Het Patent Van Pfizer. Absolute Controle Door Vaccins & Het Internet: Vanaf Het Begin Gecreëerd Als Een Spionagemethode.

Hier volgt de inhoud van een tweet van de twitteraar Mira over de aanvraag van een patent van de farmaceut Pfizer wat in 2021 goedgekeurd werd:

“Deze patentaanvraag van Pfizer werd op 31 augustus 2021 goedgekeurd en is het allereerste patent dat op een lijst van meer dan 18.500 voorkomt met als doel het op afstand volgen van alle mensen wereldwijd die met het “Internet of Things” verbonden zijn of dit zullen worden, door een kwantumverbinding van pulserende microgolf-frequencies van 2.4 GHz. of hoger naar zendmasten en satellieten, rechtstreeks naar het grafeenoxide in de vetweefsels van alle personen die het vaccin hebben gehad.” 

Waarna het abstract ervan beschreven wordt; hier volgt er een deel van:

Abstract. 

“Systeem en methoden voor het anoniem selecteren van proefpersonen voor behandeling tegen een door een ziekteverwekker veroorzaakte infectieziekte. Het systeem omvat meerdere elektronische inrichtingen, omvat instructies om er een ID mee te genereren en, wanneer in de nabijheid van een ander dergelijk elektronisch apparaat, het verzenden/ontvangen van het ID door één of beide elektronische apparaten naar/van het andere elektronische apparaat. Vervolgens wordt er een score op basis van een aantal van dergelijke ontvangen ID’s gegenereerd. Bovendien worden, op basis van informatie, ontvangen van een server, relevante behandelingsinstructies op basis van de ontvangen informatie en de score aan de proefpersonen getoond. De server bevat instructies voor het verzenden van de informatie naar het aantal elektronische apparaten.” Bron: https://twitter.com/1963Mgor/status/1651124540217470979/photo/1

Het document zelf waarin deze goedkeuring te lezen is, is er ook bij afgebeeld.

Totale Digitale Controle.

Dat wat hier als een effectieve behandeling tegen ziekteverwekkers beschreven wordt, is in werkelijkheid een poging tot totale digitale controle. En iedereen die het vaccin (of meerdere vaccins) tegen Covid-19 heeft ontvangen, zullen hier dan ook de dupe van worden.

Conspiracy Theories Here & And There. Conspiracy Theories Everywhere. But now, it is eventually there. 

Dit nu, werd altijd als een “conspiracy theory” (complotheorie) beschouwd; totale digitale controle door middel van vaccins: onmogelijk! Vervolgens kwamen de zogenaamde “fact-checkers” om ook dit als een “complotheorie” te bestempelen. Maar nu is het er dan eindelijk: 

Conspiracy theories here and there. Conspiracy theories are everywhere. But now, it is eventually there.

Juist: Complottheorieën hier en daar. Complottheorieën zijn overal. Maar nu is het er dan eindelijk. 

Het Internet: Vanaf Het Begin Gecreëerd Als Een Spionagemethode.

Al veel eerder (namelijk op donderdag 19 september 2019) hadden we een lang en gedetailleerd artikel gepubliceerd over (onder meer) biotelemetrie: het op afstand controleren van mensen. Het internet wat oorspronkelijk gecreëerd was om er iedereen mee te verbinden,  zo maakten we duidelijk, “was echter ook vanaf het begin bedoeld geweest als een middel tot bespionering van iedereen. Een “surveillance tool” dus. Het Internet is voortgekomen uit ARPANET, een onderzoeksnetwerk van het Amerikaanse leger. Hoe dit allemaal in zijn werking is gegaan, legt Yasha Levine in zijn boek “Surveillance Valley: The Secret Military of the Internet” uit. Hier is een uitreksel van dit boek te lezen: thebaffler.com/latest/oakland/surveillance-levine De technologie-gigant DARPA zou hier ook bij betrokken zijn geweest. David Icke noemde deze firma een “sinistere organisatie”, en niet zonder reden! Hier zijn enkele projecten waarmee DARPA in 2003 spoedig mee wilde beginnen; één ervan is een alziend en ultra-doordringend spionageprogramma.” 

