Ongelooflijk! Oud VVD-minister Kamp zorgde ervoor dat burgers NIET tegen de staat konden procederen. – YouTube

“Ik vind dat burgers niet tegen de staat moeten kunnen procederen.” 

Aldus oud-minister Henk Kamp van Economische Zaken (zoals hier geciteerd door mevr. Liesbeth van Tongeren (Tweede Kamerlid GroenLinks van 17 juni 2010-13 juni 2018). Een uitgebreide beschrijving van haar en haar werkzaamheden is hier te vinden: parlement.com/id/viehdjhfdez8/l_liesbeth_van_tongeren

Oud-Minister Henk Kamp & de Enquétecommissie. 

Recent moest dhr. Henk Kamp voor de Enquétecommissie verschijnen om er verantwoording af te leggen. Dit in verband met het gasdossier, de aardbevingen in Groningen. Het doel van de hele zaak was om de gaswinning er terug te brengen zodat er aan die aardbevingen die ermee werden veroorzaakt, een einde zou komen. Kamp maakte toen echter duidelijk dat er juist een toename in plaats van een afname van de gaswinning zou moeten zijn. Ook nu nog hebben Groningers hier hun gedachten over. Ook was er een relatie tussen Henk Kamp en oud-minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën). Beiden waren werkzaam tijdens het kabinet Rutte-II. Hier is het hele verhaal: nu.nl/politiek/6222463/oud-mimister-henk-kamp-heeft-heel-wat-uit-te-leggen-aan-de-enquetecommissie.html

Jan Peter Balkenende, Mark Rutte, Henk Kamp, Jeroen Dijsselbloem & de Ultrageheime Ur-Loges. 

Naar buiten toe komen politici zoals onze premier Mark Rutte, de voormalige premier Jan Balkenende, de (oud)-ministers Henk Kamp en Jeroen Dijsselbloem over als onze volksvertegenwoordigers. Maar wie erin slaagt een kijkje achter de schermen te nemen, zal zien dat er met zowel hen als politici van het buitenland meer aan de hand blijkt te zijn:

“Alle wereldbeslissingen, of het nu gaat om vluchtelingen, militaire missies, oorlogen, economische programma’s of wat voor crisis dan ook, worden eerst besproken en bepaald binnen besloten samenkomsten van ‘ultrageheime’ transnationale vrijmetselaarsloges (Ur-Loges), waarvan zelfs vrijmetselaren van de hoogste graden geen kennis hebben. Wie een carrière in de politiek ambieert en de top wil bereiken dient lid te worden van één van de Ur-Loges. Stijgen op de politieke ladder is onmogelijk zonder deel uit te maken van één of meerdere van deze superloges. Alle hoge politici uit de Verenigde Staten, Rusland, Israël, Iran, Saoedi-Arabië, China en Europa zijn lid van één of meerdere van de Ur-Loges. In Nederland: Jan Peter Bakenende, Mark Rutte, Henk Kamp en Jeroen Dijsselbloem. De nooit eerder gepubliceerde informatie in dit unieke boek, waartoe slechts een enkeling toegang heeft, is onder andere gebaseerd op inlichtingen van de op 29 mei 2017 overleden Zbigniew Brzezinski (presidentieel adviseur van veel Amerikaanse presidenten, maar ook heeft hij Jimmy Carter en later ook Barack Obama – aan het Amerikaanse presidentschap geholpen).” Bron: nieuwdezeweek.nl/boek/de-13-satanische-bloedlijnen-deel-4/ (nadruk toegevoegd)

De Hoge Vrijmetselaar Gioele Magaldi Over de Ur-Loges. 

De gegevens in het boek “de 13 Satanische Bloedlijnen: Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges” van Robin de Ruiter zijn ontleend van Gioele Magaldi (een hoge Italiaanse vrijmetselaar). Die had er een boek over geschreven: “Massoni: Societá a responsabilitá illimitata – La Scoperta della Ur-Loges.” Over de genoemde Nederlandse politici deelde hij de volgende informatie mee:

Mark Rutte: lid van de Ur-Loges THREE EYES en PAN-EUROPA. Jeroen Dijsselbloem: lid van de COMPAS STAR-ROSE. Henk Kamp: lid van de PAN-EUROPA en PARSIFAL. Jan Peter Balkenende: lid van de HATHOR PENTALPHA. Deze laatste loge is van George W. Bush Sr. (bladzijde 37)

Vladimir Poetin & Angela Merkel. 

OP de daaropvolgende bladzijde (28) lezen we dat zowel Vladimir Poetin als Angela Merkel (inmiddels opgevolgd door Olaf Scholz) lid zijn van de Ur-Loge GOLDEN EURASIA. 

