“Groene” Energie is een Zwendel. Het is niet de Bedoeling Dat het Zou Werken.”

“Goed nieuws, allemaal! Een nieuw rapport van de eggheads van de universiteit van Oxford verzekert ons dat het overschakelen naar hernieuwbare energie ons in feite biljoenen dollars zal besparen!

Dat heb je goed gehoord. Het kost ons geen triljoenen dollars om een volledig nieuwe wereldwijde energienetwerkstructuur uit te bouwen op basis van technologie die nog in ontwikkeling is en om vervolgens de hele wereldeconomie daarop om te schakelen. Nee, doe niet zo gek! Het gaat ons biljoenen dollars besparen. TRILJOENEN, zeg ik je!

Nu, ik weet wat sommige van jullie sceptische Corbett Reporter denken: hoe kan dat? Zoals de Manhattan Contrarian blog aangeeft in een recent bericht over de “Kosten van de groene energietransitie”, veroorzaakt de verstoring van de Europese gasvoorziening als gevolg van de Oekraïense commotie al grote schade aan de Europese economie waarbij Duitsers zich schrap zetten voor een stijging van 13% van hun gereguleerde gasrekeningen voor consumenten dit jaar en inwoners van het VK worden geconfronteerd met een bijna verdrievoudiging van hun eigen energierekening. En dat is voordat de Grote Resetters de leiding echt af gaan sluiten en er velen naar het wind/zonne/”groene” energienet zullen dwingen.

Maar waarom zou u de werkelijke economische pijn die u ervaart (deze winter uw eigen huis verwarmen) geloven, wanneer uw Oxfordiaandse opperheren grote dikke rapporten hebben (die niemand zal lezen), die u vertellen hoeveel geld u kunt besparen door op groene energie over te schakelen? Per slot van rekening struikelen de BBC en MSN en Nature World News om deze bevindingen onvoorwaardelijk te herhalen over zichzelf, dus wie ben jij om de “vervelende” feiten die dit geruststellende sprookje tegenspreken, naar voren te brengen?

Oh, oké, ik laat de act vallen. De laatste studie in Oxford – samen met de vele soortgelijke uitspraken van de afgelopen jaren dat de overgang naar het groene energienet pijnloos (of zelfs winstgevend) zal zijn – is gemakkelijk te weerleggen propaganda. Maar het is verderfelijke propaganda. Die is ontworpen om de mensen ertoe te brengen hun eigen slavernij in de naam van het redden van Moeder Aarde actief te omarmen; en tot nu toe is die tot dat doel opmerkelijk effectief geweest.

In werkelijkheid is het duurzame slavernijnet voor groene energie van boven naar beneden een oplichterij. Maar het is niet zomaar een luchtkasteel dat aan een goedgelovig en onwetend publiek wordt verkocht. Het is erger dan dat. Het is een zorgvuldig opgestelde leugen die ontworpen is om ons naar onze nieuwe rol als lijfeigenen naar de neo-feodale plantage in de komende groene dystopie te leiden.

Wilt u de details weten? Laten we graven.” Bron: corbettreport.com/green-energy-is-a-scam-it-isnt-meant-to-work/


Waarbij het noodzakelijk is dat degenen die er meer van willen weten eerst dienen in te loggen of er anders eerst lid van het Corbett Report te worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star