Europa wil meer wapens voor Oekraïne en sancties tegen Rusland – YouTube

Weliswaar nog klein materieel “maar onze schappen zijn leeg.” Toch moet er volgens de 27 ministers van Buitenlandse Zaken meer steun naar Oekraïne (waarvan die ministers maar ook WNL als de kolonel ook wel weten dat we met Zelensky en zijn regering met het meest corrupte regime van doen hebben). Zo wordt er de oorlog verder mee aangewakkerd en neemt de kans op een regionale dan wel Derde Wereldoorlog tussen het Westen en Rusland alleen maar toe. 

Miljarden naar Klimaat-Hoax. Geen geld voor die Enorm Gestegen Energieprijzen. 

Ondertussen heeft het kabinet al miljarden aan euro’s aan de klimaat-hoax uitgegeven; geld wat beter besteed had kunnen worden om er die enorm gestegen energieprijzen mee op te vangen. Weliswaar heeft men hier nu een noodfonds voor, maar waarvan het echter de vraag is of hier iedereen mee zal worden geholpen. Met die inmiddels verspilde miljarden had dit fonds waarschijnlijk niet nodig geweest. Nu al zijn er velen die vrezen een “hete” winter tegemoet te gaan omdat er nu veel mensen zijn die die hoge energieprijs niet op zullen kunnen brengen. Daarnaast zouden er ook velen honger kunnen gaan lijden; ook de voedselvoorziening is immers afhankelijk van energie om er iedereen mee te kunnen voeden. En de bron van die voedselvoorziening zijn – uiteraard – onze boeren. 

De Hongerwinter 1944.

Nu zouden er onder ons mensen kunnen zijn die in het verleden iets gedacht zouden kunnen hebben in de trant van, “Ondanks alle documentaires die ik er over gezien heb, zou ik wel eens willen weten hoe het er in Nederland tijdens de hongerwinter werkelijk aan toeging.” Mocht de hele zaak met die Russisch-Oekraïense oorlog en die hoge energieprijzen verder uit de hand lopen zodat de eerste in een Wereldoorlog zou ontaarden, dan zouden we daar vermoedelijk wel eens een soort van live verslag van kunnen krijgen: Zelf zit je hongerig in een steenkoud, onverwarmd huis, buiten gieren de bommen, granaten en kogels over en weer. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star