Jetzt schlägt Reiner Füllmich vom Corona-Ausschuss zurück: Was verschweigt Viviane Fischer? – YouTube

Zoals bekend, is Dr. Reiner Fuellmich de man die de overheden die verantwoordelijk zijn voor die knellende coronamaatregelen die zoveel schade en ellende onder de volken hebben aangericht, voor tribunalen wil dagen; opdat de leden van die regeringen hun straf niet zullen ontlopen.

Dr. Reiner Fuellmich: Aangeklaagd Op Beschuldiging van Bedrog & Fraude. 

Nu zou Fuellmich volgens verschillende bronnen een fraudeur en een bedrieger zijn, die er met een hoop geld aan donaties vandoor zijn gegaan. Allereerst is hier BNN VARA die met dit nieuws kwam: 

“De Duitse wappie-advocaat Reiner Fuellmich die geld inzamelde om een ‘Neurenberg 2’-tribunaal te starten vanwege de coronamaatregelen, is er vandoor met dat geld. Oud-partners en donateurs klagen de advocaat aan om hun geld terug te krijgen, maar daar geeft hij geen gehoor aan.”

En: 

“Wie 800 euro doneerde, kon bijdragen aan de kosten van het voorgenomen tribunaal en zou in ruil daarvoor meedelen in de schadevergoeding die volgens Fuellmich in de miljarden zou lopen. De advocaat wist zo ’n 1,44 miljoen euro te verzamelen. Die rechtszaak kwam er niet, en de donateurs kunnen naar hun geld fluiten. Inmiddels zijn er meerdere aangiften gedaan bij het Berlijnse pakket door voormalige partners en donateurs die willen dat Fuellmich voor fraude wordt vervolgd. Het OM ziet vooralsnog geen reden om achter het geld van de gedupeerden aan te gaan.” Bron: bnnvara.nl/joop/artikelen/wappie-advocaat-zamelt-vermogen-in-en-gaat-er-met-het-geld-vandoor 

Naast Fuellmich krijgen ook Willem Engel (bekend van “Viruswaarheid”), Thierry Baudet en Pepijn van Houwelingen (beiden van FvD) een veeg uit de pan. 

Het Algemeen Dagblad over Reiner Fuellmich en de Boze Donateurs. 

Een van de kranten die hier ook aandacht aan besteedde is het Algemeen Dagblad (AD): 

“Het is oorlog in het kamp van de Duitse coronacritici. Advocaat Reiner Fuellmich, die een volkstribunaal hield en geld inzamelde om een claim tegen de Staat in te dienen, wordt nu door voormalige sympathisanten beticht van oplichting.”

“Fuellmich werd de afgelopen jaren een held in kringen van corona-activisten. De Duitse advocaat was de man achter het zogenoemde en zelfverzonnen ‘Neurenberg 2-tribunaal, vernoemd naar het tribunaal waar na de Tweede Wereldoorlog nazi-kopstukken werden berecht. Voor een volksjury zouden dan onder meer de Duitse top-viroloog Droste en de Amerikaanse wetenschapper Fauci moeten voorkomen.” Bron: ad.nl/buitenland/donateurs-boos-advocaat-van-corona-tribunaal-zou-honderdduizenden-euro-s-voor-zichzelf-hebben-gebruikt~af51ac53/ 

Geen Reactie Reiner Fuellmich Mainstream Media. 

Op de site van het Algemeen Dagblad wordt ook vermeld dat Fuellmich niet wilde reageren tegenover Duitse media. En waarom wilde hij dit niet? De reden geeft de krant er zelf bij: 

“De advocaat wilde niet reageren tegen de Duitse media Berliner Zeitung en T-Online. Hij praat ‘niet met mainstream media.’ ,,Want die staan volledig onder controle van hen die verantwoordelijk zijn voor de pandemie en de Great Reset.” Hij refereert daarbij aan de complottheorie dat de corona-pandemie zou worden gebruikt voor het instellen van een nieuwe wereldorde.” 

Verschil van Opvattingen van “Oud-Mederwerkers van Fuellmich.” 

Een andere reden dat Fuellmich nu wordt aangeklaagd. is dat er wat de activiteiten van hem betreft, verschil van opvattingen tussem hem en zijn voormalige medewerkers zouden zijn: 

“Er zijn aanzienlijke verschillen van opvatting in de activiteiten van Dr. Fuellmich in het kader van de corona-inzameling.” 

Was getekend: “Oud-medewerkers van Fuellmich.” Dit zou dan te maken hebben met het gerucht dat: “De advocaat zou ingezameld geld voor zichzelf hebben gebruikt. Zo zou hij zichzelf onder meer 29.000 per maand hebben uitgekeerd voor het beantwoorden van e-mails, aldus een oud-compagnon. En zou hij 700.000 euro van het donatiegeld hebben gebruikt om een lening voor zijn huis af te betalen.” 

Openbaar Ministerie Berlijn: Nog Geen Reden voor Actie. 

Het stuk van het AD gaat dan verder met: 

“Fuellmich zou volgens zijn voormalige vrienden ook hebben gelogen over de redenen waarom er nog geen aanklacht tegen de autoriteiten ligt. Er liggen meerdere aangiften tegen de advocaat bij het Openbaar Ministerie in Berlijn. Die ziet nog geen reden in actie te komen.* Het ‘Neurenberg-tribunaal’ bleek sowieso een zelfverzonnen rechtszaak. Factcheckers maakten duidelijk dat er nooit sprake was van een officiële rechtszaak.” 

De Berliner Zeitung. 

Ook de Duitse krant zelf, Berliner Zeitung, besteedde aandacht aan Fuellmich: 

“Zoals de nieuwssite T-Online meld, ontving Fuellmich aanvankelijk rekeningen van in totaal tenminste 1,44 miljoen euro toen hij een class action-rechtszaak aankondigde. Fuellmich adverteerde ook met andere juristen-collega’s op een platform met een groot bereik op internet: samen met de zogenaamde “havenadvocaten” was hij hij tot augustus lid van het “Corona-comité” dat beloofde gedurende de pandemie ” door te werken.” Zijn supporters doneerden ook aan de commisie. Maar ex-cliënten voelen zich nu aan het einde van alle coronamaatregelen vervreemd. Een ondernemer klaagt volgens T-Online en wil 280.000 euro van hem. Voormalige advocaat-collega’s zoals de “Hafenanwálte” hebben hun samenwerking met Fuellmich beëindigd en dagen hem voor de rechter, zo schrijven ze in een persbericht. Nog een beschuldiging van de advocaten: “Fuellmich spreekt niet de waarheid en heeft ook donaties ingezameld voor het “Corona-comité.” 

“Het Berlijnse pakket doet geen onderzoek naar Reiner Fuellmich.”

Er zijn een antal meldingen geweest bij het Berlijnse pakket van fraude tegen Fuellmich, maar zij zien nog steeds geen reden voor onderzoek.”* Bron: berliner-zeitung.de/news/fruehere-partner-verklagen-corona-kritiker-reiner-fuellmich-li.269732.amp (*nadruk toegevoegd)

Hoe het allemaal zit, weten we niet en ook weten we niet hoe het verder zal gaan. Dat het Berlijnse pakket nu nog een actie ondernomen heeft tegen Fuellmich, zou dit misschien komen dat men er intussen ook afweet van zijn kant van het verhaal zoals hij dit weergeeft in de bovenstaande (Duitstalige) video? 

One reply to “Jetzt schlägt Reiner Füllmich vom Corona-Ausschuss zurück: Was verschweigt Viviane Fischer? – YouTube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star