Russische ambassadeur bij paneldiscussie Oekraïne Symposium (volledige gesprek) – YouTube

Beschrijving: “Een open gesprek over het conflict in Oekraïne met de Russische ambassadeur Alexander Shulgin, FVD-Europarlementariër, Marcel de Graaff, academicus/auteur John Laughland, journalist Joost Niemöller en Oost-Europadeskundige Marie Thérèse ter Haar.” 

Forum Voor Democratie. 

Voor ons is de enige partij in politiek Den Haag die ertoe doet, Forum voor Democratie, die het goede voorheeft met de Nederlandse bevolking en onze boeren. En die vooral herhaaldelijk de misstanden van verschillende politieke partijen aan de kaak gesteld heeft en dit nóg doet. Maar:

Weten Ze Het Wel?

De bovenstaande video is eigenlijk een ode en huldebetoon aan president Vladimir Putin en de Russische Federatie. En de gasten die er bij de paneldiscussie hebben met al hun goede bedoelingen groot respect voor de Russische president. Toch hebben we er hier deze vraag bij gesteld: “Weten ze het wel?” Wel, wát zouden ze moeten weten? Dit zal misschien duidelijk worden als we het gaan hebben over:

“De Verborgen Macht Achter de Wereldpolitiek: Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges.” 

Dit is de titel van een uitzonderlijk boek van auteur en onderzoeker Robin de Ruiter. Hier volgt de recensie:

“Dit boek van Robin de Ruiter ontrafelt het web dat de macht van en elite heeft over de wereld. Ook zaken als 5G, het klimaat, HAARP, CO2, ISIS komen binnen een historisch perspectief aan de orde. 

Dit boek stelt, volgens de schrijver, de lezer in staat te doorzien wat zich werkelijk achter de schermen van het wereldtoneel afspeelt en daar de patronen in te herkennen. De informatie is afkomstig van verschillende hoge politici. Onder andere Jacques Attali (adviseur van de voormalige Franse presidenten Mitterand en Hollande) en de Amerikaanse politicus Zbigniew Brzezinsk, nationale veiligheidsadviseur van verschillende Amerikaanse presidenten. 

Onder het oppervlak van de officiële wereldpolitiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af. Alle wereldbeslissingen, of het nu gaat om vluchtelingen, militaire missies, oorlogen, economische programma’s of wat voor crisis dan ook, worden eerst besproken en bepaald binnen besloten samenkomsten van ‘ultrageheime’ transnationale vrijmetselaarsloges, waarvan zelfs vrijmetselaren van de hoogste graden geen kennis hebben. De transnationale superloges staan onder supervisie van een elitaire globale elite die gevormd wordt door zeer exclusieve familie-dynastieën. 

Volgens De Ruiter is hun einddoel een superstaat ofwel een technocratische werelddictatuur die ‘vriendelijk’ de ‘Nieuwe Wereldorde’ wordt genoemd. De achter de schermen heersende elite bepaalt niet alleen wat politici op de hoogste niveaus van de wereldpolitiek, maar ook wat media mogols, financiers, industriëlen en de leiders van terroristische organisaties moeten doen en laten. 

Wie een carrière in de politiek ambieert en de top wil bereiken, dient lid te worden van de superloges. Stijgen op de politieke ladder is onmogelijk zonder deel uit te maken van één of meerdere van deze superloges. Alle hoge politici uit de Verenigde Staten, Rusland, Israël, Iran, Saoedi-Arabië, China en Europa zijn lid van één of meerdere van de superloges. 

Niet Alleen Vladimir Poetin, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Tony Blair, George W. Bush, Hillary Clinton en Barack Obama, maar ook Jan Peter Balkenende, Mark Rutte en Jeroen Dijsselbloem zijn lid van de superloges. 

Binnen de superloges vindt men ook namen zoals die van Mario Draghi, voorzitter van de Europese Centrale Bank. Hij is lid van vijf verschillende superloges. Ook directeur van het Internationaal Monetair Fonds, Christine Lagarde is lid. 

Daarnaast ook prominente Nederlanders: de president van de Nederlandse Bank Klaas Knot en Ben van Beurden, CEO bij Rothschild’s ‘Royal Dutch.’ Niet alleen Osama Bin Laden was lid van twee superloges, ook veel prominente leiders uit het Midden-Oosten hebben zich bij de superloges aangesloten: zes prinsen van Saoedi-Arabië, zes vooraanstaande Iraniërs en vier toonaangevende Israëliërs.”