“Het Pentagon staat op het punt te beginnen met een verbluffend ambitieus onderzoeksproject, bestemd om ieder stukje denkbare informatie over het leven van een eprsoon te verzamelen, al die informatie te indexeren en zoekbaar te maken. Wat deskundigen op het gebied van de nationale veiligheid en burgerlijke libertariërs nu willen weten, is: Waarom zou het Departement van Defensie nu zoiets willen? Het embryonale LIFELOG-programma zou alles wat een individu doet, in een gigantische database dumpen: elke verstuurde of ontvangen email, elke webpagina waarover gesurfd is, elk telefoontje wat gepleegd is, elke TV-show die bekeken is, elk tijdschrift wat gelezen is.” wired.com/2003/05/a-spy-machine-of-darpas-dreams/

Dit kan dan met recht het Tijdperk van Technologische Terreur worden genoemd! En voornamelijk nu we gezien hebben in welke vreselijke situaties men kan worden gebracht door wat zo’n biochip bij de drager ervan allemaal kan veroorzaken zoals boven uitgelegd door Helmut en Marion Lammer! En we gaan niet langer op een dergelijk tijdperk af; we zijn er pas ingetreden! En natuurlijk, eerst worden ons alleen de voordelen van de biochip voor ogen gehouden: het is een goed middel voor hen die in hun bewegingsvrijheid beperkt zijn, mensen die verlamd zijn, of zij die een arm moetem missen enz. Met die chip in hun voorhoofd of rechterhand zullen zij hun computer met slechts hun gedachten kunnen bedienen. Het zal echter pas later zijn dat hier ook de nadelen (die in dit geval talrijker zouden kunnen zijn dan de voordelen) bij voel- en zichtbaar zullen worden. We zijn dus gewaarschuwd.” Bron: https://tinthor.org/2019/09/19/biotelemetrie-implantaten-andere-technologische-controldemethoden-dr-jose-delgado-zijn-stimoceiver-het-menselijk-brein-verbonden-aan-de-computer-dr-carl-sanders-de-biochip-het/ (nadruk toegevoegd)

Klaus Schwab & Implantaten. 

En lange tijd daarna, tijdens de lockdowns en de corona-terreur, sprak directeur Klaus Schwab van het World Economioc Forum (WEF) ook over implantaten als een van de controlemethoden om er de burgers onder controle mee te krijgen: https://tinthor.org/klaus-swabs-wet-dream-youtube/

Geen Enkel Idee.

Toen we het artikel over de biotelemetrie zoals onder meer die implantaten in 2019 gepubliceerd hadden, hadden we er – uiteraard – nog geen enkel idee van wat ons minder dan zes maanden later te wachten zou staan: de gruwelijke wereldwijde lockdowns, de kwellende coronamaatregelen en de rest van de corona-terreur; we wisten toen alleen nog niet dat die het  begin van de weg naar een absolute controle zouden zijn. Maar toen al wisten we vanuit verschillende bronnen dat het internet zoals boven beschreven, een surveillance tool was om er iedereen mee onder absolute controle te krijgen. Dit nu heeft zich geleidelijk aan verder ontwikkeld op de manier zoals in de inhoud van de bovenstaand tweet van Mira uitgelegd is.

Een Plan Tot Een Poging Tot Wereldoverheersing.

Hoe die liegende “fact-checkers” dit ook zouden proberen te weerleggen, het kan dan ook niet langer worden ontkend dat het hier een Plan betreft, een Plan tot een poging tot wereldoverheersing. Hier is al lang geleden geleidelijk aan en sluipenderwijs naar toegewerkt. Samen met de Mainstream Media die iedereen die hierover sprak, uit hadden gemaakt voor complotdenker of “wappie”, zijn die “fact-checkers”  er nu wel in verlegenheid mee gebracht…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star