Mythbusters: Corona als een Dodelijk Killervirus door de WHO Doorgeprikt. Het Gewone Coronavirus & de Varianten. RIVM Verzwaart Quarantainemaatregelen Nu Ook voor Gevaccineerden.

Een van de bronnen waar de overheden en medische instanties hun gegevens over corona vandaan halen, is de World Health Organization. (WHO). Op de site van deze organisatie is er dan ook alles over te lezen. 

Mythbusters. 

Er is ook een pagina over “mythbusters”; de betekenis hierachter is dat er (in dit geval verschillende alternatieve visies op corona en hiermee gerelateerde onderwerpen) ontkracht zijn. En dit zijn volgens de WHO “feiten.” Zoals bijvoorbeeld deze: “FEIT: de kans dat schoenen COVID-19 verspreiden is erg klein.” Of deze: “FEIT: De coronavirusziekte (COVID-19) wordt veroorzaakt door een virus, NIET door bacteriën.” 

Mythbusters: het Coronavirus als een “Dodelijk Killervirus” Doorgeprikt. 

Nu waren we er al in zowel 2020 als dit jaar enkele malen op de pagina van de site van de WHO geweest, en zojuist hebben we die weer eens bezocht. Een van die andere mythbusters die we er aantroffen, was deze: 

“FEIT: De meeste mensen die COVID-19 krijgen herstellen ervan.

De meeste mensen die COVID-19 krijgen, hebben milde of matige symptomen en kunnen herstellen dankzij ondersteunende zorg. Als u hoest, koorts en ademhalingsmoeilijkheden heeft, zoek dan vroegtijdig medische hulp – bel eerst uw gezondheidsinstelling. Als u koorts heeft en in een gebied met malaria of dengue woont, zoek dan onmiddelijk medische hulp.” Bron: who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/advice-for-public/myth-busters (nadruk toegevoegd) 

Wat we hier nu uit op kunnen maken is dat met dit “Feit” het coronavirus (door zowel de politiek als de mainstrean media alarmerend gepromoot als een “dodelijk killervirus”) toch niet zo dodelijk en dreigend blijkt te zijn! En dit is nu een van die “mythbusters” die door nota bene de WHO zelf is doorgeprikt! Het is van belang hierbij op te merken dat dit “FEIT” al vermeld stond in de tijd dat er, hoewel er al aan werd gewerkt, nog geen vaccin voorhanden was. (In die tijd werd er meegedeeld, de huisartsenposten en medische instellingen niet te bezoeken, maar om er vooraf telefonisch contact mee op te nemen. Hoe zijn er mensen in die tijd die corona hadden, hier dan dan weer van hersteld? Juist, met behulp van (telefonische) ondersteunende zorg. Toch wist onze minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge, herhaaldelijk mee  te delen dat alleen een vaccin ons uit de coronacrisis kan helpen. Tot nu toe is er echter aan het “feit” over corona zoals dit ook nu nog op de site van de WHO vermeld staat, niets gewijzigd. (Dat laatste is iets dat je wel zou mogen verwachten als het hier ook om een dodelijke killer zou gaan). 

Van het “Gewone” Coronavirus naar de Britse Variant, de Deltavariant (Later omgedoopt tot de Indiase Variant) & Tenslotte tot de Huidige Omicron-variant. 

Welbekend is ondertussen ook dat het “gewone coronavirus” inmiddels gemuteerd is in de Britse variant, gevolgd door de Deltavariant (later Indiase variant) en tenslotte tot de huidige: de Omicron-variant. En die zijn volgens de officiële lezing nog veel besmettelijker dan het “gewone coronavirus.” Als nu het “gewone coronavirus” nu slechts tot de milde en matige symptomen geleid heeft, dan zou het misschien met die varianten toch anders zijn gesteld, nietwaar? Maar laten we het nu bij die laatste aanwinst, de Omicron-variant die nog vreselijker zou zijn dan de vorige, houden. Elders op het internet lezen we er dit over: 

Ze zijn vastbesloten om de “Omicron Variant” zo angstaanjagend mogelijk te laten lijken, dat betekent zoveel mogelijk gevallen krijgen, wat betekent dat ze helemaal naar de voorkant van het Covid-draaiboek zijn gebladerd, schrijft Kit Knightly. 

Voer “De 5 tekenen dat je Omicron Covid hebt”, in, een artikel in de Metro gisteren, en herhaald in de psyche van tientallen andere mainstream mediabladen. 

Voor degenen onder u die morbide nieuwsgierig zijn, hier zijn de vijf tekenen van Omicron: 

Kriebelige keel, Vermoeidheid, Lichte spierpijn, Droge hoest, Nachtelijk zweten. 

De scherpzinnige lezer zal ongetwijfeld opmerken dat dit de symptomen zijn van elk van de gewone verkoudheidsvirussen die elk jaar miljoenen mensen over de hele wereld infecteren. 

Het is net de oude Simpsons-grap over “lichte honger, oxxasionele dorst en nachtelijke vermoeidheid”, alleen verwachten ze van ons dat we het serieus nemen. 

De kans is groot dat je deze symptomen het afgelopen jaar tenminste één of twee keer hebt gehad. Dit betekent niet dat je Omicron had. Het betekent niet dat Omicron zelfs bestaat. 

Het is gewoon een truc  om je zover te krijgen dat je de richtlijnen van de overheid volgt en, in de woorden van het artikel: 

“Bestel zo snel mogelijk een gratis PCR test.” 