Gideon van Meijeren & de Bilderbergers: een van de “Bliksemafleiders.”

Recent nog, stelde de FVD-politicus Gideon van Meijeren kritische vragen aan minister Hoekstra; die was samen met Rutte en de koning bij de laatste Bilderbergersbijeenkomst geweest; Van Meijeren wilde weten wát er nu tjdens die vergadering besproken was. Dit omdat de Tweede Kamer dit zou kunnen controleren, wat ook van de Kamer verëist werd. Behalve wat zinloos commenteer had Hoekstra Van Meijeren verder niet mee te delen van wat er tijdens die bijeenkomst allemaal gezegd werd. Dit schrijven we er maar even tussendoor, want in de recensie wordt ook iets over de Bilderbergers en andere genootschappen gezegd:

“Vergeet de bekende Bilderberg-groep, de Trilaterale Commissie, net als de Bohemian Club, de Fabian Society, de Pelgrim’s Society, de Round Table, de Royal Institute for International Affairs en de Council of Foreign Relations; zij staan allemaal onder de ijzeren controle van de superloges. Deze zogenaamde geheime genootschappen hebben alleen secundaire functies ten opzichte van de doelstellingen die de elite in strikte zin nastreeft. 

Ze hebben geen enkele beslissingsbevoegdheid. Deze verenigingen mogen verschillen in hun manier van communicatie, maar ze hebben alleen maar als taak om namens de superloges waar de echte machtsvragen worden besproken, als bliksemafleiders te werken, door rookgordijnen op te werpen en allerlei andere afleidingsmanoeuvres te creëren.” Bron van de recensie: academyofhappiness.nl/shop/hoge-politici-in-de-greep-van-ultrageheime-vrijmetselaarsloges/ (nadruk toegevoegd)

Wat hier nu duidelijk mee wordt, is dat Van Meijeren een van die “bliksemafleiders” (in dit geval de Bilderbergers dus) aanzag als het genootschap waar de échte besluiten genomen werden. Maar net als de overige clubs (de Trilaterale Commissie, de Council of Foreign Relations, etc.) dienen die alleen maar om er (voor de ogen van een onwetend publiek) “rookgordijnen” en “afleidingsmanoeuvres” mee te creëren. In dat geval zal Hoekstra er ook maar weinig over te zeggen hebben gehad.

Henry Kissinger & Bilderberg: Controle over Energie & Voedsel. 

Nu hadden we nog kort geleden hier al eerder aandacht aan besteed. Hierbij hadden we er onder meer een citaat uit het boek van wijlen Texe Marrs, “Days of Hunger, Days of Chaos: The Coming Great Food Shortages in America” aangehaald; op zijn beurt citeerde Marrs weer uit de nieuwsbrief van Barry Smith; tijdens een van die (niet nader bekende) Bilderbergconferenties had Kissinger  gezegd dat: “Door controle over energie kunnen we naties controleren en door controle over voedsel kunnen we individuen controleren” waarbij Smith er het volgende aan toegevoegd had dat: “het resultaat duidelijk is: wereldwijd minder voedsel en de vervulling van het Bijbelse scenario van een wereldwijde hongersnood.” Bron: https://tinthor.org/2022/06/18/wat-deed-de-koning-bij-de-bilderbergconferentie-gideon-van-meijeren-eist-opheldering-youtube/

Kissinger zal dit ongetwijfeld tijdens die conferentie hebben gezegd. Maar wat voor Marrs en vele anderen trouwens nog volkomen onbekend was, was het niet bij die Bilderbergconferentie dat er besloten werd om de controle over zowel volken als individuen te zien te krijgen; Kissinger herhaalde hier slechts dat wat er al eerder binnen die superloges besloten moet zijn geweest. En dát die superloges er waren, was in die tijd voor iederéén een goed verborgen geheim gebleven; Het was dus Robin de Ruiter die hier naar aanleiding van het boek “Massoni: Societá a responsabilitá illiminata – La Scoperta della Ur-Lodges” van de hoge vrijmetselaar Gioele Magaldi mee voor de dag kwam. Omdat Kissinger zijn uitlatingen tijdens die betreffende conferentie deed, moet het er voor iedereen hebben geleken dat er juist daar tot het besluit om via energie en voedsel de volken onder de duim te krijgen, besloten was; maar zoals als duidelijk gemaakt, was dit niet zo.

