De Kamerbrief 16 November 2020. Het Coronavaccin van Pfizer/BioNTech. Het Nanoparticle. Totale Controle & Openbaring 16:1-2.

In onze laatste post https://tinthor.org/2021/07/19/huisarts-woest-over-dreigende-brief-viruswaarheid-omroep-brabant-youtube/ hadden we het onder meer over de stichting Vaccin Vrij. stichtingvaccinvrij.nl/stichting-artsen-voor-waarheid-versturen-kennisgeving-van-aansprakelijkheid/ Nu komen  we er via een van de links in de tekst, “Onderbouwing” daar, bij https://www.artsenvoorwaarheid.nl/documentatie uit. Eenmaal daar, zien we aan de rechterkant rode vakjes met PDF er in. Vlak onder een van die vakjes lezen we: “kamerbrief 16 nov 2020” Nu gaat het er vooral om het commentaar wat er naast het  betreffende vakje aan de linkerkant staat:

“Kamerbrief 16 november 2020 vermeldt Lipid nanoparticle (LNP) in Pfizer COVID-19 vaccin. In de Kamerbrief (PDF) staat te lezen “De Pfizer/BioNTechs COVID-19 vaccin BNT162b2 bestaat uit rMNA verpakt in een Lipid nanoparticle (LNP). Het rMNA codeert voor het hele SARSCoV-2 Spike S eiwit.” 

Voor we hier verder mee gaan, openen we eerst die betreffende PDF door eenvoudig op het rode vakje naast het bovenstaande commentaar te klikken. De PDF blijkt een brief van minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) aan De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal te zijn. De brief heeft als onderwerp “Aankoop Covid-19 vaccins” de dato 16 november 2020. De brief blijkt uit 3 pagina’s te bestaan waarvan er hier maar één van getoond wordt: pagina 1. Tegen het einde van het tweede deel van die brief, lezen we er dit:

“Samenvatting oordeel en aanbevelingen van het wetenschappelijk adviespanel Covid-19 vaccins ten aanzien van het mRNA-vaccin van BioNTech/Pfizer:

Het wetenschappelijk adviespanel komt tot de volgende conclusies ten aanzien van het kandidaat-vaccin van BioNTech.Pfizer:”

Waarna er op het derde en laatste deel van de brief het oordeel van dit panel wordt gegeven:

• Pfizer/BioNTechs COVID-19 vaccin BNT162b2 bestaat uit mRNA verpakt in een Lipid nanoparticle (LNP). Het mRNA codeert voor het hele SArS-CoV-2 Spike S eiwit.” (Dit is dus het eerste punt wat ook al door Artsen voor Waarheid werd geciteerd). In die brief gaat het verder met de overige vier punten:

• Er zijn op dit moment alleen maar beperkte preklinische en preliminaire klinische fase 1/2 data beschikbaar. Deze beperkte dataset laat zien dat het vaccin een acceptabel veiligheidsprofiel heeft en in staat is neutraliserende antistoffen en een gunstige T-cel response op te wekken. 

• Het feit dat gebruik gemaakt wordt van een technologie waarmee nog geen geregistreerde vaccines genaakt zijn is een risico.

• Voor het vaccin is productiecapaciteit in de EU beschikbaar.

• De board ziet op dit moment geen reden voor een opt-out uit de deal van de EU-commissie met Pfizer aangaande levering van SARS-CoV-2 vaccin.” 

Waarna minister de Jonge zijn brief beëindigt met groeten aan de voorzitter. Het gaat nu om het tweede, door ons in vetdruk geciteerde tweede punt hier. Want hoewel de minister in het voorafgaande punt stelt dat het vaccin op basis van beperkte gegevens toch een “veiligheidsprofiel” heeft, stelt hij in het derde punt dat er vanwege de nieuwe technologie waarmee nooit eerder vaccins mee zijn geproduceerd, hier toch een risico aan verbonden is. Dan gaan we nu met dit in gedachten weer terug naar de site van Artsen voor Waarheid, waar die onder het door hen geciteerde eerste punt, er nog iets over te zeggen hebben:

“Deze Lipid nanoparticle (LNP) is op 20 juni 2019 gepatenteerd door Microsoft Technology Licensing, LLC en op 26 maart 2020 is gepubliceerd met patentnummer WO/2O2O/O6O6O6 onder de titel ‘CRYPTOCURENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA’. 

De nanoparticle kan door het toegevoegde vet (Lipid) in de hersenen van de geïnjecteerde persoon gebracht worden en is in staat de lichamelijke activiteit van de geïnjecteerde op afstand te monitoren, te controleren en te koppelen aan digitale systemen, mogelijk gemaakt middels het in opbouw zijnde 5G en het toekomstige 6G-netwerk. Tevens kan het nano-particle op afstand chemicaliën afgeven in het lichaam.” 

Wat we hier lezen doet ons wel verbaasd staan. Allereerst was er op 20 juni 2019 (iets meer dan vijf maanden vóór de uitbraak van het coronavirus in Wuhan eind december) al het patent op het nano-particle voor het coronavaccin aangevraagd. De vraag is dan ook of dat knullerige verhaal over iemand die door een met corona besmette vleermuis van die dierenmarkt in Wuhan te eten, waardoor die besmet werd en er het virus zo via weer anderen wist te verspreiden wel op waarheid gebaseerd zou zijn!

Maar het is vooral opmerkelijk wat dat nanoparticle nadat dit met het coronavaccin eenmaal bij iemand geïnjecteerd is, kan (en ook zal) gaan doen: Hem monitoren op afstand, hem koppelen aan digitale systemen dankzij eerst G5 en nu het meer geavanceerde G6-netwerk. En wat dit zeggen wil zal wel duidelijk zijn: Total Control. No Place to Hide.” En daar waren die voorafgaande G-netwerken (met de huidige, G6) ook voor bedoeld.

En het is ook dat laatste wat we lezen, wat zo opmerkelijk is. Met dat nano-particle is men in staat om er op afstand voor te zorgen dat er chemicaliën mee in het lichaam worden afgegeven. Nu weten we niet wat er precies mee wordt bedoeld. Misschien dat het volgende wat licht op deze zaak zou kunnen werpen:

“En ik hoorde een luide stem uit de tempel zeggen tegen de zeven engelen: Ga en giet de schalen van de toorn van God uit over de aarde. En de eerste ging en goot zijn schaal uit over de aarde, en er kwam een kwaadaardige en schadelijke zweer bij de mensen die het merkteken van het beest hadden en die zijn beeld aanbaden.” (Openbaring 16:1-2)

Het gaat hier natuurlijk over het merkteken, 666 (wat we ook weer in het patentnummer WO/2O2O/O6O6O6 terugzien). Zie ook Openbaring 13:16-18. Nu hebben we hier ook weer geen zekerheid over. Maar wat we er over die chemicaliën in het commentaar boven en er dan in Openbaring 16:1-2 over lezen, is echter opvallend. En tenslotte willen we ermee eindigen met te zeggen dat er ook nu veel mensen zijn die menen dat er een tijd ná corona komt en we dan allemaal weer terug kunnen naar het “oude normaal.” Aangezien het totale controlesysteem nu ver gevorderd lijkt te zijn (en niet alleen hier in Nederland maar ook in het overgrote deel van de rest van de wereld) wordt dit steeds moeilijker te geloven. Tenzij er alsnog een godswonder zal gebeuren.

Ton Nuiten – Maandag 19 Juli 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star