36 Transnationale Ur-Loges Verdeeld in Twee Kampen. 

Het gaat hier om (zoals Robin de Ruiter schrijft) om “36 transnationale Ur-Loges.” Die zijn weer verdeeld in twee kampen. Aan de ene kant de Progressief Democratische Loges. Aan de andere kant de Anti-Democratische, Oligarchische Neo-aristocratische loges. (bladzijde 27) De loges THREE EYES, PAN-EUROPA, COMPASS STAR-ROSE, HATHOR PENTALPHA en PRASIFAL behoren tot de Neo-aristocratische loges. De loge GOLDEN EURASIA (waar onder meer Vladimir Poetin en Angela Merkel toe behoren, vallen onder de Progressief-Democratische loges. 

Naar Buiten Toe Ekaars Grootste Tegenstanders Maar Achter de Schermen Allemaal in Dezelfde Boot. 

Zowel de Neo-aristocratische als de Progresief-Democratische loges hebben slechts één doel voor ogen: beiden willen namelijk een Nieuwe Wereldorde. De beide partijen zijn het alleen niets eens met welke methoden die tot stand zal worden gebracht. De Neo-aristocraten zien dit het liefst gebeuren via een Derde Wereldoorlog. De Progressief-Democraten daarentegen zien dit liever gebeuren door het verspreiden van vrees en angst onder de volken zodat die uiteindelijk zo rijp gemaakt en murw geslagen zal zijn dat die de Wereldorde met vreugde zal accepteren. Zo zal die dan een einde maken aan alle ellende op aarde. Het ware doel van deze hele onderneming is echter om de volken der wereld mee te knechten en uiteindelijk tot slaaf te maken van een kleine groep overheersers die er door middel van totale surveillance het toezicht over zullen hebben. En het is zoals Robin de Ruiter het ook zegt:

“Alle wereldbeslissingen die te maken hebben met macht,, politiek, financiën en industrie worden eerst besproken en vastgesteld binnen geheime samenkomsten van de Ur-Loges. Het congres, de wandelgangen en de kabinetten van de verschillende landen zijn het podium waar de plannen die in de Ur-Loges zijn ontworpen, bekend worden gemaakt. Of het nu gaat om militaire missie’s, oorlogen, economische of sociale programma;s of wat voor crisis of nieuwe wetten dan ook.” (bladzijde 38)

En een van die “kabinetten” is – uiteraard – ons eigen kabinet Rutte IV. Vraag je jezelf dan nog maar eens af of de Tweede Kamer hier dan ook enige invloed of zeggenschap over heeft!

Doorwerking Verdeeldheid Binnen de Ur-Loges Werkt Ook Door in de Politiek. 

Die verdeeldheid tussen de beide partijen van de Ur-Loges werkt trouwens ook door binnen bijvoorbeeld de (in dit geval Nederlandse) politiek; zo zijn er bijvoorbeeld die Poetin toch een goede kerel vinden terwijl anderen hem als een oorlogshitser beschouwen. Rutte daarentegen wordt als een schurk gezien. Maar laten we ons hierbij niet vergissen: zowel Poetin als Rutte (en naast hen nog vele andere binnenlandse als buitenlandse prominenten) zitten eigenlijk allemaal  in dezelfde boot. alleen zijn ze het niet eens over welke methoden er gebruikt moeten worden om de NWO ook te verwezenlijken. Het is om die reden dat er intussen zoveel onenigheid tussen de Neo-aristocraten en de Progressief-Democraten over is ontstaan. En dit wordt op zijn beurt weer duidelijk uit onder meer die sancties die Rusland zijn opgelegd. Nu had Poetin recent weer teruggeslagen met de afsluiting van de gaskraan naar West-Europa. Met als gevolg: enorm gestegen energieprijzen! 

Tijd Om Eens Wakker Te Worden. 

Het is dan ook eens tijd voor ons om eens wakker te worden. Want wat die vete tussen het Westen en Rusland is het niets dat het lijkt. Of we Poetin dan al een schurk dan wel een goeie kerel vinden, in beide gevallen stemmen we op één en helzelfde “paard.” Tenslotte dient hier nog te worden vermeld dat het boek van Robin de Ruiter in 2017 werd gepubliceerd. Er was toen nog geen sprake van een coronacrisis en van het World Economic Forum. (WEF). In het boek is er dan ook niets over het WEF in te vinden. Misschien dat we hier later meer aandacht aan zullen bessteden aan wat de verbanden tussen de Ur-Loges en het WEF zouden kunnen zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star