Gideon van Meijeren & de QR-maatschappij, medische apartheid in hoog tempo uitgerold. Einde Tirannie – YouTube

Zoals enige tijd kregen we gisteren weer een email van Tom Zwitser van De Blauwe Tijger in onze mailbox. In de email werd het nieuwste boek van de medicus Sucharit Bhakdi aangekondigd; de titel van de email: “Vaccinaties, PCR, Ivermectine en nepbesmettingen”‘Corona ontmaskerd’ is verschenen!” De inhoud van de boodschap:

“Eindelijk verschijnt ‘Corona ontmaskerd’; het nieuwste boek van Sucharit Bhakdi verschijnt in het Nederlands en daarom is er een feestelijke talkshow in de Blue Tiger Studio over een aantal thema’s uit dit boek. Duizenden mensen hebben inmiddels op dit boekje gewacht. Een waanzinnige belangstelling! En terecht; wie Bhakdi & Reiss kennen, weet dat ze als geen ander scherp op hun onderwerp zitten. En wie wil nu niet alles weten wat nodig is, van vaccinaties, bloedpropjes, en alles wat nog over onze landen zal heenkomen in de komende maanden.” 

“Er Komt Een Harde Tijd Aan. Wees Voorbereid!”

En de publicatie van het boek van Sucharit Bakhdi in de Nederlandse taal is uiteraard zeer goed nieuws! Er stond echter nog iets in de email: de woorden die hierboven staan: “Er komt een harde tijd aan. Wees voorbereid!”

En wat die “harde tijd” in zal houden, zou in dit nieuwste boek van Bhakdi staan. En wat er dan de komende maanden zou gebeuren, daar zijn ook wij meer dan nieuwsgierig naar; vandaar dat we het boek al hebben besteld.

“ALS HET VOLK OPSTAAT… FRANKRIJK, GRIEKENLAND, NEDERLAND – VECHT VOOR UW VRIJHEID!”

Dat er in verband met de corona-hoax (want dat is het ook) zware tijden staan aan te komen, hebben ook wij hier al enkele keren aangegeven. En we werden hiermee weer eens met de neus op de feiten gedrukt nadat we gisteren nóg een email hadden gevonden; die bleek van de stichting Vaccinvrij te zijn; die was van 16 juli j.l. te zijn; het eerste wat we bijna altijd doen wanneer we onze mailbox hebben geopend, is om te zien of er weer nieuwe mail van deze stichting binnengekomen is. (Voor zover we weten, is vaccinvrij.nl de beste en meest informatieve site die er is! Door Frankema (oprichter van de site), Ellen Vader, Joris Baas (en anderen), doodgewone Nederlanders, maar wel Nederlanders met een verbluffende hersencapaciteit!) Alle artikelen op de site zijn goed en gedetailleerd gedocumenteerd. Dat is de reden dat we zoals gezegd, eerst kijken of er nieuwe mail van hen is binnengekomen; die van 16 juli j.l. hadden we echter over het hoofd gezien. En de titel (net als de inhoud) van die mail sluit hier bij wat er boven beschreven staat, bij aan:

“ALS HET VOLK OPSTAAT… FRANKRIJK, GRIEKENLAND, NEDERLAND – VECHT VOOR UW VRIJHEID!”

De Covid-paspoorten en de vaccin-verplichtingen komen akelig dichtbij. In dit artikel beginnen we met Frankrijk, waar de bevolking zich massaal verzet tegen een oprukkende dictatuur; we gaan verder met Griekenland waar de bevolking zo in het nauw gedreven wordt dat ze de straat opgaan, en eindigen dit artikel met een heel belangrijke boodschap van Gideon van Meijeren. Kijk naar de beelden en besef dat Nederland maar een fractie verwijderd is van dezelfde maatregelen en dezelfde strijd die geleverd moet worden om onze grondrechten te behouden. Gaan we de straat op? Zeggen we nee? Of vallen we om… Bron: stichtingvaccinvrij.nl/als-het-volk-opstaat-frankrijk-griekenland-nederland-vecht-voor-uw-vrijheid/

Aan de rechterkant van de tekst op de site staat een tweet van http://www.epoque.media van De BLauwe Tijger afgebeeld met de inhoud:

“Laat even doordringen wat vandaag gebeurd is: alle ongevaccineerde burgers van Frankrijk mogen geen winkel, terras, ziekenhuis of gemeentehuis binnen. En er is geen beschaafd land, journalist of mensenrechtenactivist die dit aan de kaak stelt. Men doet waarvoor men betaald is.” 

