Het Wordt Steeds Verbazingwekkender…

Het Wordt Steeds Verbazingwekkender…

Hierboven ziet u een Russische video waarin Bill Kayser geïnterviewd werd. Luister eens naar wat de maker van die video hierbij zegt:

“Bill Kaysing vervolgt met dat toen het tijd was om terug te keren, de astronauten gewoon in een commandomodule geladen werden die vervolgens door een zeevarend vrachtvliegtuig boven de oceaan werd gedropt.” 

Vervalste Terugkeer Apollo Vanuit De Ruimte?

Op de site https://www.aulis.com.apollo_fake_reentry.htm wordt er in dit lange artikel uitgelegd waarom de terugkeer van de Apollomissies vanuit de ruimte vervalst zijn. Het artikel begint er over met een vraag: 

“Werden Apollo-commandomodules uit een Douglas C -33 Cargomaster geworpen om een terugkeer van de maan te simuleren?” 

Waarna het artikel met de uitleg er op volgt. Wat dan eindigt met deze woorden: 

“Terugkomend op onze oorspronkelijke vraag: werden deze gerapporteerde Apollo CM’s daadwerkelijk uit vliegtuigen geworpen om de terugkeer van de atmosfeer vanuit de ruimte en een terugkeer van de maan te vervalsen of te simuleren? Uitgaande van deze bevindingen samen met al het recente bewijs dat voortvloeit uit andere Apollo-onderzoeken onder leiding van Russische wetenschappers, moet het antwoord vrijwel zeker ja zijn.” 

Dit artikel werd geschreven door twee Russische wetenschappers, Andrei Bulatov en Alexander Popov PhD. Vanuit het Russisch is dit vervolgens in het Engels vertaald. 

De Raketlanceringen.

Hierbij zal onvermijdelijk de volgende vraag bij opkomen: “Ja, maar we hebben ze toch gezien, die raketlanceringen? Op het moment dat er een raket gelanceerd werd, hebben we de tv-beelden daar zelf van gezien!” Dat is natuurlijk ook zo. Laten we hier echter niet bij vergeten dat er met de inmiddels vergevorderde techniek en de nodige kunstgrepen ook veel mee in scene gezet kan worden; in ons laatste artikel over de misleidende beelden van de NASA over het ISS Space Station hadden we er een video van Eric Dubay geplaatst; die heeft ermee aangetoond dat de hele zaak rond het ISS een hoax is. https://tinthor.org/2023/04/27/44481/ 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star