Wilders is WOEST op Gert-jan Segers! ‘Mensen eten 1 banaan per dag & jullie doen NIKS!’ – YouTube

Zoals te zien is, is fractievoorzitter van de PVV Geert Wilders furieus op Gert-Jan Segers (ChristenUnie). Alle voorstellen die Wilders en de PVV eerder deden om noodlijdende gezinnen te helpen, werden door Segers, de CU (en de rest van het kabinet) verworpen.

Waar het nu Eigenlijk Werkelijk om Gaat.

Maar waar het eigenlijk om gaat is dit: als het nu had gegaan zoals het had moeten gaan, namelijk als premier Rutte intussen geen miljarden euro’s aan de klimaat-hoax had besteed, als er geen miljoenen voor Oekraïne apart gezet zouden zijn (dan wel al overgemaakt zijn), dan zou er met al dat geld de intussen enorm verhoogde energieprijzen op te vangen zijn geweest. Dan zou ook dit debat niet nodig zijn geweest, en zou dit, samen met andere vergelijkbare debatten, waarschijnlijk ook niet plaats hebben gevonden. Dit is allemaal echter niet gebeurd. En nu zijn de rapen gaar. 

Nederlands Gas in het Geheim Verkocht. 

Maar dat niet alleen: er blijkt ook Nederlands gas te zijn verkocht en wel in het geheim. Pieter Omtzigt vroeg aan Rutte of hij de contracten over die verkoop in mocht zien. Die weigerde om ze Omtzigt te geven. reden: “Bedrijfsgeheim.” youtube.com/watch?v=mKQsmCZ377Q (“Omtzigt wil inzage in contracten van in het GEHEIM verkocht Nederlands gas. Rutte WEIGERT!”) Dit had anders die gezinnen ten goede kunnen komen die nog van gas gebruik maken. 

“Lid Omtzigt Over Onderzoek naar Mogelijke Collusie, Marktfalen en Megawinsten in de Energiemarkt”: Verworpen. 

Dan is hier nog een tweet van Omtzigt over zijn wetsvoorstel “over onderzoek naar mogelijke collusie, marktfalen en megawinsten in de energiemarkt” met de volgende tekst: 

“Er worden megawinsten gemaakt in de energiemarkt. Sommige bedrijven verkopen energie voor dubbel te toch al idioot hoge marktprijs aan de consument (die niet weg kan). We moeten burgers helpen niet cowboys. Vandaar mijn voorstel voor onderzoek naar marktdagen. Verworpen.” Bron: twitter.com/PieterOmtzigt/status/1573247696772780032/photo/1 (nadruk toegevoegd) 

En welke partijen waren het die het wetsvoorstel van Omtzigt verworpen hadden? CDA,D66, en… de ChristenUnie….

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star