De overheidssite voor het bestellen van PCR tests is al gesloten als gevolg van miljoenen verzoeken. Wij hebben tot in het oneindige herhaald dat deze tests wetenschappelijk zinloos zijn en een groot aantal fout-positieven opleveren. 

Toch worden op dit moment honderdduizenden PCR tests uitgevoerd op mensen met slechts milde verkoudheidssymptomen, en in deze neusuitstrijkjes zit de beginnende “Omicron-golf.” 

Daarom gaat Sajid Javid op TV zeggen dat hij verwacht dat het aantal gevallen van Omicron in de aanloop naar Kerstmis “dramatisch zal toenemen”, omdat ze het gaan laten gebeuren. 

Dan zullen ze de premier waarschijnlijk nieuwe beperkingen laten aankondigen… net nadat het parlement zich heeft teruggetrokken voor het kerstreces. zodat ze niet kunnen worden herzien of in stemming gebracht. 

Het is dezelfde oude truc, opnieuw en opnieuw en opnieuw. Hopelijk trappen de mensen er snel niet meer in.” (Met dank aan Frontnieuws. Bron: frontnieuws.com/de-5-tekenen-dat-je-geen-omicron-hebt-je-hebt-een-verkoudheid-een-pcr-test/ (nadruk toegevoegd) 

 Het RIVM Verzwaart Maatregelen Nu Ook voor Gevaccineerden. 

We kunnen hier uit concluderen dat de symptomen van zowel het “gewone coronavirus” zoals die op de site van de WHO genoemd worden, ook te zien zijn bij de veel gevaarlijker geachte neef van dit virus: de Omicron-variant. Er is dan bijna ook geen enkel verschil tussen die twee! Hiermee wordt dan voor de zoveelste maal bevestigd dat corona niet meer dan stevige seizoensgriep is. Wel is het weer vreemd dat deze seizoensgriep nu al voor meer dan anderhalf jaar aan de gang is én bovendien ook nog eens voor “gemuteerd nageslacht” gezorgd heeft! Wat er weer op duidt dat die hele pandemie middels een globaal georganiseerde propagandacampagne doelbewust aan de gang gehouden wordt. Wat nu de quarantaineregels betreft, het RIVM deelde recent mee dat die nu ook voor degegen die gevaccineerd zijn tegen corona, zullen worden verzwaard; voorheen waren die verzwaarde regels alleen van toepassing op degenen die niet gevaccineerd zijn: 

“RIVM verzwaart quarantaineregels voor alle nauwe contacten.”

Vanaf nu moeten alle nauwe contacten van een besmet persoon weer in quarantaine, ook als zij gevaccineerd zijn of eerder een coronabesmetting hebben meegemaakt. Het RIVM bevestigt vrijdag dat de regels zijn aangescherpt, na berichtgeving van de NOS. Reden voor de nieuwe regels is de komst van de omikronvariant die besmettelijker lijkt te zijn. 

Het advies luidt nu dus dat alle huisgenoten en nauwe contacten tien dagen in quarantaine moeten. Als iemand langer dan vijftien minuten op minder dan 1’5 meter ie geweest, wordt diegene een nauw contact genoemd. Wel mag deze quarantaine nog steeds beëindigd worden op dag vijf na een negatieve test bij de GGD. 

Booster. 

De boosterprik zou beter moeten beschermen tegen de omikronvariant. Toch geldt de nieuwe richtlijn ook voor mensen die al een boosterprik hebben ontvangen, zegt de woordvoerder van het RIVM vrijdag. Of dit in de toekomst nog verandert, weet hij niet. 

Richtlijn. 

RIVM past de richtlijn aan na het nieuwe advies van het Outbreak Management Team (OMT). De nieuwe regels stellen ook dat huisgenoten en nauwe contacten zich tot tien dagen na het laatste contact niet in grote groepen mogen begeven en kwetsbare mensen moeten vermijden. 

Tot nu toe hoefden alleen ongevaccineerde nauwe contacten en alle huisgenoten van mensen met een coronabesmetting in quarantaine. Overige contacten, die maar kort in contact zijn geweest met de coronapatiënt, hoeven nog steeds niet in quarantaine, net als altijd het geval was. (ANP)” Bron: skipr.nl/nieuws/rivm-verzwaart-quarantaineregels-voor-alle-nauwe-contacten/ 

Vaccinaties & de Boosterprik: Werken Die Wel? 

Was het eerst dat nadat iedereen zou zijn gevaccineerd, we wel uit de coronacrisis zouden komen, was er later toch nog een boosterprik voor nodig. Aangezien de nieuwe richtlijn nu ook voor gevaccineerden en hen die ook nog een boosterprik gekregen hebben van toepassing is vanwege de Omicron-variant, is de vraag hier relevant: werken die vaccinaties plus boosterprik wel? En zouden we na deze variant nog meer telgen uit het geslacht van het “gewone coronvirus” kunnen verwachten? Zo ja, dan zullen we blijven boosteren en nog eens boosteren. Want die nakomelingen schijnen Vader Farmaceut met zijn vaccinaties en boosters dan toch elke keer een stapje vóór te zijn. Hoe dan ook: uit het bovenstaande zal nu toch wel duidelijk zijn dat zowel het coronavirus, de varianten (waaronder de laatste, Omicron) eigenlijk allemaal niet zoveel voorstellen. De waarheid: We zijn al die tijd massaal voor de gek gehouden en zolang het goedgelovige schapenvolk (wat er naast de “wakkeren” ook nog is), mee blijft gaan met de officiële versie over corona, zal er aan al die corona-gekkernij op korte termijn wellicht geen einde komen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star