meer het volgende:

“Voorzitter, het belang van dit wetsvoorstel is onmogelijk te onderschatten; want het het wetsvoorstel nu wordt aangenomen of wordt verworpen, in beide gevallen zullen de gevolgen extreem ingrijpend zijn. Ik kondig dan ook hierbij vast aan dat ik dinsdag een hoofdelijke stemming zal aanvragen. Want het is belangrijk om te zien, welke Kamerleden aan welke kant van de geschiedenis staan. Niemand kan zeggen: “Ich habe es nicht gewusst. Nederlanders hebben er recht op om te weten: wie kiest voor een gezondheidsdictatuur, medische apartheid en een samenleving die wordt beheerst door angst. En wie kiest voor liefde, vrijheid en democratie. (vanaf 28:56)

Het gaat nu over die vier kleine woorden: “Ich habe es nicht gewusst” (ofwel, natuurlijk: “Ik heb het niet geweten”).  

Vier Explosieve Woorden. 

Nu zal het ongetwijfeld ook veel mensen bekend zijn dat deze vier woorden een zware lading in zich hebben; het zijn dan ook vier explosieve woorden. En die hebben hun uitwerking op de paar politici die er naast Van Meijeren waren, beslist niet gemist. Wat er daarna gebeurde, is op deze video niet te zien. Maar wel in een vervolg daarop, in een video die er eigenlijk bij de bovenstaande bij hoort en dus één video is. Dat andere deel zullen we hierna publiceren.

Ton Nuiten – Vrijdag 9 Juli 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star