Nog even ter Herinnering…

Nu zouden er kunnen zijn die menen dat er nu een flinke versoepeling van de coronamaatregelen ingetreden is, dat het misschien nu ook over enige tijd met de coronacrisis gedaan zal zijn; vele anderen zijn er echter al van op de hoogte dat deze “tijd der verlichting” van die maatregelen eigenlijk een overgang, een transitie, is naar die “harde tijd” die ons te wachten staat! En Tom Zwitser, Door Frankema, Joris Baas leggen uit wat die “harde tijd” voor osn in petto heeft ( en Gideon van Meijeren legt dit in bovenstaande video kort en bondig uit). En nog even ter herinnering het volgende: lees ook nog eens ons artikel van 13 mei 2021 nog eens door: https://tinthor.org/2021/05/13/bron-van-het-israelisch-palestijns-conflict-betekenis-van-de-lockdown-je-suis-charlie-chuck-baldwin-we-zijn-allemaal-palestijnen-nu-de-globalisering-van-de-zionistische-bezetting/

En daar leest u over de rest van de “harde tijd” die voor ons ligt. Natuurlijk zullen er mensen zijn die dit volkomen onmogelijk vinden; dit kan gewoon niet en kan dan ook niet waar zijn! Maar laten we nu eens veronderstellen dat er iemand in bijvoorbeeld november 2019 zou zijn geweest die ons zou hebben verteld dat de hele wereld vier maanden later onder een globale lockdown in een gevangenisplaneet (prison planet) veranderd zou zijn? Hij zou hartelijk weggelachen zijn: “Man, ga weg; van de overheden valt wel het een en ander te zeggen, maar zoiets? Nee, die zullen nooit tot iets dergelijks in staat zijn!” Toch was het later zover. Zou het dan ook ondenkbaar zijn dat dit later ook het geval zal zijn met de globalisering van de Zionistische Bezetting? En op 26 januari toen we hier voor het eerst over schreven, wisten we nog niet dat de katalysator hier een coronapandemie en de ermee gepaarde coronamaatregelen voor de nu nog toekomstige Zionistische Bezetting zouden zijn…

Ton Nuiten – Donderdag 22 Juli 2021.

Naschrift: zondag 25 juli 2021.

Een van de vele tweets van gisteren (zaterdag) was van Leon. Die reageerde samen met anderen op een artikel van de NOS over het ministerie van WVS en de afwijzing van het WOB-vonnis. Hier is de link naar dat bericht: nos.nl/nieuwsuur/artikel/2390366-kamer-teleurgesteld-over-afwijzen-wob-vonnis-rute-doctrine-springlevend De reactie van Leon was deze:

“Ze zijn niet bang voor dat wat al is geweest, maar waar we achterkomen voor wat nog moet komen. Aanbestedingen voor lijkzakken, kampen, de eindeloze checkpoints, inzet van leger, etc…”

Waarna we een deel van zijn tweet hebben geretweet met onze reactie erbij:

“Aanbestedingen voor” (onder meer) “de eindeloze checkpoints, inzet van leger, etc…” (Laat me hier een geheim verklappen: de Palestijnen hebben hier al meer dan 70 lange jaren ervaring mee; zij zijn de testcase voor wat ook over ons en de rest van de wereld zal komen).” 

Hoewel de reactie van Leon an sich niets met het artikel van de NOS te maken had, heeft hij hier met zijn tweet toch aangegeven dat hij, net als wij, weten wat er over ons komen gaat; hij had hier echter geen verband gelegd met de komende globalisering van de Zionistische Bezetting in Palestina (wat wij dus wél hadden gedaan).

En ook hier mogen we het weer meemaken dat YouTube intussen ook de bovenstaande clip gecensureerd heeft….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star