Een open brief aan premier Mark Rutte, regering & overheid | David Maasbach – YouTube

Hier een waarschuwend woord plus een smeekbede van de bekende Nederlandse evangelist David Maasbach. aan premier Rutte en de overheid. Op zondag 26 juni 2022 sprak hij zijn “open brief” onder meer over de komende dreigende knechting van het Nederlandse volk. Want dat is waar het desastreuze stikstofbeleid van de regering op uit zal draaien. Korte tijd daarvoor, op 18 juni, hadden we hier al uitgebreid aandacht aan de gevolgen van dit beleid en ook het plan dat er achter zit besteed: https://tinthor.org/2022/06/18/wat-deed-de-koning-bij-de-bilderbergconferentie-gideon-van-meijeren-eist-opheldering-youtube/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star