Amerikaanse staat legaliseert abortus tot moment van geboorte | blckbx

Bron: Amerikaanse staat legaliseert abortus tot moment van geboorte | blckbx

Hier en artikel van blckbx.tv van 5 april 2022. Deel van dit artikel:

“De Democratische gouverneur Jared Polis van Colorado heeft maandag een wetsvoorstel ondertekend dat het mogelijk maakt baby’s in de baarmoeder te doden tot het moment van geboorte. In Californië willen de Democraten zelfs nog verder gaan en abortus of ‘infanticide’ toestaan tot weken ná de geboorte van een kind.”

En verderop:

“Het maandag ondertekende wetsvoorstel stelt dat het illegaal zal zijn in Colorado om ‘het fundamentele recht van een individu om anticonceptie te gebruiken of te weigeren, of om een zwangerschap voort te zetten en te bevallen, of om een abortus te ondergaan, te ontkennen, te beperken, te belemmeren of te discrimineren,’ terwijl wordt toegevoegd dat ‘een bevruchte eicel, embryo of foetus geen onafhankelijke of afgeleide rechten heeft onder de wetten van de staat.'”


Amerikaanse Wetgeving: Talmudische Wetgeving. 

En dit brengt ons weer terug naar 25 januari 2019. We hadden er destijds een lang artikel geschreven over de Talmudisch-Joodse betrokkenheid bij de legalisering in Amerika. We begonnen het artikel met deze woorden:

“We zijn er nu meer dan bekend mee: abortus; ofwel het voortijdig afbreken (aborteren) van de menselijke vrucht in de buik van de vrouw. Hier in Nederland hebben we de pro-life organisatie “Schreeuw om Leven.” Op de site van deze christelijke organisatie wordt uitgelegd wat “Abortus en abortustechnieken” zijn. 

Bijna helemaal onderaan van de genoemde site lezen we de woorden: “Dieptepunt van pro-abortus lobby in Amerika” met een verwijzing naar Twitter. We klikken op de aangegeven link en komen dan uit bij een tweet van LifeNews.com Die had er deze tweet geplaatst: 

“New York heeft zojuist een nieuwe wet goedgekeurd: Staat abortus toe TOT AAN DE GEBOORTE. Geen bescherming voor baby’s die na mislukte abortussen LEVEND GEBOREN zijn. Niet-artsen kunnen babies tijdens abortussen doden. Tot aan de geboorte wordt een baby onder de wet NIET ALS EEN MENSELIJK WEZEN BESCHOUWD.” 

“En met deze tweet maakt LifeNews.com het al duidelijk: met deze nieuwe pro-abortuswet worden ongeboren kinderen buiten elke vorm van wetsbescherming geplaatst en kunnen tot aan de geboorte legaal worden vermoord! Want pas nadat een kind geboren is, pas dán wordt dit als een “menselijk leven” beschouwd! Het is belangrijk dit laatste goed in gedachten te houden omdat dit ons brengt naar dátgene wat we hier al vaker aan de kaak hebben gesteld: de Joodse Talmud.” Bron: https://tinthor.org/2019/01/25/abortus-de-rol-van-geradicaliseerde-communistische-en-feministische-joden-bij-de-legalisering-van-abortus-in-amerika-de-zaak-roe-vs-wade-de-film-margaret-sanger-emma-goldman-sanger-pl/

Het Engelstalig Joodse Tijdschrift “Forward” Over Joden Die Zo Pro-Abortus Zijn. 

We schreven er ook over het Engelstalig Joodse tijdschrift “Forward”, waarin de reden gegeven werd waarom Joden nu zo pro-abortus waren:

“De eerste” (reden) “is religieus. Om het in klare taal uit te drukken, de Joodse wet staat abortus toe. Voor de eerste 40 dagen van de zwangerschap wordt een foetus als “slechts vloeistof” beschouwd. (Talmud Yevamoth 69B) En voor de duur van de zwangerschap wordt de foetus als deel van de moeder beschouwd. Tot aan de geboorte wordt” (de foetus) “niet geacht de status van persoonlijkheid te hebben.” De Mishna (Ohalot 7:6) leert dat als het leven van de moeder vawege de zwangerschap in gevaar is, de foetus zelfs tijdens de weeën opgeofferd om haar leven te redden* behalve als het hoofd van de baby al tevoorschijn is gekomen. Pas dán volgens Rashi (Talmud Sanhedrin 72b) wordt de foetus of baby geacht een nefesh, een ziel te zijn.” 

Waar komt die wet die recent in New York is goedgekeurd dan vandaan? Juist, regelrecht uit de Talmud. En dit is nu de “wet van het land” ofwel de hedendaagse Amerikaanse wetgeving is!” (idem)

(*Nu is het zo dat als tijdens de geboorte het leven van de vrouw in gevaar is, hier een moeilijke keuze bij moet worden gemaakt; dan zou eerder het leven van de vrouw moeten worden gered. De nadruk moet hier echter liggen op de Talmudische overtuiging dat een kind tot aan de geboorte geen “persoonlijkheid” (geen “mens”) zou zijn).

Mogelijk Niet Geplaatst. 

Zouden we dit nu ook aan blckbx.tv meedelen, dan weten we niet of dit ook als reactie in de commentaarsectie van deze alternatieve nieuwszender wel zou worden geplaatst; we weten namelijk wat er al gebeurde nadat Thierry Baudet die bekende “vergelijking” had gemaakt, waarna Joodse organisaties hier zoals onder meer het CIDI een protestbrief aan de Tweede Kamer hadden geschreven. Maar het is echter een feit dat abortus zijn origine in de Talmud heeft…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star