van Haga vraagt van Dissel: de lijn wordt negatief hoe kan dat? – YouTube

Bijschrift bij deze korte clip van Bert Brandsma: “In de grafiekjes met aannames van het RIVM, hier gepresenteerd door Van Dissel, gaat de lijn ergens bij week 25+ beneden 0, dus negatieve besmetting. “Hoe kan dat?” vraagt Van Haga. “Ja, dat kan natuurlijk…” antwoordt Van Dissel. 

Opmerkelijke uitspraak, want dat zou betekenen, dat na verloop van tijd, de vaccins een negatieve bescherming bieden…. Is dat zorgelijk of niet? Mogelijkheden: 

– of je moet de rest van je leven blijven prikken als je er eenmaal aan begonnen bent.

– of de voorspellingen kloppen niet? 

– of er zit teveel onzekerheid in de tabellen? 

Zegt u het maar! 

uit: update coronavirus 21 december 2021. Vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport.” 

Reactie van “VriendRick.” 

Zoals het bij bijna elke video het geval is, zijn er ook hier weer de vele reacties van kijkers te lezen. Eén ervan is van iemand die zich “VriendRick” noemt die er een (uitgebreide) reactie heeft achtergelaten:

“Paternotte: Als een vierde prik nodig is dan moeten wij dat doen! De 1e werkte niet. De 2e werkte niet. De 3e werkt niet. Dan doen we de 4e…..ligt het aan mij of zijn ze zwakzinnig? Als je steeds hetzelfde doet dan krijg je ook hetzelfde resultaat. 

Vroeger hadden we griep! Ook ieder jaar een andere variant. Daar merkten we wereldwijd niet veel van, we hadden dan ook voldoende zorgcapaciteit! Nu hebben we een heel dure zorgverzekering die verplicht is. We hebben geen tot weinig zorgcapaciteit meer. En we hebben een virus wat veel kenmerken heeft als griep. 

Van dit virus merken we eigenlijk niet zo veel. Maar de maatregelen die zijn draconisch. De zorg is nog nooit zo duur geweest en de capaciteit nog nooit zo laag. Rutte draait dat om; we hebben teveel besmettingen, in p. v. we hebben te weinig zorgcapaciteit. (Beveelt hij ons nu dat we niet ziek mogen worden).

Wel zegt hij dat NL een extreem rijk land is en dat de zorg in NL goed draait en veel winst maakt. Dat kan ook snel natuurlijk; wél de verplichte premie innen, maar dan in de winter de zorg op slot gooien i. v. m. teveel besmettingen. (Zo’n verdienmodel wil ik ook wel: Verplichte deelname bij wet, torenhoge premie, en als ik dan de ingehuurde diensten moet leveren, dan doe ik de deur op slot). 

Dat de ingehuurde diensten niet leiden tot lagere premies, is vreemd te noemen. Dat er veel geld verdwijnt zonder aanwijsbare redenen is ook vreemd te noemen. De verklaring hiervoor was: Deze mensen werkten heel hard en het was schandalig hoe wij het durfden te vragen waar het verdwenen geld was. 

Dit wordt erger en erger. Een centraal gestuurde regering die ons verplicht stelt hun producten af te nemen. Producten die wij niet willen zoals sla verkocht als vlees, met wél de prijs van vlees. (Ik chargeer maar even). 

Als wij protesteren, dan pakken ze onze vrijheid af; foei zeggen ze dan. je moet gewoon doen wat wij van je wensen, anders dan krijg je huisarrest!

Vroeger had ik onbeperkte vrijheid! Nu hebben we vrijheid onder voorwaarden. Nu gaat het om een prikje dat niet goed werlt. Welke voorwaarden zullen er straks nog meer vereist worden…?! De QR-pas is het gereedschap waarmee ze ons willen dwingen. Deze pas verschaft geen vrijheid, maar is het instrument om onze vrijheid te beteugelen.


DENK GOED NA MENSEN. DE PRIK IS NIET ZONDER RISICO! 

Het CDC omschrijft common human coronaviruses als volgt: 

“Symptoms of common human viruses: runny nose, sore throat, headdache, fever, cough, general feeling of being unwell. 

Human coronaviruses can sometimes cause lower-respuration tract illnesses, such as pneumonia or bronchitis. This is more common in people with cardiopulmonary disease, people with weakened immune systems, infants, and other adults.”

Vergelijk dat met de griepgevolgen in 2015. 3. Komt het vaak voor? 

Heel vaak. In 2015 stelden huisartsen ruim 250.000 keer longontsteking vast. Mannen krijgen iets vaker longontsteking dan vrouwen, zeker op oudere leeftijd. Waarom is niet bekend. Jaarlijks worden ongeveer 35.000 mensen met een longontsteking in het ziekenhuis opgenomen. Dat aantal stijgt volgens het Bureau voor de Statistiek sinds de jaren tachtig flink. Zo is het aantal ziekenhuisopnames van 65-plussers met longontsteking tussen 198 en 2005 verdrievoudigd. Waarschijnlijk heeft dat met de vergrijzing te maken en met het feit dat ziektes als suikerziekte of kanker steeds beter te behandelen zijn. Patiënten blijven langer in leven, maar door hun kwetsbare gezondheid zijn ze extra gevoelig voor longontsteking. 