36 Ur-Loges.

In zijn boek schrijft Robin dat er sprake is van 26 Ur-Loges. Die zijn weer verdeeld in de volgende twee groepen: de “Democratische” en die groepen die “anti-democratisch” zijn. Wat nu het einddoel van hun streven betreft, zijn beide partijen het er over eens: beiden hebben er een “Nieuwe Wereldorde” mee op het oog. Maar wat de weg ernaar toe betreft, zijn ze het echter niet over eens; om die reden is er nogal wat strijd onder elkaar. Aangezien beide partijen alle hetzelfde doel nastreven, hebben ze elkaar ook weer nodig om dit doel te bereiken. (bladzijde 27)

Methode van de Democratisch-Progressieve Loges: Invoering van een NWO Zonder Geweld. 

Wat nu de methode van de democratisch-progressieve loges betreft, willen die de verwezenlijking van een Nieuwe Wereldorde bereiken zonder dat het geweld bij gebruikt zal worden. dit moet dan gebeuren door het zaaien van zoveel mogelijk angst en vrees onder de volken: vrees en angst voor terreur, oorlog, het destabiliseren van landen, etc. Zijn de volken met dergelijke methoden dan voldoende murw geslagen, dan zullen die de komst van een NWO die aan al die ellende een einde zal maken, vol vreugde verwelkomen. (bladzijde 28)

De Anti-Democratische Loges: Invoering NWO via een Wereldoorlog. 

De anti-democratische loges zien dit toch anders: voordat er de resultaten van de NWO te zien zullen zijn, neemt dit teveel tijd in beslag. Die hadden zoals Robin schrijft, er via de  Ur-Loge “Hathor Pentalpha” “opgericht in 1996 door George Herbert Walker Bush, samen met de Ur-Loges GEBURAH, COMPASS STAR-ROSE en AMUN plannen ontwikkeld, om ons met een wereldoorlog in de werelddictatuur te ‘dwingen.’ (idem)

Premier Mark Rutte: Lid van de THREE EYES & de PAN-EUROPA. 

Via het boek van Magaldi weet Robin te melden dat onze eigen premier Mark Rutte lid is van twee van de anti-democratische loges: de “THREE EYES” en de “PAN-EUROPA.” (bladzijde 37) En op de volgende bladzijde schrijft hij dat zowel Vladimir Poetin als Angela Merkel (inmiddels opgevolgd door Olaf Scholz-TN) lid zijn van de loge de GOLDEN EURASIA (democratisch-progressieve loge).

Ambassadeur Alexander Shulgin: Zaaien van Angst.

En dit brengt ons weer bij bovenstaande video. Zoals er op te horen en te zien is, geeft de Russische ambassadeur Alexander Shulgin er waarschuwingen uit voor een mogelijke oorlog. Aangezien we nu dankzij Robin de Ruiter weten dat ook Poetin tot de democratisch-progressieve Ur-Loges behoren die zoals gezegd een NWO op basis van het zaaien van angst onder de volken willen, zouden die waarschuwingen dan ook geïnterpreteerd kunnen worden als wat het ook is: het zaaien van angst en vrees opdat de volken de NWO ook eens zullen accepteren. Maar zo zullen Marcel de Graaff en de overige gasten bij het panel die waarschuwingen van Shulgin waarschijnlijk niet hebben geïnterpreteerd; voor het is en blijven zowel Poetin als de Russische Federatie een goede bondgenoot om mee te onderhandelen. En dit vanwege één reden: ze schijnen er totaal onwetend over te zijn dat ook Poetin als Rutte hetzelfde doel voor ogen hebben. Beiden hebben hier alleen verschillende methoden mee in gedachten. De invoering van een NWO via het zaaien van angst en vrees door de eerste; en de verwezenlijking van een NWO via een wereldoorlog door de laatste! De conclusie is dan ook: alle gasten bij dit panel zien gewoon het grotere beeld achter dit alles niet. Dit hebben we hier proberen te geven. Het is dan ook van harte te hopen dat men ook bij FVD wakker zal worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star