4. Kun je door een griepje longontsteking krijgen? 

Jazeker. Griep onstaat door een virus. Meestal verloopt een virusinfectie niet ernstig, maar het griepvirus kan wel voor een tijdelijke verzwakking van de trilhaartjes in de luchtpijp zorgen. Soms ontstaat daardoor bovenop de griep een longontsteking, meestal door een bacterie die haar kans schoon ziet en toeslaat.*


Update: Ivermectine is verboden omdat het onveilig zou zijn. Ivermectine heeft in 40 jaar gebruik 2.764 x een melding van bijwerkingen gekregen. Ivectermine heeft 69 meldingen per jaar gekregen. Ivectermine is onveilig bevonden! 

AstraZeneca heeft in 1 jaar 421. 823 meldingen van bijwerkingen AstraZeneca is veilg bevonden. 

Pfizer heeft in 1 jaar 640,045 bijwerkingen. Pfizer is veilig bevonden. 

Moderna heeft in 1 jaar 175.080 bijwerkingen. Moderna is veilig bevonden. 

Jansen heeft in 6 maanden 40.967 bijwerkingen. Jansen is veilig bevonden.


IFR = 0,01: leeftijd 0-55: 99,99% overleeft de ziekte.

IFR = 0,05: leeftijd 56-20: 99,95% overleeft de ziekte. 

IFR = 0,09: leeftijd 71-150: 99. 91% overleeft de ziekte. 

(Ik kan niet meer melden over de andere merken omdat de toegang tot de eudravigilance site opeens niet meer wil laden). 

Slechts 1-10% wordt gemeld. (De werkelijke cijfers zijn dus veel hoger.) Update 19-12-2021.” (Nadruk toegevoegd).


Conclusie.

De conclusie is dat “VriendRick” hier meer te vertellen heeft dan Van Dissel met zijn ‘aannames” en (om er dit maar even bij te voegen) zijn “kwade vermoedens.” En zolang we met mensen zoals Van Dissel, Marion Koopmans, Diederik Gommers (& overige leden van het OMT) opgescheept zullen zitten, komen we hier echt niet verder mee. En toch zijn dit de zogenaamde “experts” die het allemaal wel zouden weten. Dit zijn namelijk de “adviseurs” van het kabinet (Rutte & De Jonge). En wat het OMT er bij deze twee er aan “adviezen” betreffende het coronabeleid ingegoten heeft, komt er tijdens die persconferenties weer uit: totale nonsens en de aankondiging van nieuwe maatregelen (dan wel verscherping van de huidige maatregelen) die wat de aard ervan betreft, te krankzinnig zijn voor woorden! Kijk bijvoorbeeld eens naar die avondklok die we hier een tijd geleden nog hadden; wat had die nu voor nut om er corona mee tegen te gaan? Een avondklok wordt dan alleen ingesteld tijdens grootschalige burgerlijke onlusten of tijdens de dreiging van een oorlog! Het was bovendien Ernst Kuipers die later wist te zeggen dat die avondklok geen enkele invloed op de ziekenhuisopnames had gehad! En dan die gekke mondkapjes: als je stil zat, hoefde het kapje niet op; als je echter opstond om ergens naar toe te gaan, moest dit wél worden gedragen. Wat een onzin: alsof het virus er als het ware op stond te wachten dat iemand in een onbewaakt moment zonder kapje op zou staan om ergens heen te gaan; om er dan onverhoeds bij die persoon toe te slaan! En wat we op aanstaande 14 januari bij mogelijk weer een persconferentie te verwachten hebben? Misschien weer het inmiddels afgezaagde “De besmettingen zijn” (wéér maar eens!) “toegenomen.” Met een mogelijke verlenging van de huidige lockdown? Mischien wel, misschien ook niet; het zal naar alle waarschijnlijkheid géén goed nieuws zijn, wat Rutte en De Jonge ons te vertellen zullen hebben…


(*) Bij symptomen zoals koorts, hoest, duizeligheid zoals die zich tijdens de gewone griep bij de patiënt openbaren, is het menselijk lichaam bezig zichzelf te reinigen van alle afvalstoffen die het via bijvoorbeeld voedsel binnen heeft gekregen. De bekendste manier waarop het lichaam zich van die afvalstoffen ontdoet, is die van ontlasting (de gang naar het toilet dus). Het ontdoet zich er ook van via de mond waarlangs die afvalstoffen worden uitgeademd. Om die reden is het dragen van een mondkapje dan ook een slechte zaak; dit kapje houdt die afvalstoffen namelijk tegen, blijven erin zitten, en worden vervolgens door de drager weer ingeademd. En dit kan – mits lang gedragen – later weer leiden tot bepaalde ziekten. Dat het OMT, Rutte en De Jonge dan in het recente verleden nog met die maatregel om iedereen te verplichten een mondkapje te dragen kwamen, is dan ook te waanzinnig voor woorden! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star